Hej min underbara! Jag har det så underbart här i värmen, det är v 3 och jag har 4 dagar kvar innan flyget tar mig hem till Sverige igen.

Hur underhåller jag mig i solen? #säkerstil podden. Ett måste att lyssna på!! Underbar sommar lyssning, så inspirerande.

Hoppas att ni har det fint hemma, här är det magiskt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 158 readers

Likes

Comments

Framme i värmen! Här ska jag spendera 3 hela veckor. Bara sol, bad och träning på schemat! Tro mig, bilder kommer! Idag har det inte hänt så mycket, landat och fixat in i rummet. Handlat lite till veckan och ätit massor! I morgon blir första soldagen av 21!! Brownie here i come!

  • 183 readers

Likes

Comments

Vilken underbar helg jag haft med min älskade kollega och vän Linda!! Fredagen började med att hon bjöd mig på LET'S DANCE!!!! Hur lycklig kan man vara? Vi satt längst fram och fick goodiebags! Sen har vi jobbat ihop hela helgen.

Har gjort om shoppen på jobbet och fixat en massor inför veckan. Det är faktiskt roligt att jobba helg när man jobbar på SATS.

Trevlig söndag alla fina

  • 219 readers

Likes

Comments

Äntligen lite ledig tid! Haft några enormt jobbiga dagar sen jag bloggade sist, massor av jobb och förkyld på det. Men idag är jag ledig och tar det bara lugnt! Kör lite hemma spa och förbereder mig för kvällens överraskning!! Är så nyfiken.
Fina Linda har gjort något spännande för mig idag, något hon hållit inne på länge. Men idag smäller det! Berättar sen vad det var, lägger väl antagligen upp ett gäng bilder med.

Nästa helg fyller min bästa vän år och då blir det mer överraskningar! Har även en till sak jag inte kan berätta än, men det kommer inom kort.. Massa hemlisar nu! Kram

  • 228 readers

Likes

Comments

Alltså vilken underbar helg. Spenderade den på Riverton hotell i Göteborg med min pingla. Vi har ätit fina middagar, varit på spa, minglat, dansat, ätit lyxfrulle och umgåtts. Det har verkligen behövts!
Nu är jag mer än redo att gå tillbaka till jobbet och köra 11 dagar i rad. Sitter på tåget hem nu, bara 1,5 h kvar av 4! Då blir det hem och äta, sen raka vägen i sängen. Frugan väntar på mig där hemma och jag har saknat henne sååå mycket!! Den 15:e blir det spa igen, men i Stockholm den här gången och bara på morgonen/förmiddagen.

Hörs i veckan! Kram

  • 244 readers

Likes

Comments

​För några månader sen fotade jag den här donnan till hennes blogg, Emma Svarrer, PT på Nordic Wellness. Har börjat fundera på om man ska ta lite små jobb och fota åt olika bloggar, något du är intresserad av? Maila mig på sarajohannaelin@live.se 


kolla in min hemsida för mer inspiration (under uppdatering) upcomingcompany.com

Likes

Comments