View tracker

Idag fyller min bästis och partner in crime år. Längtar sönder efter att få krama om dig och åka på missions. Vet inte vad det är med dig men jag tappar förståndet i din närvaro, så svar ja allt jag har ångest över varje söndag är ditt fel<33 Ha de bäst idag så ses vi ihelgen! Love love u

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Starboy har släppts i Fredags och tycker de är rätt okej. Hans storhetstid är förmodligen redan förbi. Tycker hans låtar är rätt mainstream these days, men still good. Mina favoriter är just nu Rockin', Sidewalks, Attention eller Secrets. Hans album hittar ni här!

  • Musik

Likes

Comments

View tracker

Har typ haft världens sämsta och bästa dag, tänker inte gå in på de mer invecklat än så, that's all u get. Med sömn på cirkus två timmar sprang jag på jobbet. Efter jobbet åkte jag med systrarna Rosengren till Luleå för att gå på Saxarna. Fick mitt hår tvättat, fönat och styleat av bästa Emma som nu är färdig frisör, me mucho proudo!! Grattis grattis igen! Köpte även någon produkt och fick hem en goodiebag. Middag med Ida och Emma sen roadtrip hem. Nu ska jag dö i soffan.

Likes

Comments

Längesen sist. Överlevt en jobbarhelg och nu ligger jag i soffan och dör. Fredag började mina första julpyntning i lägga, dock inte klar än men granen är uppe, visserligen opyntad men de blir nästa helg. Efter jobbet åkte jag till Emma för att se idol. Men vi hamnade på spelkväll, sen kurragömma med dunk? Hur kul? Lördag vankades de jobb fram till 19, sen party och förfest på Carlings. Jättetrevligt! Bra kväll! Idag har jobbat till 19, sen glöggade vi och bokade Amsterdam. Så kul!! Fkn bra helg alltså!

Likes

Comments

Mina bordsdamer i fredags! Min helg har gått fort, extremt fort. Middag med dessa tjejer i fredags, vi gjorde en god halloumipastasallad och spelade kort innan jag började jobba. Lördag sov jag mestadels. Söndag så sov jag också, lite innebandy på eftermiddagen med Tilda. Annars sömn, greys och nu tillbaka på jobbet. De var den helgen de!

Likes

Comments

Fredagsfeeling, speciellt på denna bild. Steg upp vid 12, åt något inspofrulle, sminkade mig, såg greys. Gick förbi jobbet en stund. Hem, greys och facetime med Jessan. Nu hade jag tänkt sova, men de gick lite som de gick. Ligger fortfarande och kikar greys. Känner lätt spontant att de kan bli ett och annat avsnitt ihelgen. Om cirkus en timme ramlar mina Julior in så ska vi göra middag och umgås innan jag stiger på en jobbarhelg, och helt ärligt så känns de skönt. Har suktat efter en nykter helg länge nu. Simma lugnt vänner!

Likes

Comments

Hola mamacitas! Mer disciplin på mig, men fortfarande inte nog. Vinterångesten har slagit mig, JAG VILL INTE! Fan. Funderar på att gräva ner mig i jobb denna vinter, behöver ba lite motivation. Just nu ligger jag i soffan på jobbet och kikar på valvakan, fucking nervös. Hatar båda, båda kommer göra skit men vinner Trump då vet jag fan inte vad jag gör. Fan.

Likes

Comments

And i killed maself for real. Förmodligen bästa kvällen på länge. Hade sjukt kul, även om jag inte följde med ut på krogen. Men vad gör de, träffar förmodligen samma människor nästa utgång. Jag och Ida gjorde egna dräkter this year och have no regrets, jävlar va värt. Seriöst så kul att gå inför de för en gångs skull. Jag har ju varit så lite som en maskeraddräkt once, ni som vet ni vet. Nämen fan va kul de var! U people are licious!

Likes

Comments

Hej kompisar! Tisdag och snart har även denna vecka passerat. Tre pass kvar till halloween, är så jävla taggad!! Helgen var en jobbhelg, men hann minsann med lite party ändå. Vi var på Carlings och hade förfest med squadet på bilden. Jättetrevligt! Mycket beerpong, haha. Ikväll blir de sista fixen inför halloween, pysselkväll hos Maria med ma guuurls. Blir bra!

Likes

Comments