Tjoooo :D 

Nytt år och det känns helt underbart. Detta kommer bli ett sjukt bra år. Hoppas på att jag en dag detta år har ett jobb. Just nu har jag bara jobbat när det behövs i Saab arena. Trivs jättebra så skönt att göra nått om dagarna när dom behöver mig :D. 
Idag blir det en lugn dag med dusch och lite tvättning. Nu sitter jag i soffan och tar det allmänt lugnt. Jag får väl se vad som händer senare :).

tips på vad jag kan blogga om?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tjena!
Då är man i Linköping igen och bara tar det allmänt lugnt. jag kom till Linköping igår då blev det att ta det lugnt och titta på Sverige - Finland i hockey. Sverige vann med 6-3. just nu vet jag inte vad jag ska göra. Är allmänt trött så det blir nog en lugn söndag. imorn åker man hem igen. Ni som har mitt nummer eller mig på fb så jätte gärna vara sociala med mig.

tack o hejdå.

Likes

Comments

Tjenare!
Igår blev det att ta det lugnt och duscha och göra sig iordning för att senare under dagen åka till överum för att ta bussen in till Västervik, när man kom till västervil blev det att äta sen efter det blev det att röra sig mot ishallen för att se LHC-växjö då dom spelade träningsmatch men tyvärr blev det förlust med 3-1 , jag tyckte att det var en bra match men det var segt att Växjö vann :/ bara ta nya tag i nästa match, idag blir det nog att ta det lugnt och duscha och kanske städa lite.

Hörs senare eller imorn!

Likes

Comments

​Hejsan 

Idag vaknade man typ 06.10 förstår inte varför jag vaknade så tidigt men somnade om igen och vaknade runt 9, somnade om igen och vaknade runt halv 1 vilket var jätte skönt blev att äta nått så fort man hade vaknat. Sen blev det att gå till sängen och måla lite, småsegt men det funkade ett tag iaf sen blev det bara segt. Jag har sovit en stund under dagen också. Jag känner  mig så trött om dagarna förstår inte varför. ​Nu ligger jag i sängen och kollar på halv åtta hos mig iväntan på att idol ska börja. 

Hörs imorn.

Likes

Comments

Hejsan 

Idag har man tagit det lugnt, tagit hand om tvätten jag tvättade igår. Jag har även målat ganska mycket idag och även duschat. Nu ligger jag i sängen och kollar på Wallander. Har varit så sjukt tråkigt väder idag hösten är väl på ingång. 


Skriver mera imorn. 

Likes

Comments

Hejsan 

Jag hoppas att mina läsare mår bra i det fina vädret som är ute. Igår blev det att åka hem från Gamleby folkhögskola, har haft några toppen dagar. Igår blev det att bada vilket var jätte skönt. Sen på kvällen blev det även att färga mitt hår helt själv, jag tyckte att det blev kanon stolt över mig själv. Idag blev det bara att ta det lugnt och städa lite ska väl duscha eller bada sen och sen ska jag väl även tvätta och äta tacos! Det är sjukt att det ska vara så fint väder i slutet av augusti! Just nu ligger jag i sängen och kollar på repris av idol.  

Skriver kanske senare :)


Likes

Comments

Tjena, länge sen jag skrev här. Har hänt massor med saker, varit på arbetsförmedlingen där jag fick göra ett test igen och sen svara på "hur mår du frågor" efter jag hade gjort dom så fick jag reda på att jag är nedstämd och orolig. Sen har jag även gjort klart min arm och det känns väldigt nice. Igår beslöt jag att dumpa min kille som jag hade,vilket känns väldigt skönt! Nu tar jag ett kliv ut och hittar mig själv, hittar bättre självförtroende. Jag ska även börja plugga in på Gamleby folkhögskola , så jag gav in ansökan dit idag eftersom jag är där och hälsar på så jag tänkte att det var lika bra att börja plugga igen då jag inte har något bättre för mig. 

tack för mig!

Likes

Comments

tjenare
länge sen jag skrev nått här, har varit i Göteborg och Liseberg kom hem för några dagar sen. hade det jättebra i götet. idag blir det att bara ta det lugnt. På onsdag nästa vecka blir det att fortsätta på min arm så att den ska bli klar någongång!

Likes

Comments

Tjena ;) var ett tag sen jag skrev har haft lite att göra så har inte tänkt på att blogga, förra veckan var jag på arbertsförmedlingen och gjort olika tester , sista testet gjorde jag i tisdags denna vecka. Anledningen till varför jag gör testerna är för att se om jag har någon svårighet.Just nu tar jag det lungt uppe i cafét :)
hörs

Likes

Comments

Tjoo
idag blev det att gå upp tidigt och fixa sig för att sen ta bussen till stan och sen gå till arbetsförmedlingen för att göra tester för att se om jag har någon svårighet, testerna gick bra tills det blev matte test som gick sådär så sjukt svårt med matte. Ska tillbaka till af imorn för att göra mera tester denna gång med papper och penna så hoppas allt går bra!

Resten av dagen består av att bara ta det lungt, äta o duscha!

hörs :)

Likes

Comments