Startade dagen med en mysfika med familjen, bra start på dagen​

Ha en fortsatt trevlig lördag

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Måste bara tipsa om detta märke!
Jag använder själv deras creme deluxe foundation ​och jag fullkomligt älskar den. Se bara till att ha mycket fukt under så att den inte kakar sig på huden. Den är väldigt dryg när du applicerar den men när den väl är applicerad så kan du bära den med gott samvete då den inte täpper igen, är ekologisk och den återfuktar hela dagen lång då den innehåller jojobaolja. 

Priset ligger på ca 495 kr. 
Det är ett ganska saftigt pris men den håller länge och det är ju faktiskt värt det med alla underbara ingredienser!
Du hittar den här!!

Likes

Comments

Tar och kryper ner under täcket och kollar på några avsnitt av en av de bästa serierna som har gjorts! Kan inte sluta kolla och varje gång jag slår på ett avsnitt så sitter jag på helspänn. Bästa.
Godnatt ​☆

Likes

Comments

Hej allihopa!

Ligger i sängen helt död efter att ha klivit upp så tidigt imorse, men ska väl inte klaga fick sluta tolv. Ligger och tänker på värmen och de glada dagarna jag fick uppleva månaden jag var på Rhodos i somras. På bilden ovan så hade jag dragit iväg med mina kära vänner till en liten ö som heter Symi och där spenderade vi natten i ett sommarhus som en av mina kompisar hade, helt magisk plats och såå varmt haha!

Likes

Comments
Ännu en jobbdag avklarad och det dröjer inte länge tills man är där igen! Klockan sex sker instämplingen imorgon! Efter att ha jobbat som en galning runt jul och nyår och fått magkatarr av all stress så känns det så jädra skönt att allt börjar ändras till det bättre igen, känner mig så mycket gladare och orken finns där nu igen. känns så mycket bättre att gå och sprida positivitet bland mina kollegor än att må dåligt och stänga in mig i en bubbla. Magkatarren fick mig att vakna upp och förstå att man måste våga kunna säga stopp. Har så mycket att se fram emot nu dem kommande månaderna så nu ska jag försöka att bara njuta ♡

Likes

Comments

Glad tjej haha...

Men äntligen! Efter ett halvår av endast jobbande och med ett huvud som endast har intalat mig att jag är för trött eller inte har tid så har det nya året kommit! Nya tag och ny ork! Fattar inte att jag slutar, man mår ju så jäkla bra när man väl har tagit sig till gymmet och hör musiken pumpa i öronen. LYCKA. 

Likes

Comments

AnneMarie Börlind har skapat en ekologisk hudvårdsserie baserat på naturens råvaror. Hon har flera olika serier så som:
Purifying Care som är för acne hy
Combination serien som är till för fet blandhy
ZZ Sensitive serien som är för känslig hy
Rose Dew serien som är för normal till torr hy 20+
LL Regeneration serien som är för normal till torr hy 30+
AqauaNature serien som är för blandad/fuktfattig hy 30+
System Absolute serien som är för mogen hy 50+

Jag absolut älskar AnneMarie Börlinds produkter! De täpper inte till, är baserade på växtriket och ser till så att din hy får tillräckligt med fett eller fukt så att huden hinner återhämta sig. Jag själv använder ZZ Sensitive serien då jag har väldigt känslig hy och på mig funkar den utmärkt.

Du hittar produkterna på apotea.se för ett rimligt pris eller i din närmaste hälsokost butik, men då är priset lite högre.

Likes

Comments

Vilken stressig men otroligt rolig dag! Vi började montera upp montern vid nio och vid elva gick vi in till juryn och hade presentation för dom, vi satte allting så det kändes bra! 😄 sen har vi stått och sålt hela dagen och kvart över fyra avgjordes det. Jag och Alina vann bästa monter, vi är så sjukt glada, att all möda lönade sig!😁👍
Likes

Comments

Godmorgon!
Vaknade upp pigg och utvilad imorse och nu är jag taggad för idag. Håller tummarna för att allt ska gå bra med presentation och monter! Have a great day! ☺️
Likes

Comments