Tja!
Då är man tillbaka i Linköping :).
Idag blev till det att åka till Gamleby för att gå till tandläkaren och det gick bra men har så fruktansvärt ont. Hoppas att det går över snart, får väl se vad som händer senare :).
Solen skiner och det känns underbart, nu får värmen gärna komma också :).

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 11 readers

Likes

Comments

Tja! Nu är man på väg tillbaka till Linköping efter att ha kollat på Norrköping- Hammarby. Det var bra drag på matchen och mycket folk. Tyvärr blev förlust för Hammarby med 2-1 :/ men bara att skaka av sig det och ta nya tag i nästa match!
Imorgon kör vi praktik igen! 12-19.30 ! Känns otroligt skönt att något att göra om dagarna! 😊 blir väl att käka nått när man kommer tillbaka till Linköping:)

  • 10 readers

Likes

Comments

Tjoo! :)
Hoppas alla mår bra :) veckan har bestått av tandläkaren och praktik :) praktiken har gått toppen. Hade även praktik idag , första helgen och det gick kanon trots lite stress. Ikväll blir det att ta det lungt och tagga inför Norrköping - Hammarby imorgon :) på måndag kör vi praktik igen :)

Höres :)

  • 9 readers

Likes

Comments

Tjoooo :D 

Nytt år och det känns helt underbart. Detta kommer bli ett sjukt bra år. Hoppas på att jag en dag detta år har ett jobb. Just nu har jag bara jobbat när det behövs i Saab arena. Trivs jättebra så skönt att göra nått om dagarna när dom behöver mig :D. 
Idag blir det en lugn dag med dusch och lite tvättning. Nu sitter jag i soffan och tar det allmänt lugnt. Jag får väl se vad som händer senare :).

tips på vad jag kan blogga om?

Likes

Comments

Tjena!
Då är man i Linköping igen och bara tar det allmänt lugnt. jag kom till Linköping igår då blev det att ta det lugnt och titta på Sverige - Finland i hockey. Sverige vann med 6-3. just nu vet jag inte vad jag ska göra. Är allmänt trött så det blir nog en lugn söndag. imorn åker man hem igen. Ni som har mitt nummer eller mig på fb så jätte gärna vara sociala med mig.

tack o hejdå.

Likes

Comments

Tjenare!
Igår blev det att ta det lugnt och duscha och göra sig iordning för att senare under dagen åka till överum för att ta bussen in till Västervik, när man kom till västervil blev det att äta sen efter det blev det att röra sig mot ishallen för att se LHC-växjö då dom spelade träningsmatch men tyvärr blev det förlust med 3-1 , jag tyckte att det var en bra match men det var segt att Växjö vann :/ bara ta nya tag i nästa match, idag blir det nog att ta det lugnt och duscha och kanske städa lite.

Hörs senare eller imorn!

Likes

Comments

​Hejsan 

Idag vaknade man typ 06.10 förstår inte varför jag vaknade så tidigt men somnade om igen och vaknade runt 9, somnade om igen och vaknade runt halv 1 vilket var jätte skönt blev att äta nått så fort man hade vaknat. Sen blev det att gå till sängen och måla lite, småsegt men det funkade ett tag iaf sen blev det bara segt. Jag har sovit en stund under dagen också. Jag känner  mig så trött om dagarna förstår inte varför. ​Nu ligger jag i sängen och kollar på halv åtta hos mig iväntan på att idol ska börja. 

Hörs imorn.

Likes

Comments

Hejsan 

Idag har man tagit det lugnt, tagit hand om tvätten jag tvättade igår. Jag har även målat ganska mycket idag och även duschat. Nu ligger jag i sängen och kollar på Wallander. Har varit så sjukt tråkigt väder idag hösten är väl på ingång. 


Skriver mera imorn. 

Likes

Comments

Hejsan 

Jag hoppas att mina läsare mår bra i det fina vädret som är ute. Igår blev det att åka hem från Gamleby folkhögskola, har haft några toppen dagar. Igår blev det att bada vilket var jätte skönt. Sen på kvällen blev det även att färga mitt hår helt själv, jag tyckte att det blev kanon stolt över mig själv. Idag blev det bara att ta det lugnt och städa lite ska väl duscha eller bada sen och sen ska jag väl även tvätta och äta tacos! Det är sjukt att det ska vara så fint väder i slutet av augusti! Just nu ligger jag i sängen och kollar på repris av idol.  

Skriver kanske senare :)


Likes

Comments

Tjena, länge sen jag skrev här. Har hänt massor med saker, varit på arbetsförmedlingen där jag fick göra ett test igen och sen svara på "hur mår du frågor" efter jag hade gjort dom så fick jag reda på att jag är nedstämd och orolig. Sen har jag även gjort klart min arm och det känns väldigt nice. Igår beslöt jag att dumpa min kille som jag hade,vilket känns väldigt skönt! Nu tar jag ett kliv ut och hittar mig själv, hittar bättre självförtroende. Jag ska även börja plugga in på Gamleby folkhögskola , så jag gav in ansökan dit idag eftersom jag är där och hälsar på så jag tänkte att det var lika bra att börja plugga igen då jag inte har något bättre för mig. 

tack för mig!

Likes

Comments