Som rubriken lyder, hoppsan vad hände med bloggen? Sommaren är alltså redan över och den gick alldeles för snabbt! Hade semester 4 veckor för första gången i mitt liv, dock var vädret inte det bästa, men det har det inte varit på hela sommaren! Bokade iallafall en sista minuten till Mallorca och det ångrar jag inte! Nu har jag två veckor kvar på jobbet sen blir det nytt jobb och nya möjligheter! Är sjukt taggad! Hoppas ni mår bra och haft en bra sommar!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nästan en vecka sedan jag kom hem från gran canaria! Fy vad en vecka i solen kan gå snabbt... Sol, bad, shopping, god mat och fest bestod resan av. Hade kring 25 grader och sol varje dag, hur skönt som helst! Vill bara tillbaka nuuuuu!

Likes

Comments

En dag kvar innan vi åker. Jobbar 13-19 sen semester 1 vecka, kunde inte passa bättre!

Likes

Comments

Så skönt med en ledig helg alltså! Lite födelsedagsfirande blev det och fotbollstittande!

Likes

Comments

19 dagar kvar tills jag får ligga i en solstol och bada i havet! Helgen har bestått av personalfest och födelsedagsfirande! På personalfesten åt vi först på bryggargatan och sen såg vi show i balderhallen. Igår firade vi mig och Josse som fyllt år. Jag fick en väska och en jättefin blombukett! Har även jobbat hela helgen! Imorgon är jag ledig då blir det lite träning!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Alltså hur fort går inte en helg? Det är fan sjukt att det går så fort! Måndag imorgon igen alltså, men som hur är, är man ledig imorgon också. Helgen bestod av lite fest, väldigt roligt var det! Nä nu ska jag sova god natt!

Likes

Comments

Varit i Byske hela veckan, då får man också vara med keddy på dagarna! Han måste ju vara världens finaste vovve!!

Likes

Comments

Oj vad mycket jobb det har blivit på sistone. Förra veckan jobbade jag 11 dagar i rad och imorgon har jag jobbat 8 dagar i rad, sen blir det långhelg tills på tisdag! Känns väldigt skönt. Igår var jag och tränade fotboll igen, var väldigt kul! Har även hunnit spela lite bowling, gick bra från början men sen gick det utförs Hahah. Ny hårfärg har jag också, vilket jag trivs bra med! Imorgon är det som sagt fredag vilket innebär tacoooos!!!

Likes

Comments