Header

Först och främst vill jag börja detta inlägget med att jag är totalt förvirrad. Eller, livet är helt vrickat. Bitarna som suttit på plats har fallit ihop och livet har tagit sig en vändning. Vet varken in eller ut. Pest eller kolera.

''Va inte lätt kanske aldrig va vi
Tog mitt steg, var tvungen att gå vidare
Kalla mig feg men fortfarande krigare
Men utan kärlek finner ingenting
Därför känns allt förjävligt när jag ser mig omkring
En blick på telefon kan inte se ditt namn''

Kan relatera till denna låten så skarpt. Dessa meningarna svider så i hjärtat, för hur sanna är dem inte? Utan kärlek finner man ingenting. Utan någon man bryr sig om är ens trygghet ingen trygghet längre. Det är så lätt att hamna tillbaka i luckor som illamående, ångest, och tårar. Jag tror jag är där nu. Fast jag vågar egentligen inte yttra mig. Jag har fullständig panik här inne. Panik över nuet. Panik över framtiden. Panik över mig och mitt liv.

Försöker ändra mitt liv, jag måste bort härifrån, det är inte sunt. Samma gamla snack & samtalsämnen går runt. Livrädd för att förstöra, de som jag byggt upp, men lika livrädd då, jag insett att vändningen valde sin egen väg. Men frågorna jag ställer säger mer om mig, min osäkerhet. Du kan kalla den ångest, eller vad du vill. Det ända jag vet är min kropp, jag ser, den skakar, och min fullständiga panik den är kvar ännu. Lever på hoppet om att allt detta ska ta slut. Smärtan ska sluta och tårarna försvinna - låta mig fortsätta inbillas i hoppet om en bättre framtid.
Likes

Comments

Igår var jag på Flyinge och lämnade alla mina grejer. Åkte sedan förbi Ystad och köpte vinterskor. Kommer bild senare😍

Sen åkte jag vidare till stallet och red Curre en stund tillsammans med Line & P ute i snön. Senare ville vi mysa till det så vi köpte ingredienser till toblerone glass, käkade pizza & kollade på Hitta nemo, haha. I morse begav vi oss till stallet och red ut. Både Curre och Angel reds ut. Inga måsten, bara lite mys! Därav dålig update, sorry!

Nu på kvällen har jag hälsat på Moa och hjälpt henne lite i stallet. Ligger just nu i min säng och lyssnar på musik. Tänkte jag skulle blogga lite deep, är så sugen på det. Kika in senare..!

Likes

Comments

Varit ute & käkat mat med Alicia. Pizza, hmm.. Ibland får man vara lite onyttig!

Nu sitter vi bara och snackar om allt mellan himmel och jord. Försöker komma ikapp med allt vi missat.
Vänner är livet.


(Hon ville själv bli övermålad haha)

Likes

Comments

Förlåt min frånvaro. Lång dag igår.

Gick lite i affärer med Linnea & myste framför Andra Avenyn på kvällen tillsammans med hennes pojkvän Daniel.

Igår red jag ut en runda barbacka på Angel, tillsammans med Line & Helena. Mys i snön som kommit till Skåne nu också! Fixade stallet & sen åkte jag & Moa & hälsade på min gamla sköthäst på Albo! Vi red en runda i skogen. Hade de mysigt. Den hästen har verkligen ett hjärta av guld! ♡

Idag har jag sovit väldigt länge. Välbehövligt dock! Ska snart ta tag i livet och göra något vettigt ;) Kram

Likes

Comments

Varit ute och gått med Blenda & Bosse. Linneas hundar.
Nu sitter vi på fiket "Bagels" och käkar. Väldigt gott!

Likes

Comments

Sitter på tåget från Växjö. Har nu kommit tillbaka till Skåne. Ingen snö, men typ lika kallt..

Skulle egentligen åka direkt till stallet, men det blev lite tajt med tiden, så hoppar av i Kristianstad och spenderar dagen med henne! Väldigt oklart vad vi ska göra faktiskt.. Ni får helt enkelt veta senare!

Likes

Comments

Som bilden lyder. Är påväg tillbaka till Skåne nu.

Varit en lång blogg paus, efter att X kollapsade & fick bli inlagd på sjukhus va jag totalt upptagen med skola, kompisar, hästar, plugg, hund mm.
Vi försöker igen! Har kliat i fingrarna varenda dag sedan dess. Men tid och främst ork har inte funnits.

Har ni haft en bra jul? Nyår? Jul spenderade jag tillsammans med Frida & jobb på Skillinge Dressyr. Sedan med pappa & Eva på julafton!
Nyår spenderades i Jäckvikk, uppe i Norrland tillsammans med Tilda, hennes pojkvän Tim & Tildas familj. Har kört skoter, badat bastu, gjort mina behov på utedass, sett norrsken, kört fast med skotern, suttit vid elden, grillat, gosat med hundar, badat badtunna & badat i snö.
Gjort väldigt mycket dvs ;)

Likes

Comments

Här befinner jag mig i några timmar till.
Snö, fjäll, & minus grader.

Likes

Comments