Tja!
Det var ett tag sen jag skrev något här. Idag har man jobbat på caféet i närheten av där man bor. Det gick bra sjukt mycket folk som kom och fikade så har haft fullt upp nästan hela dagen, men kul var det. När man kom hem blev det att äta grillat :) sen ta en dusch och nu tar man det lugnt och kollar på PLL 😀
Hörs imorn :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 47 Readers

Likes

Comments

Hej!
Låter rubriken tala 👍 så sjukt rastlös och jag vet inte vad jag ska göra 😔. Sitter just nu och kollar på tvn. Idag vaknade man sent 👍. Gick upp och åt frukost sen blev det att ta en dusch! Nehep snart blir det väl att plocka ur diskmaskinen👍 tråkigt men det måste ju göras.

Hörs 😀

  • 49 Readers

Likes

Comments

Tja!
Idag blir en lugn dag, vaknade för en stund sen har ätit frukost och duschat så nu sitter jag i solen. ska träffa mamma senare då hon ska ta hem lite saker. Min midsommar var bra blev att tälta och elda lite så kul och mysigt. :)

  • 54 Readers

Likes

Comments

Japp då var det ett bra tag sen jag skrev något här. Veckan hade varit lugn har inte direkt gjort något speciellt. I tisdags var jag på möte hos en från arbetsförmedlingen. Har även fixat så jag ska till psyk och prata av mig & så har jag även kollat upp om jag kan göra en Adhd utredning så blir möte om det nästa vecka 😀 jag är så sjukt nervös men hoppas att det går bra.
Det var allt för mig för ikväll får se om jag skriver nått imorn 🙂
Kram o hej 🙂

  • 64 Readers

Likes

Comments

Heej

Så sjukt tråkigt väder ute, men snart bär det av mot legends för uppsnack med LHC!! sjukt taggad! idag blev det att köpa en bänk skiva och bygga ett databord :D det gick kanon. Sen blev det att platta håret och sminka sig så nu är man redo för att röra sig ner till stan :D.


Höörrs

Likes

Comments

Tja!
Idag vaknade man innan halv 9 då var det bara att gå upp och köra sig i ordning för att åka till Gamleby & besöka tandläkaren! Fick typ vänta 20 minuter innan de kom och hämta mig. När man kom in så blev det att fundera på vad man skulle göra idag, det blev att dra ut en visdomstand! Yey typ! Fick bedövning så kände inget! Efter det blev det att röra sig mot Gamleby station. Där blev det att vänta en timme på ersättningsbussen. Nu är man tillbaka i Linköping. :)
Skönt väder idag med :)
Hörs :)

  • 69 Readers

Likes

Comments

Tja!
Då bär det snart hemåt, idag har man bara tagit det lugnt. Har varit i kyrkan på mässa. Sen blev det att gå hem hem till pojkvännen igen och bara chilla sen blev det att gå upp till willys och handla lite. Sen blev det att gå bort till älsklingens syster för att fika lite. Efter det blev det att gå till willys och handla igen. Sen blev det att äta mat, makaroner och köttbullar, mums. Nu väntar man på att gå till bussen och åka hem.

Hoppas att alla har en bra dag
🙂

  • 78 Readers

Likes

Comments

Tja :)
Helt underbart väder idag med😄 Såååå skönt :).
Så idag blir det att sola massa och dricka massa vatten så man inte får ont i huvudet. Hoppas alla andra har en toppen dag. 🙂

  • 80 Readers

Likes

Comments

Tja. Idag har man suttit i solen nästan hela dagen. Sjukt skönt :). Har även tagit en kall dusch vilket var jätte skönt :). Nu blir det bara att ta det lugnt :). Sjukt seg & trött efter en dag i solen :).

  • 86 Readers

Likes

Comments

Tja!
Idag är det så otroligt fint väder så det blir nog att vara ute i solen och hoppas på att man kan få lite färg :). Hoppas alla där ute har en toppen dag :)

  • 82 Readers

Likes

Comments