Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​kolla här!! vem vill inte ha de perfekta sminket för ögonbrynen? här över har jag länkar till produkterna som är helt klart bäst , de är ifrån anastasia! klicka in och varför inte beställa de här när ni ändå är igång? 

Likes

Comments

Likes

Comments

Godmorgon på er idag är det torsdag och snart äntligen helg åh vad jag ser fram emot denna helgen!!

Igår  var jag hemma och städade inprincip hela kvällen känns det som , så himla segt speciellt när man är helt slut kroppen och idag är verkligen en sådan dag, Tänk va skönt om man bara hade någon som kom och gjorde det åt en, helt klart lyx att slippa städa själv , iallafall vissa gånger.
Men speciellt om man bor i stort hus med tomt osv, då hade ju helt klart inte tackat nej till det kan jag lova! satt nämligen och pratade med vän en om detta idag som använde sig utav detta hemma det lät bara så skönt helt enkelt, och som sagt i vissa lägen blev man helt klart frestad till att få någon som kan komma och göra grov jobb en gång i månaden eller liknande haha, synd att man bor så litet bara annat hade nog de flesta mer än gärna använt sig utav nått sådant! 


Ha en super bra dag så hörs vi sen kram! 

Likes

Comments

Hej! kolla här va bra erbjudande jag har, vem älskar inte contour ?
ni som inte vet vad detta är så är det makeup för att skugga och forma för de mesta ansiktet som tex kindben,näsa,käkben osv. tror dock de frosta vet vad detta är, älskar det!


Men hur som helst, passa på att gå in och handla contourkit från tex anastasia eller nyx då jag har en Rabattkod till er på hela ert köp ( Så även om ni vill shoppa mer)!

Ange koden '' fall20 '' och få hela 20% rabatt på hela ert köp. Passa på!

Länkar hittar ni under bilden!

kram sara.

Likes

Comments