Hösten är verkligen här och det är en av mina favoritårstider. Älskar färgerna som slingrar sig runt alla löven på träden. Känslan av att få använda lite varmare kläder och klä sig i alla höstens olika färger. Att få ta fram alla halsdukar och mössor, alla kläder överhuvud taget som man kan mysa ner sig i eller varför inte ta fram ett par grova kängor. Både jag och min kamera älskar det här. Vilket gör att det knäpps fler bilder. Vi går mot dom mörkare tiderna men det gör mig inget, problemet för mig kommer vara att ta sig upp på morgonen när det fortfarande är mörkt ute, eftersom jag inte är någon morgon människa. Men att tiden bara rullar på är lite skrämmande, det är snart jul och snön börja snart falla sakta från himmelen och snart ligger klapparna där under granen. Kanske inte för oss alla tyvärr men det är något man kan önska. Det är ca 2-3 månader kvar och man hinner bara blinka till så är vi redan framme. Det är helg och jag myser ner mig framför filmen "beasts of the southern wild" i höstmörkret med tända ljus och härliga rökelser som sprider sig i rummet. Hoppas ni har fått en bra start på helgen!

Likes

Comments

Dagarna flyter nu mer eller mindre ihop med varandra. Skolan är i full gång och det är både skönt, kul och lite motigt. I Onsdags hade vi våran andra spelning för mycket trevliga människor från Miljöpartiet. Nästa spelning vi ser fram imot är på Onsdag på Öland! Kvällarna brukar spenderas på balkongen med en gitarr och härligt umgänge och en varm kopp med te. Måste passa på innan sommarkvällarna är helt borta. Helgen har jag bara tagit till att andas ut och tagit hand om hunden vår. Mamma och kalle har varit i Polen och kom hem igår. Drar mig mot Torsås lite senare sen ikväll med Jasmine och gänget, skönt att åka bil! resan blir inte så lång som att åka buss och tåg. Hoppas ni har haft en bra helg! :)

              .

Likes

Comments

Ja det har hänt mycket på senaste tiden det har det, ber om ursäkt för jag inte har uppdaterat er med massa trevliga inlägg. Men ska bättra mig. Har ganska mycket att dela med mig av till er, vet bara inte vad jag ska börja. Hoppar in någon stans och tar bit för bit! Skolan har börjat och det rullar på bra. Sista veckorna blev det mycket jobb och trevliga kvällar med fina människor. Jag och mitt hår tog en runda till frisören ser mer eller mindre ut så här nu! Blev lite skillnad. :)

Lovet började gå mot sitt slut och jag tog mitt sista flyttlalass ner till Torsås. Jag trivs verkligen där ner i min lägenhet och det känns så bra. Dock har jag ingen bild på lägenheten men det skulle jag kunna fixa någon dag.

Första veckan har varit jätte bra faktisk, många myskvällar med rep gänget och en av våra första spelningar gjorda, inte nog med det så har vi hunnit med att bli fotograferade av ingen annan än våran fotograf Classe! Till framtida planer och affischer. En hel del spelningar har vi också i höst, vilket vi ser fram emot! Så snart kanske vi ses där ute! haha

I Torsdags blev det "myskalas" med många trevliga människor. Sjukt trevligt att träffa alla igen. Inte nog med det så blev det en flummig natt. Vi fick besök av Elias och kompani med storm. Där med bestämde vi kaffe träff på måndag. Det har hänt så mycket bara denna vecka, men jag bjuder på lite iallfall. Här bjuder jag på en redigt go låt med! :)


Likes

Comments


                                .

Har hunnit med en springtur i den kvava värmen idag på morgonen efter blev det en redigt go frukost och en välbehövlig dusch till. Har träningsvärk i hela kroppen efter gårdagen träning, känns redigt bra att vara igång igen. Har varit en bra vecka, fick komma till läkaren direkt på morgonen när jag skulle beställa tid, nu väntar jag bara på att få komma vidare till nästa läkare! Va i lägenheten i Måndags och fixade lite, va på ikea och köpte lite välbehövliga grejor. Börjar likna något där hemma nu. Får se vart denna dagen tar vägen, får ladda upp in för jobb helgen som börjar redan imorgon. Hoppas iallfall ni får en redigt bra Onsdag! :)

Likes

Comments


                         .
 

Dom senaste dagarna jag har varit hemma har jag bara sovit och jobbat. Har varit ledig idag vilket har varit jätte skönt.

Käraste syster har varit och hälsat på och mamma och jag har fixat och donat lite här hemma. Har hunnit med att beställa tid hos frisören nu med, så nu blir det äntligen fixa håret nästa vecka!

Ska försöka hinna fixa en tid till läkaren imon på morgonen med. Just nu ligger jag framör tv och bara tar det lugnt, har tyvärr blivit sjuk efter Emmaboda så är ganska hängig av mig och fökyld. Men livet rullar på ganska bra ändå. Nu ska jag ringa min vän fia och prata massa babbel! :)

Försenat inlägg..skulle lagts upp igår.

 

Likes

Comments