Idag blev det stan me min syster o shoppa lite. Det blev lite olika saker o sedan en present till mamsen eftersom hon fyller år om 3 veckor men vill vara ute i God. Sedan blev det en ny foundation från isadora o sedan en makeup spouge (stav) o detta köptes från kicks. Sedan en hårborste o en nagelborste från the body shop. O till sist mamsens present som jag inte kan skriva. (hej mamsen du får veta när du fyller år ♡ )
Detta var dagens shopping.
Imorn skola igen o hoppas på en bra vecka.

Jag hoppas ni har eller haft en bra dag!
Kram från mig ♡

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Äntligen fredag och sista dagen på skolveckan. Nu är det äntligen helg och man kan pusta ut lite:)

Denna dag var det inte vanligt skolplugg utan vi var indelade i grupper och gjorde olika aktiviteter. Eftersom jag går i nian så var det vi som skulle vara gruppledare. Det gick ganska bra för mig, jag hade grupp nummer 10 av 16. Det var mest killar i gruppen och dem prata väldigt mycket men jag klara av det bara med att säga åt dem att hålla käften(kan bli väldigt sur om folk pratar och inte lyssnar. Men efter lunchen så skulle självklart några "råka" springa bort och alla aktiviteter drogs in och alla var tvungna att gå tillbaka till skolan igen och sedan fick vi sluta 2 timmar tidigare. Riktigt skönt faktiskt. Så nu är jag inte hemma utan me en vän. Ikväll blir det att ta det lugnt och titta på netflix. En chill kväll. Imorn har jag inget planerat men det blir iaf en chill helg med plugg.

Jag hoppas ni har eller haft en bra dag!

Kram från mig!


Bildresultat för it's friday

Likes

Comments

Att sätta upp mål är viktigt för mig. Mål för vissa kan vara när man gör ett mål i någon idrott men det är inte så jag menar. i skolan sätter jag upp mål varje vecka. Inte bara vad jag ska göra och hur ska prestera på pass utan att sätta upp mål hur jag vill göra mitt arbete i skolan. Om jag vill ta all fokus i skolan och inte plugga hemma eller te.x att jag kanske inte presterar lika bra i vissa ämnen för att jag känner att jag inte tycker att det är viktigt. Vissa saker vet jag om att jag kan mer men jag känner att om jag presterar mer i detta ämne så kommer det ändå inte ha någon nytta sen vad jag vill bli. Jag sommar jobbade på ett hotell och det gjorde att jag fick uppfattningar hur det var att jobba på ett hotell och gjorde att jag kanske vill jobba inom hotell. Men efter allt så har jag verkligen ingen aning vad jag vill bli. Till vissa säger jag att jag vill jobba inom hotell men det är bara för att jag vill inte nämna att jag egentligen inte vet. Har många tankar men har ingen aning vad jag vill bli. Eller till gymnasium, vad jag ska gå för program för jag vet inte. Jag kanske inte ens har tillräckligt med merit...

Detta är något riktigt svårt och jag visste precis vad jag ville i början av åttan men nu är allt borta och jag har ingen aning. Jag trodde inte att detta skulle vara så svårt. Men med mål att göra. Jag sätter upp mål varje vecka för att utvecklas och bli bättre på saker som jag vill bli bättre på som te.x är jag en väldigt tyst person i skolan osv, men bli mer en människa som kan prata med alla. Detta är ett mål som jag tränar på varje dag. Verkligen varje dag för att stärka mitt självförtroende.

Att prata om mina mål gör mig glad för att då vet jag iaf att jag försöker. Jag är fortfarande mig själv men blir bättre på något som att te.x kunna prata med vem som hällts.


Jag hoppas att ni har eller haft en bra dag!

Kram från mig!

    Bildresultat för I love goal

Likes

Comments

Efter jag kom hem ifrån konf så hade mina föräldrar gjort om en vägg i köket och jag blev väldigt glad över det. Dem hade tapetserat, så nu är det en vägg med new york på kvällen. Väldigt fint och eftersom jag har ett stort intresse med inredning så blev jag väldigt glad när jag fick veta att jag skulle få inreda om i köket.

Så det som börjades med var en åk tur till Ikea som var i helgen och då köptes nya saker till köket. Nya gardiner, nya stolsdynor och ny klocka var sakerna. Det blev gardiner som mer passar till väggen och det blev en vit gardin med svarta katter på eftersom vi tycker om väldigt mycket katter i min familj.


Sedan ny klocka. Detta var något som funderades väldigt mycket då någon ville ha en väldigt stor klocka medan någon ville ha en lite medel stor klocka. Själv var jag mer inne på den medel stora klockan då om det skulle vara den stora känns det som att det hade varit för stor. Så valet blev enkelt den medel stora klockan som blev väldigt fint när den kom upp på väggen:)

o sedan till sist stolsdynor som fick bli svarta så det skulle passa ihop.

Jag kommer att börja fixa om i mitt rum nu till hösten då jag vill få mer mys känsla i rummet eftersom det håller på att bli höst eller iaf kommer bli höst snart. Höst är en av mina favorit årstider så mycket höst tema kommer vara på bloggen.

Detta är hur det ser ut nu i mitt kök och jag är riktigt nöjd över det. Lite mer svart och vit och inte lika mycket färg.

Jag hoppas ni har eller haft en bra dag!Likes

Comments

Denna tisdag har bara varit helt tröttsam och mycket plugg.

Att vakna av sin mamma som väcker än 10 minuter tidigare än sin veckar klocka och sedan att när man ska göra ordning sig så vill katten hjälpa till gör att det inte blev den morgonen jag ville ha. Så hela dagen har varit en tröttsam dag. Och så med detta så skulle jag självklart ha So och eftersom det var första passet i det så fick vi enormt mycket uppgifter som ska vara klart denna vecka. Så där kom jag trött och irriterad in på lektion och få enormt mycket uppgifter gör att denna dag slutar med att jag inte orkar göra ngt nu ikväll. Pluggat lite So så man inte behöver göra det i slutet av veckan och sedan bara slappat.

Förlåt att detta blir typ ett gnäll inlägg och det är inte menat att jag ska gnälla men det blir så när jag får så mycket på en gång så bara rasar hela hjärnan och får det svårt att koncentrera mig. Och så som jag känner mig händer verkligen inte ofta utan väldigt sällan. Det som mest gjort mig sur hela dagen är katten som tog ner smink borstar på golvet och var nära att ta ner sminket också bara för att lägga sig på skrivbordet, det räcker tydligen inte med att lägga honom på sängen för då är lika snabbt tillbaka på skrivbordet (väldigt jobbig katt)

Men nu ska jag inte gnälla mer.

Jag har ju berättat om att den 29 september ska jag till Stockholm för att se Justin biebers konsert men jag har inte nämt vad planerna blir efter. Eftersom mina släktingar bor i Stockholm så kommer jag sova hos en av mina släktingar och sedan helgen kommer jag och min syster dra till stan och shoppa och göra andra aktiviteter med mina släktingar. Skönt att vara hemifrån en helg utan föräldrar och bara få vara med någon annan en stund.

Kan berätta mer vad jag kommer göra den helgen senare då jag vet mer. Det jag vet är att jag åker 29 september och kommer hem 2 oktober.

Imorn blir det iaf skola igen och sedan på eftermiddagen ska jag försöka träna lite. Igår var jag ute och sprang 2,5 km och det var skönt. skönt att vara tillbaka och springa igen:)

Jag hoppas ni har eller haft en bra dag!

Kram från mig!

Bildresultat för tired

Likes

Comments

Detta var presenterna jag fick på konfirmationen men jag fick också konsert biljett den 29 september på Justin Bieber men det visste jag redan sen innan.
Jag är tacksam över allt just över att det var precis vad jag ville ha.
Presentkort från mina syskon, halsband, armband, örhängen o konsert biljett från föräldrar o sedan silver armbandet från släktingar ♡

Jag hoppas ni har eller haft en bra dag!
Kram från mig ♡

Likes

Comments

Måndag, skolan börjat och nu har pluggat på allvar börjat. Efter alla lektioner idag har jag förstått att mycket av nian är repetition, så som i NO, SO och idrott. vissa nya lärare är det på skolan så klart. Jag har alltid varit me om att lärarna ska lära eleverna men nu är det eleverna som ska lära lärarna. Eftersom det är vissa nya och inte hunnit me att lära sig sättet hur vi jobbar på innan vi börja så ska vi lära dem.

Skolan gick bra, börjat allt igen och redan fått veta när vårt första prov e men som tur e det om ca 5 veckor:)

Jag har inget emot prov eller ngt så det gör inget att vi ska ha prov snart. Har lite andra tider än när jag gått på den skolan förut. Har alltid förut börjat 8.25 men nu börjar man 9 eller 8.15. Skönt med lite sov morgon med att gå en extra timme. Men ett plus med att få sova längre.

Efter jag kom hem från konf lägret blev jag sjuk o fick halsfluss men nu är sådant borta så man kan börja träna igen. Så det blir nog ett spring pass ikväll hoppas jag på.)

Nu har det börjat bli snabbare mörkt på eftermiddagarna och det betyder att det snart är höst. Själv brukar jag börja ha på mig andra kläder i typ mitten av september men jag märker ändå när jag är ute om kvällarna att det bli mörkare och mörkare, mysigt

Eftersom jag än inte rider på smedsta så ska jag försöka att springa mer och få upp styrkan i mina ben. (Har ni förslag på övningar för att stärka sina ben Kommentera eller maila)


Imorn blir det skola igen, så det finns inget mer att berätta mer om vad som händer imorn.

Men ikväll blir det träna och netflix :)

Jag hoppas ni har eller haft en bra dag!

Kram från mig!

Bildresultat för du är perfekt som du är

Likes

Comments

Skolan börjat o sommarlov slut..

Men helg finns fortfarande. Ni som läst förut vet om att jag har haft medryttarhästar i våras men det gick inte så jätte bra så jag beslöt mig att inte göra det nu i höst. Hade det jobbigt med att man är mycket ensam när man är medryttare och ville tillbaka till ridskolan då man får träffa mer människor i sin egen ålder än bara vuxna. Det har startat upp en ny ridskola som har ersatt Stora ånesta som jag red i innan jag med medryttare. Och jag har beslutat att börja där så nu står jag i kö för att få börja där och hoppas att det kommer bli bra. 

Smedsta ridsportcenter helt enkelt och där var jag igår på deras öppet hus. Det var ett fint ställe och kommer bli en bra start efter medryttare tiden hoppas jag på.

Sedan efter så åkte jag till Ikano (ett köpcentrum i Linköping) och tog hål i öronen. Jag har haft hål i öronen när jag var mindre men jag tyckte det var obehagligt osv så jag gjorde så dem växte igen. Har tänkt på det ett tag och nu kände jag mig mer redo för det. Det gjorde inte ont utan det var bara varmt efter och idag känns det inget. 

Jag köpte också en ny smink borste och en ny filt, som jag hitta på Ikea.


Dagen idag har bara varit chill. Tittat på netflix och chillat. Skönt med en sådan dag också. 

Imorn är det skola och då börjar pluggandet igen. 

Jag hoppas att ni har eller haft en bra dag!

Kram från mig!Likes

Comments

​Dagarna går och livet flyter på. Jag är nu tillbaka med bloggen:)

Jag tyckte det blev tråkigt med bloggandet, då jag inte kom på vad jag skulle skriva om o sedan så var det inte så många som titta men jag vet nu att det viktigaste med att blogga är att jag tycker att det är roligt och inte vad andra tycker. 

Jag har haft en bra sommar med jobb och läger. 

Att jobba var någon alldeles extra då jag fick testa på vuxen livet med att gå upp tidigt osv. Då jag fick gå upp extra tidigt än vad jag gjorde när jag börja skolan. Men jag är glad över att jag klara det och att det är slut då det är bra att gå i skolan än att jobba. 

Jag var sedan på konf läger i 4 veckor (28 dagar) och det är ett minne för livet. Det var enormt roligt. Jag fick träffa olika människor från både sverige och andra länder. Det var alla känslor på hela lägret. Det känns nu lite skrämmande att alla känslor fick upplevas på lägret. Men det värsta var när vi skulle åka hem. vi har ju åkt ifrån stället några gånger och vart på andra ställen men att hela min familj hämta mig och att jag inte åkte med någon vän gjorde att jag förstod att det var slutet på resan. Jag är nöjd över dem 4 veckorna och skulle inte velat träffa andra människor än vad jag har gjort. Konf lägret gjorde att jag tänker annorlunda på vissa saker och fått annan uppfattning om kristendomen. 

Jag började skolan i torsdags. Torsdagen så fick vi loggboken och gjorde lite andra saker. Sedan på fredagen hade vi föreläsning för åttor och sjuor om hur skolan fungerar eftersom man jobbar på ett annat sätt än vad man gör i en kommunal skola. Så imorn börjar plugget på allvar. Det ska bli skönt med vardag men skulle ändå vilja ha en extra månad sommarlov. 

Jag hoppas ni har eller haft en bra dag!

kram från mig!


Likes

Comments

Jag nämnde i ett inlägg i maj att jag ville när jag blir vuxen eller bara lite äldre åka till paris och att det finns andra ställen i världen jag skulle vilja åka till också. 

En av länderna är USA självklart. Många människor vill åka till USA och jag är en av dem. Jag skulle hällts vilja åka till någon stor stad och en stad jag absolut vill åka till är New York. 

Jag tittar just nu på gossip girl som utspelar sig i New York 2011 och det är där ifrån jag mycket har blivit inspirerad till att åka ditt. Jag vet att det är annorlunda än vad det är i en serie men jag tänker på hur det skulle vara i min situation o inte hur dem i gossip girl lever. 


Det jag mycket tycker om är mode och kläder men också hur det ser ut i staden. I New York finns frihetsgudinnan som jag gärna vill se. Jag har sett på bilder på frihetsgudinnan på kvällen och tycker att det är väldigt fint och skulle vilja se det med egna ögon.

Sedan så skulle jag vilja gå i central park då jag sett på många bilder på hur det ser ut på hösten och som ni kke vet så är min favorit årstid hösten då jag tycker den är mysig och när jag tittar på dessa bilder så vill jag bara vara där o se detta med mina egna ögon.

Sedan såklart hur det ser ut på gatorna runt om o upptäcka saker som absolut inte finns i Sverige. 

Jag skulle vilja åka ditt på hösten då jag har hört mycket om att det är väldigt mysigt i New York då, men jag har hört att det ska vara väldigt varmt där på sommaren så det är inget jag vet då jag vill tillbringa tiden någon annan stans. 

Detta är en stad som jag har drömt om sen jag var mindre o var den första staden jag lärde mig vad den hette i USA så det är därför varför jag har fastnat för just New York.


Att åka till New York är en dröm eller ett mål i livet för mig o jag vill verkligen åka ditt och upptäcka nya saker som inte finns i Sverige.


Jag hoppas du har eller haft en bra dag!

Kram från mig!

           Bildresultat för new york central park fall                     Bildresultat för fall in new york city                                                              


Likes

Comments