Redan torsdag och snart helg, väldigt välbehövligt!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tillbaka till verkligheten... Nu är jag hemma igen efter en helg i Stockholm. Det har bjudit på väldigt mycket shopping, promenader, utgång, middagar, hotellfrukost. En riktigt bra helg helt enkelt!

Likes

Comments

Likes

Comments

Halloj allihopa! Har nu bytt till nouw istället för blogg.se. Får se om det blir mer bloggande nu framöver. Imorgon drar jag iallafall till Stockholm, för en helg med shopping och hotellfrukost!

Likes

Comments

Äntligen fick jag vara ledig en helg! Tyvärr har det varit skitväder hela helgen, känns verkligen som det börjar bli höst nu. Igår var jag på kräftskiva med Gästisgänget och det var kul som vanligt. Vi lekte lekar, åt god mat och hann tillochmed bada i havet. Idag har jag inte rört mig många meter och imorgon börjar en ny arbetsvecka sim vanligt!

Likes

Comments

Hoppsan här ekar det visst tomt... Mycket pga av jobbet skulle jag säga. Är inne på min tredje helg med jobb och några få lediga dagar. Sedan sist har det varit beachparty, vilket var sjukt roligt! Vad mer har hänt? Klassfest har vi också hunnit med. Någon dag har spenderats på stranden och har badat i älven nästan varje kväll! Nu har jag tyvärr blivit förkyld igen, vilket jag börjar vara väldigt less på, hoppas förkylningen går över snabbt. Igår fyllde Erika år då blev det äntligen kräftor för första gången i år!

Likes

Comments

En dag kvar tills man äntligen får vaga ledig. Har jobbat 8 dagar i rad och det börjar kännas i kroppen! Har också varit sjukt bra väder i veckan, då har det inte alls varit roligt att vara inne och jobba.. Igår firade vi Linnea som fyllt år med lite fika. På lördag är det också beachparty och kan inte vara annat än taggad på det!

Likes

Comments

Att det redan är juli är helt sjukt! Tiden går så sjukt fort alltså! Sedan sist har det varit mycket jobb som vanligt och stadsfesten! Tyvärr var vädret inte det bästa, men det var en sjukt rolig helg ändå! Nu jobbar jag fredag till fredag och sen är det beachparty som alltid brukar vara roligt!!

Likes

Comments

Nu känns det som sommaren äntligen är här. Dock jobbar jag för det mesta, så hinner inte göra så mycket annat på dagarna. Men när man är ledig är det underbart. Sen sist har det som sagt varit mycket jobb, en ikeasväng, surströmmingspremiär, en lanternanpremiär och midsommar! I veckan börjar även stads, sjukt taggad! 
Likes

Comments