Header


Måndag och ny vecka igen, känns ganska skönt faktiskt. Denna måndag bestod av ett seminarium i akut omhändertagande, det var väldigt kul och lärorikt då jag är intresserad av området akutsjukvård. Jag var klar i skolan vid lunch och tog då bussen hem för att äta köttfärssås och spagetti. Jag spenderade eftermiddagen i soffan och blev bara tröttare och tröttare, så trött att jag till slut somnade. I hopp om att piggna till drack jag en kopp kaffe, och pigg blev jag verkligen.

Lägenheten var i behov av en storstädning, så jag lät dammvippan, dammsugaren och skurmoppen göra sitt. Jag tog även tag i flera lådor som behövde organiseras, nu är allt i sin ordning vilket känns såå skönt!

I skrivande stund sitter jag med en kopp te framför Paradise Hotel (ja jag har börjat kolla senaste säsongen lite senare än alla andra). Kan dela med mig av resten av veckans planer:

Tisdag - ta mig till skolan och försöka plugga på egen hand, handla, samt baka inför helgen

Onsdag - föreläsningar och träna

Torsdag - föreläsningar är det enda inplanerade hittills

Fredagjag fyller 21 år​ (!!), har föreläsningar under förmiddagen, sen ska jag hem och göra tårtor för under kvällen får jag besök av några kompisar

Lördag - dagen lär bestå av fix och trix inför festen som jag och Louise ska hålla under kvällen för att fira våra födelsedagar, ska bli riktigt kul med en hemmafest och ett roligt sällskap!

Söndag - denna dag kommer gå i ett lugnt tempo beroende på hur bra jag mår dagen efter haha...

Hoppas ni får en fantastisk vecka!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla fans!

En bra presentation av mig kanske är nödvändigt för att få en klar bild av vem jag är, även om det är typ det svåraste jag vet.

Jag, Sara Kristina Juuso föddes den 17 november år 1996 i ett samhälle högt upp i Sverige, närmare bestämt lilla Gällivare i Lapplands län. Där bodde jag under 18 år tillsammans med min familj. Under den tiden åkte jag mycket skidor, snowboard, pluggade och jobbade.

Den 12 juni 2015 tog jag studenten efter 3 års studier på Naturvetenskapliga programmet. Då bestämde jag mig för att bosätta mig 25 mil söderut i staden Luleå. Jag hade då inte helt klart för mig vad jag ville syssla med till hösten, men jag hade sökt in på Sjuksköterskeprogrammet vid Luleå Tekniska Universitet. Där blev jag antagen och jag tänkte "why not??", några veckor senare var det dags för inspark där jag träffade mina blivande klasskompisar och vänner. Idag är jag inne på termin 5 av 6 och till våren kan jag förhoppningsvis titulera mig som Legitimerad Sjuksköterska. Jag bor själv i en lägenhet på 26 kvadratmeter inne i stan där jag stormtrivs. De timmar jag inte pluggar spenderar jag med mina vänner, på gymmet eller på Ortopeden där jag jobbar extra.

Det bästa jag vet är: chips & dipp, bra musik, en god öl, pudersnö, att sova när man är riktigt trött, dansa tills fötterna värker, äta god mat, träffa nya människor och att skriva listor.

Jag avslutar med 10 snabba "antingen eller" frågor.

Kaffe eller te

Smink eller utan smink

Sjunga eller dansa

Nattmänniska eller morgonmänniska

Surt eller salt

Bok eller film

Choklad eller vanilj

Klackar eller sneakers

Skräck eller komedi

Shots eller Champagne

Spontan eller icke spontan

Skidsemester eller solsemester

Godis eller chips

Smsa eller ringa

Nu kanske ni har fått en tydligare bild av mig, i annat fall har ni just slösat 5 minuter av era liv på att läsa om mig.

Puss och kram!


Likes

Comments

Hej!

Jag har alltså valt att börja blogga igen, yeeey!

Under flera års tid har jag gillat idén med en blogg som plattform för att dela med sig av sin vardag, sina bilder och sina tankar.

Nu har det gått väldigt lång tid sen sist jag ägde en blogg och nu tycker jag det är dags igen. Jag vet inte helt vad min blogg kommer fyllas av än, men förmodligen sånt som ligger mig varmt om hjärtat och min spännande vardag. Förhoppningsvis håller min motivation i sig längre än en vecka haha..

Nuuuu kör vi!

Likes

Comments