Vardagar, Bilder

Nu var det ett tag sedan jag skrev något här.
Vi har fortfarande praktik och det är sista veckan nu men jag blev sjuk i torsdags och är fortfarande sjuk... Inte kul, men det går över ;)
Jag har haft det bästa sällskapet nu när jag varit ensam hemma och sjuk, min hund <3
Jag hoppas på att må bättre imorgon så jag hinner vara där de sista dagarna på veckan :)
Sedan är det lov och det ska bli skönt!
Jag ska göra mycket roligt då, kompisar kommer hit och jag åker iväg till kompisar.

Det får bli något roligare inlägg snart men orkar inte nu ;)
Ha det så bra så länge!
Kram!! // SaraJski

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vardagar

Jag har praktik nu fram till jullovet.
Jag är i köket på ett äldreboende, det är jättemysigt och jag får göra mycket jag tycker är roligt, som tillexempel att baka :)
Jag har varit på det stället förut under en praktikperiod, en del kanske tycker det är tråkigt att vara på samma ställe som tidigare, men jag trivdes så bra så jag ville vara där igen. Dock kommer jag åka iväg för att prova på något annat under praktiken vi ska ha i vår. Det blir säkert jätteroligt det med :)

Jag har kommit in i en period att jag bara vill vara hemma och titta på film, och har ganska ont i kroppen, men det går över ;)
Igår efter praktiken gick jag och pappa till stan för att boka tid för att jag ska ha ett synintyg för att få körkortstillstånd, sedan ville han gå in på jeansbolaget för att de hade rea där, och jag fick en fin jacka :)
Jag avslutade dagen med ett bubbelbad, det är livskvalité.

Jackan jag fick ser ut såhär...

Jag mådde inte så bra nu på morgonen, så jag stannade hemma med tanke på att det inte är smart att riskera något när det är ett äldreboende, de äldre är känsligare än andra i vissa fall. Och sedan är det inte smart att jobba i ett kök överhuvudtaget om man inte mår bra pga hälsorisker.
Idag ska jag kolla synen och sedan fika med Julia.
Efter det ska jag bara ta det lugnt, gå ut med hunden och kanske kolla på någon film ;)

Hoppas ni mår bra och har en fin dag!

//SaraJski

Likes

Comments

Musik

Make me (cry) - Noah Cyrus ft. Labrinth

Den här låten är bara för bra!? Jag kan inte sluta lyssna på den ;)
I vanliga fall skulle jag ha delat med mig av texten här så ni bara läser den, men ni borde lyssna på själva låten också så här är lyrics videon till låten :)


Kram! //SaraJski

Likes

Comments

Bilder, Lite Deep sådär

Inspiration... Vart får man det ifrån!?
Jag får det ofta av människorna i mitt liv.

Min familj, för de har uppfostrat mig till den jag är och tanken på att de vet allt om mig, ibland innan jag själv vet det, det kan vara skrämmande men också en säkerhet. Jag fylls då av en nyfikenhet, över hur det går till, som jag inte blivit av med på 14 år.
Men inte för att jag tycker att jag är så fruktansvärt bra på att dölja mina känslor, för det är jag väl medveten om att jag inte är.
Är något fel visar jag det, tydligt!
För mig är det en inspirationskälla, känslor, spänningar och förmågan att kunna läsa av människor i sin omgivning är spännande.

(Inspiration kan man hämta på många olika sätt, och man kan välja att använda den på olika sätt också. Så det här inlägget handlar om inspirationen baserat på känslor, men också personer och personligheter man stöter på.)

Sedan har vi vänner/kompisar, de flesta av oss har de i någon form, falska - sanna, gamla - nya, många- få osv.
Jag brukar säga att det är skillnad på en vän och en kompis. En vän kan du lita på, finns där för dig på samma sätt som du finns där för de och det viktigaste enligt mig, de uppskattar vänskapen. En kompis finns där fast kanske bara när de känner för det, ni ses då och då, ni kanske har kul ihop, men det är ändå inte samma sak så hoppas ni förstår skillnaden!? ;)
De vänner jag har är bäst och jag älskar de alla väldigt mycket och är riktigt glad att jag har de.
Vissa förstår mig bättre än andra men jag kan ändå kalla de vänner.
Sedan finns det något som kan göra ont.
När en vän plötsligt förändras till en kompis. Det är svårt och jobbigt. Känslan att man tas för givet och inte uppskattas dyker då upp.
Den jobbigaste delen när något sådant här händer är nog om personen ignorerar dig och slutar svara när du försöker förklara hur du känner eller mår, och bara vill förstå varför det här hände och blev som det blev. Ni var ju trots allt nästan bästa vänner!?
Om du känner dig träffad: Göm dig inte för att prata om känslor, det kanske inte spelar någon roll för dig, men är jätte viktigt för mig som försöker förstå!? Att förlora mig kanske inte känns jobbigt för dig? Men för mig känns det jobbigt att förlora dig.

Något jag lärt mig av mina vänner som jag kan prata med om sådant här, är att låta det vara oavsett hur ont det gör. Låt personen komma till dig.
Om han/hon kommer till mig, och oavsett hur ledsen jag varit eller är på personen så skulle jag inte sjunka till den nivån för att få den kompisen att bli så ledsen som jag blev, och jag kommer inte strunta i personen som lämnade mig åt sidan för att den vänskapen jag hade att erbjuda inte passade personen för tillfället, utan jag kommer finnas kvar.
Men jag kommer aldrig låta någon behandla mig hur som helst. Och passar inte min vänskap, så kom inte tillbaka och be om att få den.

Jag får även inspiration av musiken. Av att sjunga.
När jag sätter på mig hörlurarna och blundar, är det som att allt omkring mig bara är poff borta.

Så...

Inspiration... Vart får jag det ifrån!?
Jag får det oftast av människorna omkring mig, hur jag blir behandlad, uppskattad och förstådd.
Personligheter inspirerar mig.

Detta inlägg kanske var svårt för någon av er att förstå, det kanske var invecklat, komplicerat och lite mycket på en gång, men det är lite så jag funkar, jag har mycket i mitt huvud och allt hänger inte alltid ihop ;)
Angående delen om vänner och kompisar vill jag bara göra klart för er som läser det här att jag inte skrivit det här för att framstå som en person som tycker synd om  sig själv och jag är inte ute efter att få medlidande av någon på något sätt för jag är väl medveten om att nästan alla har känt det så någon gång! Jag är alltså inte ute efter uppmärksamhet!

Kram!

//SaraJski

Likes

Comments

Vardagar, Bilder

Just nu sitter jag och bara myser med hunden framför idol, och varför inte berätta lite om min dag!? Tråkigt egentligen för det är inte vad jag vill att min blogg bara ska bestå av... Aja.
Idag hade jag en lång sovmorgon, jag var helt inställd på att jag började min ända lektion kl 13.10... Varför vet jag inte för jag har alltid börjat kl 12.10 men jag fick för mig att det var 13.10 i alla fall, så jag duschade och gjorde mig iordning i sådan där skön takt och behövde inte stressa, sedan kl 11.40 tänkte jag att jag skulle blogga lite så jag gjorde kaffe till mig men jag tog mig en titt på mitt schema trots att jag var helt säker på att jag hade en timma kvar och vad ser jag då!!??? Jo jag börjar kl 12.10 så jag fick ta tre klunkar av kaffet och sedan gå! Duktigt Sara!
Sedan har jag inte gjort så mycket idag mer än att mormor spenderade dagen hos oss och sedan på kvällen när pappa kom hem från jobbet åt vi tacos tillsammans :)

Imorgon kommer jag dela med mig av något jag inte hittills har gjort här på bloggen, ska försöka få bloggen att bli lite mer på det sättet jag vill ha den, lite mer personligt och sådant ;)

Två bilder på en outfit jag tyckte var fin, mysig och passar framförallt bra nu när det är kallt ute och när man inte riktigt vet om det fortfarande är höst eller om det är vinter... (Svenska vädret har ju mer humörsvängningar än mig) Jackan är Old but Gold (Älskar den verkligen) Den stickade tröjan och byxorna är från Gina Tricot, känns inte speciellt viktigt att berätta vart jag köpt det men nu vet ni ;)

Kram! //SaraJski

Likes

Comments