Blev tyst här inne igårkväll pga att jag somnade i soffan och sov där hela kvällen igår. Välbehövligt. Jag är piggare idag men behöver återhämta mig så blir en dag hemma till.
Tänkte att jag skulle försöka åka till Ica maxi och handla för att sedan kunna baka bröd. Jag får se hur mycket jag orkar! Vad har ni för planer denna dag?

Vår ögonsten är hemma igen 💕

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag vaknade jag upp och kände mig helt slut i kroppen. Huvudvärk och halsont. Ingen jättebra start på veckan så fick ringa till jobbet och sjukanmäla mig. Har varit förkyld så länge nu och är jättetrött på att må såhär. Känns som att jag sviker min kollegor nu när jag varit sjuk så mycket och så ofta. Men jag känner mig själv väl, det är inte rätt mot mig själv eller patientsäkert att jobba när man inte mår bra.
Jag har istället legat i soffan med tända ljus och kikat på serie hela morgonen. Sedan packade jag upp min och D resväska efter vår weekend i Göteborg. Kändes skönt att få det undangjort direkt så det inte ligger på golvet och tar upp plats! Nu är vi hos mina föräldrar och ska äta middag innan vi tar med oss vår Rasmus hem som varit hos dem över helgen då vi varit borta.

Likes

Comments

​En presentation av mig själv kanske vore bra i starten på denna blogg.

Jag heter Sara och är 21 år. Idag är jag legitimerad sjuksköterska och bor tillsammans med min älskade sambo Daniel och vår fina katt Rasmus. Vi bor i en studentlägenhet i centrala Umeå. Jag har precis läst klart på universitetet och tog min sjuksköterskeexamen i Juni. Sedan dess har jag arbetat på en Barnavdelning här på sjukhuset, och jag stortrivs! En individ med många bollar i luften och många planer, det är jag det. Jag älskar att ha roliga saker inplanerade, det räcker med en middag med en fin vän eller motivera sig med något större som en resa ner till Svärföräldrarna i Göteborg. Utöver att jag jobbar så älskar jag att träna. Hälsa och träning har varit en stor del av mitt liv de senaste åren, vilket har varit min fristad när jag bara fått pusta ut och koppla av på gymmet eller i löpspåret med hörlurarna på. Men sedan oktober 2015 så förändrades detta för mig, min pappa fick hjärtinfarkt och hjärtstopp. I samband med detta läste jag mitt sista år på utbildningen och hade fullt upp. Där någonstans tappade jag mycket ork och motivation, träningen blev den lidande delen och idag är jag inte riktigt mig själv utan den. Men vi återkommer till detta!

Nu när jag precis kommit ut i arbetslivet försöker jag bekanta mig med mina nya rutiner i vardagen och försöka pussla ihop egentid, sambotid, tid för vänner och tid för träning samt andra saker. Det är inte det enklaste pusslet när det finns mycket som jag vill göra och många jag vill hinna träffa. Orken räcker inte så långt alltid, och dygnet har för få timmar...som alltid ^^ Men jag är en social tjej som gärna umgås med mina nära vänner, sitter och pratar i timmar och umgås. Jag älskar promenader och filmkvällar. Kan även tänka mig att gå ut och ta en drink då och då. Jag tycker detta är svårt att beskriva mig själv utan att det ska låta som en arbetsintervjusbeskrivning eller dejtingsajtinlägg hahaha, så fråga på vad ni vill! Annars hoppas jag ni följer med mig här på bloggen och på så sätt får lära känna mig och en inblick i mitt liv som ung och nyutbildad sjuksköterska. Hur jag klarar mig i vardagen! 

Hoppas ni får en fin kväll! 

/S

Likes

Comments

Hej alla fina!
Åh sitter här och funderar på var jag och min sambo ska åka på semester. Jag har inte varit på "charterresa" eller "solsemester" förut. Har aldrig sett det typiska turkosa havet och fått doppa tårna i det. Däremot har jag hunnit se ställen som Madrid, Paris och Bryssel m.fl under min skoltid. Men solresa är ju nått helt annat. Vi ska åka i augusti en vecka, men det är så svårt att bestämma var någonstans i världen vi ska åka. Men tre olika har vi nu summerat ihop: Cypern, Grekland eller Spanien. Där bland har vi kikat på bl.a. Mallorca, Menorca, Fig Tree Bay, Aiga Napa, Rhodos, Kreta och Korfu. Är det någon av er som har erfarenhet av något bra ställe? Tipsa gärna!

Vi har iallafall kommit på en lista som vi önskar att stället vi åker till kan uppfylla:

*Nära till sandstrand och gärna klippor.

*Hotellet SKA ha pool.

*Typiskt turkost hav, hihi.

*Gärna balkong och havsutsikt.

*Någon aktivitet på havet?

*Möjlighet till att snorkla alternativt dyka (min sambo har dykarcertifikat).

*Relativt nära till stad då vi gärna går ut och äter m.m..

​Tänk att vakna upp till detta?! Bild tagen från Fritidsresor.se

Likes

Comments