View tracker

Hallå där! Var till frisören och skulle fräscha upp håret förra veckan. Blev väl inte som jag hade tänkt mig om jag säger så. Hade tänkt mig fixa till utväxten och göra lite mer slingor, men det blev nästan en helblondering.... Var sjukt besviken just efteråt, men nu när jag har tvättat det några gånger känns det bättre. Ska ha kvar det så här ett tag till iallafall. Slutade klockan 1 idag och nu väntar jag på att keddy ska komma hem sen ska vi fara till stan! Ha en trevlig helg!

Hahah riktigt fina bilder, men de får duga!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Så var helgen redan över. I fredags var det idol och tacomys här hemma. Lördagen blev det fest, så roligt när Teresa var hemma under hennes lov. Söndagen blev en film och seriedag. Har även hunnit med att skotts typ 10 gånger. Det slutar aldrig snöa alltså. Det blev vinter på typ 2 dagar i år!

Likes

Comments

View tracker

Nu känns det som det är vinter på riktigt! Första snön har kommit. Ingen är nog mer glad än keddy, som älskar snön allra mest! Igår var vi ute på en långpromenad och himlen var så himla läcker, nästan spöklik!

Likes

Comments

Halloj, här ekar det tomt som vanligt heheh. Sedan sist har det varit bl.a. Halloween vilket var väldigt roligt. Dock jobbade jag till 19 på lördagen, så det var bara att stressa sig till stan direkt. Söndagen var jag som tur ledig. Blev en sväng till Solbacken med Josse och även en hel del städning!

Likes

Comments

Redan torsdag och snart helg, väldigt välbehövligt!!

Likes

Comments

Tillbaka till verkligheten... Nu är jag hemma igen efter en helg i Stockholm. Det har bjudit på väldigt mycket shopping, promenader, utgång, middagar, hotellfrukost. En riktigt bra helg helt enkelt!

Likes

Comments

Likes

Comments

Halloj allihopa! Har nu bytt till nouw istället för blogg.se. Får se om det blir mer bloggande nu framöver. Imorgon drar jag iallafall till Stockholm, för en helg med shopping och hotellfrukost!

Likes

Comments

Äntligen fick jag vara ledig en helg! Tyvärr har det varit skitväder hela helgen, känns verkligen som det börjar bli höst nu. Igår var jag på kräftskiva med Gästisgänget och det var kul som vanligt. Vi lekte lekar, åt god mat och hann tillochmed bada i havet. Idag har jag inte rört mig många meter och imorgon börjar en ny arbetsvecka sim vanligt!

Likes

Comments