Ihelgen har jag lekt lite frilufts, men jag gillar det. Fredag efter jobbet åkte jag och Maria ut till Hemlunda för att paddla kajak, hur kul??? Sen blev de fredags tacos med Ebba, Maria och Marias fam. Avslutningsvis innebandy och Risk.

Lördag, jobb fram till 19 sen blev de party with ma gurls. Jättetrevligt måste jag säga. Söndag Ikea med Ebba. Lovely! Verkligen! Sen mysdag, film, glass, skitsnack. Idag gick vi upp för Eliasgrottan, är nu mer kallas friluftssara. Boom.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vilken helg?? Precis vad jag behövde även om jag är tröttare än fan nu. Vet inte hur jag ska kunna återhämta mig. Konserten är jag nöjd med! Fick se Bieber på extremt nära håll, höra bästa albumet, han glömde ingen låt och vad fan finns de att klaga om då? Blev förmodligen bankrut efter detta, men de var trevligt, god mat, fina tjejer och tre jackor med mig hem. Bomb as weekend!

Likes

Comments

Veckan var fylld av kvällsjobb och massa häng. Sista hänget med Ludde that little escaper. Lönen rullade även in på kontot i fredags och ingen lyckligare än jag, dessvärre ligger jag efter i ekonomin ändå. Men kom igen de kan bli kul:

Fredagen startades med middag med Emma, bowling och en bärs w ma guuuurls. Lördag började med en prommis med mami, köpte lovely flowers och gjorde i ordning för fest. Tanken var 4 brudar, som blev 8, 9 och till sist 11. Poor little neighbours. Blev en trevlig kväll och jag blev inte vräkt, bästa av två världar.

Likes

Comments

Överlevde jobbarhelgen med nöd och näppe och hade världens insposöndag. Mötte upp Ebba för en pw. Sen gick vi hem till mig för kvällis och ansiktsmask. Bästa bästa! Idag har jag inte lyft många knop. Var ute och sprang och sen har jag slötittat greys hela morgonen. Men de var de. Middag i Sjulnäs ikväll sen blir de väl något häng!

Likes

Comments

Idag är ingen vanlig dag för idag är Idas födelsedag, hurra hurra hurra!! Sen sist har jag bränt av mig handen, spelat risk med squadet och jobbat. Inget nämnbart egentligen! Jobb heldag idag, sen bär de av mot Ida för att fira henne, my little sunshine. Dagen Ida inte ler är möjligtvis dagen IS tar över världen, de vill säga, aldrig! Grattis bästa du!!

Likes

Comments

Startade dagen vid 8, åkte på morgonmöte en sväng innan jag återigen befann mig i läggan för att så lite saker ur världen. Bakade, städade, tog selfies and so on (extremt livsviktigt). Halv 1 mötte jag upp licious där uppe för uppe med en annan licious aka Ferr. Handling och middag, sen kom tjejerna för fika, lovely. Sen kom nästa squad för att spela risk dag 2. Nu sleep och jobb imorgon, inte jätteroligt liv.

Likes

Comments

Min lediga dag, slutade imorse vid 7, hemma vid 8, och där påbörjade jag min inspodag. Frukost och lite youtube, somnade till Bieber. Efter min pn, gick jag på en pw på 5km. Skönaste vädret! Känns faktiskt helt okej att hösten är här, tar emot att säga but it does. Förbi kicks en snabbis sen blev de hemma spa, och jävlar vad jag behövde de, är en ny människa. Facetime med Rebb som jag inte pratat med på länge. Sen droppade squadet in för PH och nå krigsspel. Bästa seriöst! Bra dag! Riktigt bra dag!

Likes

Comments

Ses snart my love, längtar så mycket att jag inte vet var jag ska ta vägen. Sen att jag ska få åka ner med fina vänner och en helg i huvudstaden gör ju inte saken värre. Soon. Very soon.

Likes

Comments

Hej kompisar!! Jag vet inte vad som hänt med mig, har verkligen älskat att blogga, men har tappat de helt?? Vill så gärna börja om, men vet hur de blir samma gamla visa "jag ska skärpa mig, lovar!!" Aka största myten någonsin. Lovar ingenting men tänkte vi kör så ser vi hur långe de håller, förmodligen inte länge alls, men man måste våga för att vinna finest quote by EbbaG. Nu blir de någon recap i form av nån lista:

Hur har din sommar varit?
Den har varit kort men väldigt bra!

Har du haft någon semester i sommar?
Nja, inte riktigt. Har tagit ut nån semesterdag här och var men annars inte.

Har du rest bort någonstans i sommar?
Nej inte direkt, en sväng till Stockholm i juni för Summerburst men annars har jag nog varit i P-town för de mesta.

Vad la du pengar på i sommar?
Kläder som vanligt, man är ju inte sen med den. Sen nu på senare skulle jag absolut säga flytten, den har ju tagit död min ekonomi, men ska man ha fint så ska man.

Vad kommer du köpa inför hösten?
Kommer förmodligen inte köpa så mycket alls! Får endast shoppa i Stockholm, sen blir det en sparsam höst och kronorna som mot förmodan blir över åker på inredning.

Vad gjorde du på midsommar?
Först var jag och Julia på mission i Luleå, sen åkte vi ut på Soffes stuga och åt middag med deras finest familjer. Sen blev de någon lokalfest, lugn sådan för Jonsson. Jobbhelg.

Var de något du inte hann med som du hade velat hinna med?
Hade kanske velat ta någon mer trip någonstans

Blev du brun?
Jo brun har jag faktiskt varit, jag, Emma och Ida solade konstant i 2 veckor och de gjorde susen.

Vad hade du på dig?
Kjolar och chokers som alla andra

Vem umgicks du med mest?
Oj, eh, skulle förmodligen nog säga Moa men så är de året runt men annars Systrarna Rosengren, Jessan eller Ebba.

Vad åt du i sommar?
Allt. No chill. Men de som var de bästa var ju den årliga kräftskivan. Fkn finest.

Vad drack du i sommar?
Vin och Corona

Vad hade du på dig?
Kjolar och chockers som alla andra

Vad gjorde den här sommaren extra bra?
Summerburst kickade verkligen igång sommaren bra, men annars PDOL är ju de bästa som finns!

Vad var de bästa med hela sommaren?
Läggan som jag fick nu första September (räknar med den till sommarn) har ju längtat efter denna lägenhet så de går inte att beskriva. Men nu är den min. Fina lägis!!

Hur kommer du minnas din sommar sen i september?
Corona på phb, kämpandes med att sola framsida när man egentligen vill ligga på mage (main issue).

Vad hoppas du på till nästa sommar?
Bättre väder och fler resor, framförallt min båtluff i Grekland hoppas jag blir av!!

Vad är det bästa/sämsta med hösten?
Längtar mest över att få tända ljus på morgonen, dricka kaffe till Nyhetsmorgon (och de är mörkt ute) seriöst bästa! Sämsta är förmodligen kylan och vetskapen att de är bara början.

Hur ser din höstoutfit ut?
Mycket grönt i guess, inget ovanligt dock! Annars är de ju bomberseason aka my season, sen höst tar jag fram kapporna. Köpt en ny till min samling, den är finest helt seriöst.

Vad har du på TO-DO listan just nu?
Spara pengar!

Vilka serier rekommenderar du att följa? Eller kanske någon sevärd film?
Empire är min favvo just nu, men finns bara 2 säsonger, vilket suger. Men annars tycker jag hösten och reality går hand i hand

Var hänger du helst under helgen?
På jobbet, så jävla skönt att slippa gå ut jämt. Hatar sommarhetsen, nog för att jag bidrar med den 100%

Har du någon inplanerad resa för den närmaste framtiden?
Stockholm och se finest Bieber. SÅ. JÄVLA. TAGGAD.

Hur förbereder du dig för vintern?
Går i ide, gräver ner mig i jobb så ses vi till sommarn

Vad föredrar du? Sommaren eller hösten?
Sommarn all the way, men ska faktiskt bli skönt med höst.

Likes

Comments

Måndag ledig! Startade dagen med att äntligen får sova ut! Vid 15 hämtade jag upp Moa, vi hälsade på Ida, strosa runt lite överallt. Fika, kaffe och surr på pensionatet. Hämtade upp Ebba, åkte till Julia och fick hälsa på finaste Jack. Så jävla söt! Efter blev de ett stopp hos Ludde innan jag mötte upp Julia och Maja för bio och en efterlängtad Suicide squad. Filmen var helt bra, men är lite besviken eftersom jag hade höga förväntningar. Sevärd, men ni som inte sett den missar inget om ni väntar och skippar att se den på bio.

Likes

Comments