Sitter just nu på Arlanda efter en lång resdag! Är alltså Påväg hem från London! En väldigt rolig resa måste jag säga, även om det har regnat en hel del.. har blivit mycket shopping, sightseeing och även en utgång!

Likes

Comments

Lite spontant bokade jag och Erika en resa till London i måndags. Nu ska jag hem och packa resväskan. Vet inte ens vad jag ska ha med mig?!?

Likes

Comments

Kan inte förstå att det redan är 2017! Sedan sist har det varit julafton, mellandagar och nyårsafton! Har även varit förkyld under dessa dagar, men börjar nu vara frisk igen! Vilket känns väldigt skönt!

Likes

Comments

Nästan ett år sedan jag spelade fotboll, men i onsdags spelade jag igen. Alltid lika kul!

Likes

Comments

Helgen efter Stockholm bar det vidare till Luleå med icagänget. God mat, spa och en helg på hotell blev det! Hur mysigt som helst!

Likes

Comments

Bra uppdatering här som vanligt. Har hunnit med en hel del sedan sist. Har bland annat varit på en spontanare till Stockholm. Bokade fredagkväll och åkte iväg lördagmorgon, men vad är det man brukar säga? Spontant är alltid bäst!

Likes

Comments

Hallå där! Var till frisören och skulle fräscha upp håret förra veckan. Blev väl inte som jag hade tänkt mig om jag säger så. Hade tänkt mig fixa till utväxten och göra lite mer slingor, men det blev nästan en helblondering.... Var sjukt besviken just efteråt, men nu när jag har tvättat det några gånger känns det bättre. Ska ha kvar det så här ett tag till iallafall. Slutade klockan 1 idag och nu väntar jag på att keddy ska komma hem sen ska vi fara till stan! Ha en trevlig helg!

Hahah riktigt fina bilder, men de får duga!

Likes

Comments

Så var helgen redan över. I fredags var det idol och tacomys här hemma. Lördagen blev det fest, så roligt när Teresa var hemma under hennes lov. Söndagen blev en film och seriedag. Har även hunnit med att skotts typ 10 gånger. Det slutar aldrig snöa alltså. Det blev vinter på typ 2 dagar i år!

Likes

Comments

Nu känns det som det är vinter på riktigt! Första snön har kommit. Ingen är nog mer glad än keddy, som älskar snön allra mest! Igår var vi ute på en långpromenad och himlen var så himla läcker, nästan spöklik!

Likes

Comments

Halloj, här ekar det tomt som vanligt heheh. Sedan sist har det varit bl.a. Halloween vilket var väldigt roligt. Dock jobbade jag till 19 på lördagen, så det var bara att stressa sig till stan direkt. Söndagen var jag som tur ledig. Blev en sväng till Solbacken med Josse och även en hel del städning!

Likes

Comments