Hvad laver jeg om lørdagen? Det er forskelligt, hvad folk laver om lørdagen. Nogle fester til klokken lort om morgenen, and sidder derhjemme med en god bog, nusser på sofaen med kæresten eller med veninderne.

Min lørdag var bare en afslappet lørdag, hvor jeg lavede lektier, og læste lidt.Jeg havde planlagt at være sammen med min gode veninde Ngoc, som jeg går i skole med. Vi aftalte, at vi skulle ud og spise is på Paradis is ved 17.00 tiden. Jeg var meget glad, da Ngoc er en meget doven person, som ikke går meget ud. Jeg brugte meget tid på at gøre mig klar (1 time og 55 min. I ved typisk piger)

Min mor kørte mig ud til min søsters lejlighed, hvor jeg kunne vente på, at klokken blev 17.00. Jeg havde gjordt mig lidt klar med lidt nude makeup. Jeg gik ud til faktaen på svanetovet, hvor vi altid mødes. Hun ventede der med dine høretelefoner i ørene, og tog sjove billeder af sig selv.

Vi hilste på hinanden, og tog over på paradis, og købte en lovebox. Der blev tage nogle billeder ( Der skal altid tages et ton af billeder ) Vi snakkede lidt om, hvad vi havde lavet tideligere på dagen, snakkede om Fed fredag som var der dagen før. Jeg fortalte hende at min veninde Lejla og jeg, tog billeder med ham der synger “Hvor er du bro” vi sagde, at han var pisse lækker, og jeg spurgte om jeg måtte få hans nummer. Som Ngoc siger “Typisk Sara ting" Vi snakkede lidt videre, og så at vi sad der i 45 min.Vi havde helt glemt tiden, for vi hyggede os meget. Vi vidste ikke hvad, vi skulle lave, så vi tog i Bilka for sjovt. Jeg skulle næsten slæbe på hende, da hun er en meget doven person. Men vi hyggede os og det er det vigtigste. Vi var på vej til at gå op på taget for at tage billeder ( Ik spørg hvorfor vi er bare mærkelige) vi nåede lige at komme ud ved kassen, da en mand stopper os. Han var en vagt, som ikke har uniform på. Han stoppede os, og jeg blev lidt bange. Men han skulle bare tjekke min taske, da jeg havde en stor taske med. Det var en meget skræmmende oplevelse, da vi begge er gode piger.

Ellers var den dag lidt normal. Vi tog masser af billeder, snakkede lidt om alting og gik tilbage hvor vi begge blev hentet.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hey guys det er lang tid siden jeg har postet, da jeg har travlt med skolen. Vi er lige startet i skole, så jeg skal lige vænne mig til det med lektier.

Men det jeg i dag vil snakke om min stil. Jeg er blevet spurgt nogle gange " Sara er du ikke lidt stilforvirret?" Og jo det er jeg 😂 Jeg har prøvet mig frem til forskellige stile, men nu tror jeg, at jeg har fundet den rette stil. Det med min makeup og min stil ændre sig meget. I løbet af sommeren har jeg prøvet at finde en sti,l som passer til den, jeg er som person. Men det kan gå i forskellige retninger. Den ene dag kan jeg have "Drenge stilen" og en anden dag kan jeg have "The hoe style" Men nu har jeg fundet den rette stil. Jeg har prøvet at finde inspiration fra mine veninder og fra instagram. Jeg har fået masser af smukt tøj fra søster og svigerinde, som virkelig udstråler hvem jeg er som person. Jeg har fået ideer til en stil, som jeg på min blog vil lave som hedder "Sara's stil" Der vil jeg poste billeder af mine outfits og min makeup. Jeg er begyndt med at gå med pandebånd og skabe "Instalooked" Jeg vil vise at jeg kan se feminin og pænud.

Makeup ....

Nu med min makeup er jeg begyndt at prøve forskellige looks. Jeg vil køre lidt "The nude look" Men så kan jeg ind i mellem godt gå med lidt øjenskygge og en rød læbestift

Jeg vil altid være åben med min stil, og håber jeg kan finde inspiration fra andre.


Likes

Comments

Min baggrund er en fortælling, om hvem jeg er. Jeg vil lige fortælle lidt om min familie. Jeg har to ældre søskende, en mor og far. Der er lige nogle år mellem mig og mine søskende. Jeg har en storesøster på 29 år og en storebror på snart 25 år.

I 1996 besluttede mine forældre at flygte fra Montenegro til Danmark. Der var en borgerkrig i det gamle Jugoslavien, og de kunne ikke, risikerer at der skete noget med min familie. De fik asyl i Danmark, og boede på forskellige asyllejrer. Så i 2003 skete det at jeg kom til verden ( Man er meget taknemmelig ;) ) Jeg er født og opvokset i Horsens, Danmark. Efter min mening er der intet, der adskiller mig fra danske børn. Den eneste forskel der er på mig og dem, er at mine forældre, kommer fra et andet land.

I 2009 i en alder af 6 år kom jeg i en bilulykke sammen med min søster. Jeg forstod det ikke helt, da jeg stadig var et lille barn. Jeg var lige startet i skole, så jeg forstod ikke helt den situation, jeg var i.

I dag er jeg en 14 årig teenage pige med mange drømme. Jeg drømmer om at rejse verden rundt og og opleve verden fra mit synspunkt. At få en god uddannelse går jeg meget op i. Nogle gange kan jeg godt lave lidt ballade i skole. Men sådan er det at være teenager. Jeg har altid den ide om, at jeg ikke skal fucke den her mulighed for at blive til noget.

Likes

Comments

Hey guys, dette er mit første indlæg på bloggen. Hele dette blogger-univers er et helt nyt kapitel for mig, så jeg vil selvf. gøre mit bedste. Jeg er en pige på 14 år, men til tider kan jeg virke lidt for moden. Jeg er født og opvokset i Danmark, men dog er begge mine forældre født i Montenegro. Som person er jeg meget åben, og jeg har intet imod, at få nye venner. I min fritid går jeg til håndbold og er sammen med mine tre bedsteveninder. Jeg interesserer mig for makeup, tøj og bare generelle udseendesmæssige ting. Derudover går jeg meget ind for sundt mad og sport, så jeg vedligeholder en sund livstil. Jeg kommer for det meste til at blogge om makeup, rejser, outfits, hverdag etc. Det bliver en meget personlig blog om ting jeg oplever.

Håber at I vil følge med!

xoxo Sara

Fra venstre: Ajla, Lejla, mig og Tajma


Likes

Comments