Hej igen! Nu har det gått en vecka sen vi kom till Island och just nu känns de jättebra att vara här! Alla i gruppen kommer än sålänge bra överens och under veckan har vi tillsammans gjort en hel del roliga grejer. Imorgon får vi reda på våra praktikplatser och på torsdag flyttar vi ut ur huset och blir placerade, det ska bli spännande att få veta vart vi hamnar. Tänkte visa lite bilder från några av dagarna och berätta lite vad vi har gjort!

Dessa bilderna är tagna i torsdags när vi åkte till downtown och gick o kolla runt. Den stora glasbyggnaden heter Harpa och är Reykjaviks konserthus och den är utan tvekan den maffigaste byggnaden jag nånsin sett! Den tredje bilden är tagen från toppen av en kyrka vi var i (kanske visar bilder på själva kyrkan någon annan dag) samma dag, utsikten var helt otrolig där! Älskar verkligen downtown, de är väldigt vackert men samtidigt jättemysigt där!

I fredags var vi på middag och efter det var vi på bio men tog inga bilder då. Vi såg Everest iaf!

I lördags gick vi ut o käka på en restaurang som vår språklärare hade tipsat oss om. Där hade dom goda drinkar och ännu godare mat, riktigt bra tips av Bjarney! Efter det gick dom flesta av oss för att spela Escape house vilket var väldigt kul! För den som inte vet så går det ut på att man med hjälp av ledtrådar skall låsa upp flera lås och ta sig ut ur ett rum, typ så iaf hehe. Efter det gick vi till bar Ananas för mer drinkar! Där drack jag både en apelsin öl och en blåbärs öl! Det var annorlunda men ganska gott ändå!

Alla vi som spelade.

I söndags spenderade vi dagen i Blue lagoon vilket var helt underbart men det skriver jag nog om imorgon eller lite längre fram i veckan kanske!

Ha de bra sålänge, Sara :)

  • 163 Readers

Likes

Comments

Hej igen, nu är första dagen på Island avklarad och snart ska vi sova. Flygresan hit gick bra, bussresan till Reykjavik gick också bra och där hämtade vår koordinator upp oss och körde oss till huset vi skall bo i de två kommande veckorna. Huset är superfint, verkligen lyx så de var en trevlig överraskning! Vi är 13 elever som bor här, alla är supertrevliga!

Vårt hus de kommande två veckorna.

Utsikten från hustaket, det är galet vackert här, riktigt coolt landskap!

Godnatt

  • 218 Readers

Likes

Comments

Nu sitter vi på planet och ska snart lyfta mot Island! Kommer sakna hemma rejält men detta ska bli riktigt spännande och roligt!

Hörs sen!

Sara

  • 221 Readers

Likes

Comments