Location - San Francisco ✌🏻

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Här kommer en första uppdatering från USA och lite bilder från första dagen här i San Francisco! Vi har turistat längst fot och sett lite av staden. Väldigt fint! Nu ska vi ut och käka något gott till kvällsmat!

Likes

Comments

Bilder från en mysig lunch och stros på Linnéaträdgården. Förra fredags firade vi ett stort gäng att skolan är sluta inför sommaren och dagen efter blev det även en sista lunch. Så overkligt att det efter sommaren bara är ett år kvar av min utbildning! Nu börjar sommaren och först ut är en lång semester.

Likes

Comments

Nu är det sommar, aaah det är så härligt! Det är nästan så man får nypa sig i armen. Sverige är så vackert på sommaren och här i Skåne finns det så många gårdsställen som är fantastiskt fina och erbjuder både närproducerat och mat. Igår var jag med vänner på tomtens hus utanför Helsingborg, ett riktigt mysigt ställe med världens godaste tomatpaj det är helt sjukt hur de får till den.... verkligen godmodigt god. Vi sitter varje gång vi äter den och försöker lista ut hur de gjort den och fått till den så god, haha!

Idag ska jag börja min dag med att träna sedan blir det nog stranden.
Hoppas ni också får njuta av fint väder idag!

Likes

Comments

Min nya grej här hemma är att göra ett yoga pass varje eftermiddag, som en liten paus från mitt plugg. Det är verkligen jätteskönt och jag håller mig faktiskt mer fokuserad resten av dagen. Det är dessutom en skön träningsform som snabbt ger resultat. Jag känner mig redan mer lugn under själva passet och även mjukare i kroppen.

Jag kör 30-dagars yoga program med Ardriene. Du hittar det HÄR!
20-30 min i trettio dagar, den tiden kan de flesta hitta.


Likes

Comments

Hittade denna drömlägenheten på hemmet i veckan och har sedan dess gått in och tittat flera gånger.. Den är sååå fin!

Likes

Comments

I tisdags spontanköptes en lampa från Menu när jag och mamma var och shoppade i Malmö över dagen. Så nöjd! Ville ha något lägre och helst verken i silver eller guld och det hittade jag ju!

Annars då? Jag längtar till min första ledig helg på två veckor, ska bli så skönt!

Likes

Comments

Hoppas ni haft en härlig påsk! Massa god mat och lite för mycket godis har gjort att jag kom ut i morse på en timmes promenix något som jag tänkte fortsätta med. Hur som helst, här kommer en stor laddning inspiration (hoppas jag). Helt enkelt trender (on my mind) just nu...

Den långa kjolen...

Den långa kjolen är ju bara så läcker! Matcha med t-shirt eller oversize hoodie passar utmärkt till både klackar och sneakers...

Lager på lager....

Loosefit klänning eller ett linne med T-shirt / långärmat tight under är en riktig cool combo.

Jeans - nu & föralltid...

Jeansen är aldrig fel, matcha som du vill och du är alltid snygg. Jag gillar Levis modell 501 eller flare jeans.

Prints.... 

Kläder med tryckta prints har aldrig varit så rätt som nu, kör på!

Likes

Comments

Igår var bästa Bells hemma hos mig hela dagen. Vi började med en riktig superfrukost sedan pluggade vi eller jag försökte, blev mest massa snack. Sedan tog vi självklart lunch och fika paus. Vi avslutade dagen med att gå på hot yoga. Så fantastiskt skönt var det och precis vad min kropp behövde.

Likes

Comments

Påskris har inhandlats och kommit fram här hemma, såhär när vi går in i påsktider! Kan inte fatta att vi redan är här... Snart sommar och semester!

Det har annars varit en märklig helg. Tv:en har varit på konstant och jag har följt händelserna och utveckligen sedan i fredags strax efter det inträffade. Terrordåd i Stockholm. Det är så fruktansvärt och obehagligt. Kan inte förstå att det är detta vi kämpar mot 2017.


Likes

Comments

instagram@sarakulle