Header
Jag

Hej på er hoppas allt är bra!

Med mig är det tyvärr inte alls bra. Har ju precis fått veta att jag utöver tarmsjukdomen morbus crohn även har IBS. Som jag trodde i ca fem och ett halv år kanske var magkatarr... Som ni kanske har förstått det senaste så har ju magen varit mer kaos än vanligt och jag fick i slutet av sommaren en ännu högre smärta än innan i magen (hade ont innan men blev van vid den smärtan) Trodde det skulle återgå till den "normala" smärtan men där hade jag verkligen fel. För det har bara fortsatt i samma spår och även blivit värre. Såhär hög frånvaro som jag har nu har jag aldrig haft och det gör ont i mig för det ända jag vill är att ha ett normalt tonårsliv och gå i skolan måndag-fredag utan några större problem vara skoltrött och ja ni förstår men så ser det tyvärr inte ut och det är väldig jobbigt psykiskt... Dessutom inte riktigt veta vad man ska göra det är också väldigt jobbigt. Har iallafall börjat äta glutenfritt och laktosfritt för att se om det kan hjälpa. Sen dricker jag MSM och ingefära varje morgon men funderar på och testa lite fler kosttillskott som är läkande för tarmen och hjälper mot IBS. För att ge upp är inget alternativ utan det är bara och försöka kämpa det är jobbigt det är som att konstant springa i en uppförsbacke. Kost är verkligen en djungel vad ska jag äta hur mycket osv. Det tar ju tid också och se resultat men från och med nu ska jag gå in 100%. Dessutom är ju motion en stor faktor i det hela det är ju också viktigt men motivationen till det också har jag tappat. Det är tur jag har Sixten två gånger i veckan för att träffa honom är inget alternativ och missa för i stallet älskar jag och vara. Men gymträningen hade nog inte varit fel och ta tag i och även promenader men det blir aldrig av tråkigt nog men måste ta tag i det också. Problemet är också att jag inte tänker framåt utan jag tänker på det jag gjort varför åt jag det igår jag menar det kan jag ju inte påverka idag liksom. Någonstans måste man börja och ja jag kanske inte orkar gå in 100% men man måste börja någonstans. Innan åt jag 5 mackor per dag och nu har jag slutat helt med mackor osv. Alla nya problem som uppstår är ju en utmaning och lösa det tar tid även fast det känns som om jag inte har den tiden pga klockan tickar och skoldagarna går och jag är hemma men jag måste ju också tänka att jag bara är 19år. Jag får väl gå ett halvår extra efter studenten eller ett år. Jag hinner nog med allt jag ska ändå. För hur det än är så löser det sig på ett eller ett annat sätt. Något jag måste bli bättre på är och göra skolarbeten hemma men det kommer. Nu har jag iallafall fått in rutin att gå med Boris och ta ut kaninerna innan William kommer hem och ska ta ut sina kaniner vilket är ett framsteg för mig. Det jag behöver mer av är själv disciplin för det har jag allt för lite av.

Jag ber om ursäkt om detta inlägg blev väldigt rörigt och konstigt men känns skönt och bara få skriva av sig lite.
Vad tycker ni om dessa inlägg. Är det bara onödiga/tråkiga inlägg eller är det intressant och veta? Kommentera gärna vad ni tycker.

Lucky och Leo mina älskade kaniner! <3

Förlåt för deppigt inlägg men hoppas ni får en fantastisk fredag!

Kram! <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Bilder från Pinterest

Köpenhamn en stad som endast ligger 3 timmar från där jag bor men som jag inte besökt nu när jag är äldre det kanske var 10 år sen jag var där sist alltså en evighet sen och då var jag inte ett dugg foto eller shopping intresserad utan vi var där på tivoli. Väldigt konstigt för har ju varit i Malmö x antal gånger men inte en enda gång i Köpenhamn av dom gångerna. Så mamma och jag funderar på och ta tåget dit på påsklovet först var vi inne på London,Berlin,Göteborg eller Stockholm sen kom jag på att ta tåget till Köpenhamn är ju så mycket smidigare för vi behöver inte byta tåg som till Göteborg och vi behöver heller inte flyga utan det är bara och sätta sig på tåget i Karlshamn och åka ända till Köpenhamn. Blir ju mycket billigare också än att flyga. Så ja en resa till Köpenhamn blir det eventuellt på påsklovet om vi inte bestämmer oss för att åka dit innan dess. Men vill iallafall åka iväg på påsklovet.

Redan torsdag och snart är det höstlov. 1 ynka vecka kvar... Tiden går så fort just nu, för fort enligt mig. 

Hoppas ni får en bra torsdag!
Massa kramar! <3

Likes

Comments

Var som sagt på Emporia med Ellen och Alva i lördags. Vi tog tåget från Karlshamn vid 8.30 och var framme vid 10.40 då gick vi direkt till Max för lunch då alla tre var väldigt hungriga efter maten så gick vi runt i lite butiker och shoppade lite innan det var dags för fika eller ja för min del en cream cheese bagel och en islatte karamell. Väldigt gott!! Sen gick vi i några butiker till innan vi vid 16.50 bestämde oss för att ta tåget som gick 17.20 hem. Dock hade det hänt något på tågstationen så ingen som skulle åka med tåget fick åka med. Vilket resulterade i att vi fick vänta till 19.20 och ta det tåget. Men det är sånt som händer var helt död på tåget hem iallafall haha så så trött. Men dagen var den bästa på länge som jag laddat för att orka med den dagen och idag måndag när jag skriver detta inlägg är jag fortfarande helt slut. För ska inte ljuga det var väldigt jobbigt speciellt när man inte mår helt 100. Men så glad att det blev av och trots allt åkte iväg! Vi hade en sån bra dag och jag är så lyckligt lottad som har så fina vänner. ❤️

Massa kramar! ❤️
(Detta inlägg är då tidsinställt)

Likes

Comments

Hittade tre saker på Zara och det är dom ovan. Två tröjor och en väska. Har velat ha en mellan stor väska ett bra tag nu men inte hittat någon billig,fin och bra. Men igår så hittade jag en för bara 199kr kunde inte varit mer nöjd! <3 Den randiga tröjan kostade 99kr och den röda 139kr. Zara är verkligen en av mina absoluta favorit affärer. Hittar nästan alltid något där.

Från New Yorker. 99kr

Från Söstrene Grene 49kr. Även denna butik är en av mina favorit butiker. Kommer köpa allt porslin mm där när jag flyttar hemifrån hehe! Längtar så tills den dagen då jag har en egen lägenhet och inreda. Men iallafall det var denna drömfångare jag fick med mig hem från Söstrene Grene tråkigt att jag inte hittade mer men men vill inte köpa saker bara för att handla utan försöker att bara handla saker jag som jag verkligen vill ha/behöver.

Det var iallafall en väldigt mysig dag i Malmö med Ellen och Alva. <3

Hoppas ni har haft en bra helg det har jag!

Kram!<3

Likes

Comments

Hur snygg är inte denna jackan?? Från Cubus och ja jag älskar den verkligen. Förra året hade jag en svart vinterjacka men i år kände jag att det var dags för lite mer färg. Är så nöjd. Det är ju även inne med så kallade puffer jackets vilket denna jackan är perfekt ju.

Hej! Fredag idag och jag är hemma från skolan har extremt ont i magen som vanligt och ja har nu kontaktat sjukhuset för att prata med dom om det kan vara endometrios jag har också. Hoppas jag kan få hjälp för det i så fall. Längtar tills vi hittar lösningen på mina problem så jag kan börjar må bra igen och göra det jag vill som att gå i skolan det kan låta konstigt men jag älskar att vara i skolan. Även träffa kompisar är något jag saknar, och ja ha vanlig vardag som "alla" andra helt enkelt.

Likes

Comments