hejsan allesammans!

Det var ett bra tag sedan jag lade upp något här. Jag ber verkligen om ursäkt.

men jag har haft det väldigt jobbigt ett tag nu, med kärlek och allt. Men tiden läker sår eller hur ?

jaja , nu ska vi inte vara allt för deppiga här.

Jag ville bara göra ett snabbt litet inlägg. Jag och två vänner till mig planerar stora planer inför cruisingen som är i Lidköping den 6 juni , arrangerad av Roadmasters Lidköping. Bästa klubben som finns , (haha då jag inte träffat så många fler).

hoppas ni alla har det bra

jag har ide torka just nu, så snälla kommentera om vad ni vill vet :P <3


hata inte sprid bara kärlek <3 ☀

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan allihopa!
Jag måste berätta om gårdagen som var helt jävla underbar (ursäkta mitt uttryck).
Jag och mina två närmaste vänner spenderade kvällen hos mig och drack alkohol, vidare drar vi till motorgårn och det var den bästa kvällen/natten någonsin 🙊
Idag ska vi börja om , klockan 5 kommer lina och våran vän L. Och festandet kan börja igen 😘

Hör av mig senare Love ya al 💕

Hata inte sprid bara kärlek 💋

Likes

Comments

Hejsan allesammans !

Äntligen är det fredag igen och jag är på topp, just nu är jag barnvakt men snart ska jag jobba och ikväll blir det första maj firande med mina älskade vänner.

Kände bara för att lägga upp ett kort inlägg. Blir nog ett till senare ikväll :P


hata inte sprid bara kärlek <3

Likes

Comments

Hejsan !
Jag måste bara få ur mig lite. Jag står inför ett val på mina egna fötter, jag vill inte säga om vad men många av er kommer att förstå.
Jag har under en tid haft det väldigt svårt , mått psykiskt dåligt så att säga. Och nu när jag (mitt hjärta och min själ) står inför detta valet så blir det inte lättare. Jag har ont i hela kroppen, ångesten blir bara större inom mig och jag vet inte vad jag ska göra. Det är aldrig någon som lyssnat på mig så varför skulle dem göra det idag, nu och resten av mitt liv ?
Jag vill inte säga mer .. Jag orkar bara inte med alla lögner och svek hela tiden. Ta vara på det ni har för innan ni märker det så är det borta för all framtid.
Peace ✌️


Hata inte sprid bara kärlek 💘

Likes

Comments

Hejsan allesammans!

Som ni vet så ville jag ju gå ut och supa igår, vilket jag gjorde. Kvällen började extremt bra , det var jag Lina och E, hemma hos mig. Efter det skulle jag och Lina iväg på en annans förfest och E skulle iväg på sitt håll.

Men som alla andra gånger när jag och Lina går på P:s fester så kommer det alltid någon man hatar. Men nu har jag och Lina lärt oss en stor läxa för resten av livet, ALDRIG mer festa med P och hans "älskade" vänner.

Sedan blev det Bowlingen här i stan då SNOWSTORM kom dit och hade live spelning, men vi lyssnade på dem en timme typ sen åkte vi vidare mot motorgårn istället, och där blir det drama som alltid. Jag ska ju alltid vara emellan och lösa allt också , jag ska vara "miss perfect" som jag egentligen inte vill framstå som, men med lite alkohol i blodet så ja då blir man lite extra " jag kan , jag vet , jag är bäst" . Men jag knöt nog ett band med en väldigt omtänksam och otroligt trevlig kille igår L kommer han heta här , då jag inte vill nämna namn. Då jag inte frågat om det är okej att jag skriver ut deras namn. Men iallafall så börjar jag och han komma nära varandra, visar respekt för varandra och kan prata om nästan allt mellan himmel och jord.

Nu ska jag ut på en cigg och sen ska jag försöka få tag på min man så vi kan åka och köpa grädde så jag kan laga mat.


En sak jag vill tillägga är att mina bilder handlar inte alltid om texten. Oftast gör dem det men ibland inte.


Hata inte sprid bara kärlek 💛

Likes

Comments

Hejsan! 👋
Idag är det fredag som alla vet , jag brukar normalt sett aldrig vara hemma , iaf inte själv, på fredagar. Men idag har jag vart sjuk för tredje dagen i rad , men febern börja släppa nu och jag börjar känna mig bättre.
Dock är jag lite irriterad på vissa saker här i livet som får mig att trippa på tårna. Jag är lätt irriterad, men jag vet också vad som är rätt och vad som är fel. Mer om det kan jag gå in på senare eller imorgon. Nu ska jag lägga mig i soffan och dö en stund . Innan mannen jag älskar hör av sig ❤️👏

Hata inte sprid bara kärlek

Likes

Comments

hejsan alla mina vänner ute i världen!

Förlåt för extremt dålig uppdatering dem senaste dagarna. Men jag har haft en hel del att göra. dels har jag varit barnvakt och hundvakt. Åt min systersbarn och hund. Sen i förrgår kväll tog jag och några vänner tillfället iakt under den soliga varma kvällen att grilla ute i parken och spela KUBB. Det var svin kul och måste difintivt göras om , och det är snart. Sen när jag kom in på kvällen där så började jag känna mig dålig, jag kände mig febrig. Igår vaknade jag med 38,7 graders feber, men det försvann senare på förmiddagen så jag tänkte att jag skulle chansa och jobba ändå , men jag gick hem efter typ 30 minuter för jag var helt slut och mådde as dåligt. Jag är lite irriterad på att jag skulle bli sjuk lagom till denna helgen, då alla andra är friska och yeay ska ut på fest, ne men då får lilla jag ligga inne och tråka och läsa om allt roligt alla andra gör på fb .. Men men har jag ingen feber ikväll eller imorgon på dagen så kanske bara kanske jag ger mig ut ändå , bara knapra alvedon :D <3


hata inte sprid bara kärlek 😷❤

Likes

Comments

Hejsan allihopa !
Idag är en hyfsad bra dag , stekt lite i solen och fyfan va gött att det snart är sommar så man kan sola ordentligt på dagarna 😄
I eftermiddag blir det jobb klockan 17.00 och efter det ska jag vara hundvakt 😄
Min pojkvän/sambo ska köra sin syster till götene klockan 15.30 så då återstår det vad jag ska göra under den tiden som är kvar innan jobbet ? , vad tycker ni ligga i solen på mammas balkong eller helt enkelt vara på jobbet en och en halv timme tidigare än jag ska ? 😄

Hata inte sprid bara kärlek 💝

Likes

Comments

Hej igen !
Usch nu spamar jag min blogg med inlägg. Känns lite som att jag kräver uppmärksamhet , haha, men så är det faktiskt inte .
Jag har extremt svårt att sova ibland . Speciellt när jag och min pojkvän/sambo precis tjafsat eller är irriterade på varandra. Även om vi löser det mesta så har jag svårt att sova. Är så jäkla rädd att han ska lämna mig.
Nu börjar mina ögon bli trötta , så nu är det nog dags att försöka sova igen. 💚💜💚

Hata inte sprid bara kärlek 💞

Likes

Comments

Godkväll mina vänner!
Hejsan allesammans , idag har vart en strålande dag . As fint väder och typ 15 plus grir ute.
Nu ligger jag i sängen och ska försöka sova, men irritationen är på Max. Jag kan inte riktigt sätta ordet på vad som gör mig irriterad men är bara allmänt irriterad .
Jaja det var allt för mig , nytt inlägg kommer imorgon då jag ska vara hundvakt åt min systers vovve turbo 😄
Godnatt !

Hata inte sprid bara kärlek 💖

Likes

Comments