Alltså hur fort går inte en helg? Det är fan sjukt att det går så fort! Måndag imorgon igen alltså, men som hur är, är man ledig imorgon också. Helgen bestod av lite fest, väldigt roligt var det! Nä nu ska jag sova god natt!

Likes

Comments

Varit i Byske hela veckan, då får man också vara med keddy på dagarna! Han måste ju vara världens finaste vovve!!

Likes

Comments

Oj vad mycket jobb det har blivit på sistone. Förra veckan jobbade jag 11 dagar i rad och imorgon har jag jobbat 8 dagar i rad, sen blir det långhelg tills på tisdag! Känns väldigt skönt. Igår var jag och tränade fotboll igen, var väldigt kul! Har även hunnit spela lite bowling, gick bra från början men sen gick det utförs Hahah. Ny hårfärg har jag också, vilket jag trivs bra med! Imorgon är det som sagt fredag vilket innebär tacoooos!!!

Likes

Comments

Sitter just nu på Arlanda efter en lång resdag! Är alltså Påväg hem från London! En väldigt rolig resa måste jag säga, även om det har regnat en hel del.. har blivit mycket shopping, sightseeing och även en utgång!

Likes

Comments

Lite spontant bokade jag och Erika en resa till London i måndags. Nu ska jag hem och packa resväskan. Vet inte ens vad jag ska ha med mig?!?

Likes

Comments

Kan inte förstå att det redan är 2017! Sedan sist har det varit julafton, mellandagar och nyårsafton! Har även varit förkyld under dessa dagar, men börjar nu vara frisk igen! Vilket känns väldigt skönt!

Likes

Comments

Nästan ett år sedan jag spelade fotboll, men i onsdags spelade jag igen. Alltid lika kul!

Likes

Comments

Helgen efter Stockholm bar det vidare till Luleå med icagänget. God mat, spa och en helg på hotell blev det! Hur mysigt som helst!

Likes

Comments

Bra uppdatering här som vanligt. Har hunnit med en hel del sedan sist. Har bland annat varit på en spontanare till Stockholm. Bokade fredagkväll och åkte iväg lördagmorgon, men vad är det man brukar säga? Spontant är alltid bäst!

Likes

Comments