Header

Idag släpper Emil Ehnberg sin nya singel - Unbreakable! Så jäkla bra!!! Den ligger ute på Spotify, iTunes mm. Så in och lyssna, sprid vidare till era vänner! Ni kommer inte att ångra er!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Lite nytt från H&M! Älskar deras träningskläder, så bekväma!! Lite osäker på tunikan dock, kändes aningen för lång men med ett par höga skor till ser det bra ut, får duga på den lite!

Likes

Comments

Gjorde ett nytt set på Natalie igår, älskar färgen!! Så härligt med starka färger nu i vår/sommar!

Likes

Comments

Åh va det är roligt och sitta på en salong och göra naglar!!!! Love it! Gjorde ett par jättefina naglar idag, nude med vitt glitter! Så synd bara att dom inte gör sig rättvis på bild... Såg mycket bättre ut i verkligheten!

Likes

Comments

Hej!

Igår var vi ner på fastighetsbyrån och skrev på kontrakt på vår nya lägenhet! Åh vad jag längtar!!! Dock är det inte inflyttning förens i Juli men nu har jag tid på mig att spara pengar så jag kan köpa massa nya möbler och inredning! Åh så roligt!! Har gått igenom vår nuvarande lägenhet och kommit fram till att jag vill sälja allt typ, haha. Hopplös är jag!

Här är några bilder på den, dock inte så bra kvalité!! ​

Likes

Comments

Måste tipsa om cocopanda.se för er som inte varit inne på den! Dom säljer hudvård, hårvård, smink mm och har nu under påsk rea på allting!! sjukt bra, gjorde en beställning häromdagen, lite hårvårdsprodukter kan man inte få nog av! Fick även mina byxor från Mango idag som jag beställde, som åker tillbaka direkt. Satt inte alls bra tyvärr... Däremot älskar jag mina nya skor jag beställde från Nelly, så bekväma att gå i oxå!! Oj vad mycket beställningar det har blivit det senaste, lovar att jag inte ska beställa något mer nu på ett tag! Måste lära mig hålla i pengarna....

Likes

Comments

Hallå!

Har min första kund imorgon på Skönhetsspecialisterna!! är så nervös.. Som tur är har jag gjort naglar på henne tidigare, så då känns det inte lika farligt! Har bara suttit hemma innan och gjort naglar och nu när man ska sitta på en salong känns det så himla professionellt och verkligt. Hope I'm ready!!

Några av mina tidigare naglar som jag gjort!

Likes

Comments