View tracker

12 h senare och jag sitter fortfarande här vid datorn. Nu har jag pratat med minst 6 olika leverantörer och planerat inför min lansering 2017.

CIF hit och MOQ dit, alla ord och siffror snurrar i mitt huvud. Men nu kommer jag sova gott med ännu en dag avklarad i min planering framåt. Vill bara ha hem mina samples nu så att jag kan börja visa er vad jag gör!

Något jag kommer vänta med att berätta mer om tills det ligger på lager här i Sverige. Hemsidan är klar och alla designer är klara, färg och mått är utsatta och jag väntar bara på att hitta rätt leverantör. Inte det lättaste kan jag säga. Men snart känns det som att det kommer släppa.


Nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på en film innan jag somnar. I morgon blir det lite mer hemma arbete innan jag ska till mitt "vanliga" jobb på Åhlens.

God natt

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej min underbara! Jag har det så underbart här i värmen, det är v 3 och jag har 4 dagar kvar innan flyget tar mig hem till Sverige igen.

Hur underhåller jag mig i solen? #säkerstil podden. Ett måste att lyssna på!! Underbar sommar lyssning, så inspirerande.

Hoppas att ni har det fint hemma, här är det magiskt.

  • 187 readers

Likes

Comments

View tracker

Framme i värmen! Här ska jag spendera 3 hela veckor. Bara sol, bad och träning på schemat! Tro mig, bilder kommer! Idag har det inte hänt så mycket, landat och fixat in i rummet. Handlat lite till veckan och ätit massor! I morgon blir första soldagen av 21!! Brownie here i come!

  • 212 readers

Likes

Comments

Vilken underbar helg jag haft med min älskade kollega och vän Linda!! Fredagen började med att hon bjöd mig på LET'S DANCE!!!! Hur lycklig kan man vara? Vi satt längst fram och fick goodiebags! Sen har vi jobbat ihop hela helgen.

Har gjort om shoppen på jobbet och fixat en massor inför veckan. Det är faktiskt roligt att jobba helg när man jobbar på SATS.

Trevlig söndag alla fina

  • 248 readers

Likes

Comments

Äntligen lite ledig tid! Haft några enormt jobbiga dagar sen jag bloggade sist, massor av jobb och förkyld på det. Men idag är jag ledig och tar det bara lugnt! Kör lite hemma spa och förbereder mig för kvällens överraskning!! Är så nyfiken.
Fina Linda har gjort något spännande för mig idag, något hon hållit inne på länge. Men idag smäller det! Berättar sen vad det var, lägger väl antagligen upp ett gäng bilder med.

Nästa helg fyller min bästa vän år och då blir det mer överraskningar! Har även en till sak jag inte kan berätta än, men det kommer inom kort.. Massa hemlisar nu! Kram

  • 257 readers

Likes

Comments

Alltså vilken underbar helg. Spenderade den på Riverton hotell i Göteborg med min pingla. Vi har ätit fina middagar, varit på spa, minglat, dansat, ätit lyxfrulle och umgåtts. Det har verkligen behövts!
Nu är jag mer än redo att gå tillbaka till jobbet och köra 11 dagar i rad. Sitter på tåget hem nu, bara 1,5 h kvar av 4! Då blir det hem och äta, sen raka vägen i sängen. Frugan väntar på mig där hemma och jag har saknat henne sååå mycket!! Den 15:e blir det spa igen, men i Stockholm den här gången och bara på morgonen/förmiddagen.

Hörs i veckan! Kram

  • 273 readers

Likes

Comments