Hej!
Nu har vi spenderat några dygn här i Lofsdalen och det känns rätt okej. Det går bra att jobba och så också, kul att lära sig nya saker samt att utmana sig själv.

Idag har jag varit ledig så tog sovmorgon till runt klockan 1 samt en rejäl frukost/lunch sedan tog jag en promenad i det fina vädret till affären för att fylla på kylen med lite varor. Har gjort pannkakor till middag och ikväll ska jag och tjejerna nog iväg till aktivitetshuset och äta!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu har vi äntligen packat upp alla våra saker i stugan och bosatt oss, fyllt på kylen ätit middag nere på aktivitetshuset. Dagen har bestått av en halvlång bilresa, matstopp i Sveg samt kikat runt här i Lofsdalen, var vi ska jobba osv. Vi har även fått våra arbetsscheman vilket resulterade jättebra arbetstider osv. Imorgon är jag och Elina lediga så då ska vi nog sova ut och kika runt lite i området.

Vi har tillgång till otroligt många saker här och ser fram emot första arbetsdagen!

Likes

Comments

Vaknade upp i Delsbo hos pappa imorse och nu sitter jag här och tittar på lillebror som äter lunch. Idag ska jag bara ta det lugnt har jag tänkt. Kanske ta en promenad i det fina vädret senare!

Likes

Comments

Sover hos pappa inatt och har nyligen gjort bananpannkakor.

Recept:
2 bananer
4 ägg
1tsk vaniljsocker
1tsk salt
Margarin till stekpannan

Gör såhär:
Mosa bananerna i bunke så det inte blir klumpigt, knäck sedan över äggen och därpå tillsätter du torrvarorna och tar fram elvispen och vispar noga runt om, sedan är det bara att börja steka små "plättar". Ett tips är att tillsätta bär och kvarg till p
annkakan.


Likes

Comments

Slut på helgen och nu påbörjar jag 1 veckas sportlov. Otroligt skönt!

Har haft en jättemysigt helg dock innehöll den många blandade känslor. Problem uppstår och dem är till för att lösas! Jag och Mayra åt middag på Ming igår direkt när hon kommit fram och sedan vidare till Elina osv. Just nu sitter jag på tåget till Gävle med Mayra där vi sedan ska byta tåg vidare mot Stockholm så vi är inte framme inne i Stockholm förens 22:40 och idag, bakisdagen kanske man inte vill sitta och spendera tid på ett tåg. Hur som helst, vi vill komma iväg lite så vi åker iväg och hittar på något roligt tillsammans.


Likes

Comments

För några dagar sedan släppte Chris och Tyga äntligen deras album, heeelt maxat faktiskt! Alla låtar är guld men har hittat mina favoriter och det är låten Westside, D.G.I.F.U, Better & Real One.

LYSSNA NEDAN!

Likes

Comments