Är heeelt slut. Efter jobbet åkte D och jag till Maxi för att handla. Alltså det värsta är att vi ska släpa allt hem på bussar osv..Var helt slut när vi kom hem. Nu ligger jag här i soffan och orkar inte ta mig upp haha.
Hoppas ni har haft en fin dag ♡
KRAM ♡ / S

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Kolla så fin denna är! Min kära mor delade upp sina skott och i slutet på förra veckan fick jag denna fina blomma. Är så otroligt härlig grön till färgen! Passar perfekt emellan mina mugrönor i våra stora fönster!

Likes

Comments

Godmorgon finisar!
Är påväg mot jobbet. Har en brännande träningsvärk i min rumpa, haha, men det är verkligen inte att leka med.
Hur ser er dag ut?
KRAM ♡ / S

Likes

Comments

...när jag äntligen fått krypa ned i sängen!
God natt fina ni! ♡
KRAM ♡ /S

Likes

Comments

Igår kom Evelina över på fika. Vi drack kaffe och åt melon. Åh så god den var, hade otroligt med smak! MUMS ♡
KRAM / S

Likes

Comments

Åh har sovit som en stock inatt! Startade min dag med smoothies och kaffe. Nu snart ska jag bege mig iväg hem till min bror och svägerska. Ska vara barnvakt några timmar när min svägerska är iväg på körskola!

Kram ♡ / S

Likes

Comments

Jag, Jobb, Tankar

Äntligen hemkommen efter en lång utbildningsdag. Som varit otroligt intressant och även rolig, Tycker så mycket om mina kollegor! Men oj så trött i huvudet jag är nu. Hade tänkt mig åka och träna men jag ska nog lyssna på kroppen och vara hemma ikväll. Tror en återhämtningsdag kan vara bra. Nu när jag kom hem, eller egentligen började det redan när jag satte mig på bussen, började jag reflektera över MASSA (och då menar jag massa) olika saker som varit i rullning nu den senaste tiden. Summan av kardemumman blev att jag nu sitter här och gråter.. förstår inte riktigt hur jag hamnade här. Men jag känner väl att det finns mycket som den senaste tiden har sänkt mig och jag har väl haft fullt upp i livet att jag inte ens hunnit smälta det som faktiskt har gjort mig ledsen att allt nu bara kom på en och samma gång. Vänner, jobb, ekonomi, stress osv. Men vänder jag på det har de senaste veckorna funnits mycket positivt som väger upp allt detta, vilket jag påminner mig själv om när jag fick den här känslan och det tråkiga hann ikapp mig. T.ex. jag har en fantastisk sambo som gör allt för mig och finns där hela tiden, jag har fått nya fina kollegor och ett fantastiskt jobb jag trivs med, jag har få nära vänner vilka jag känner en sådan tacksamhet gentemot och jag har äntligen kommit igång med träningen igen vilket känns SÅ SÅ himla bra i både kropp och själ. Men jag känner också att jag måste få känna mig ledsen över det som varit, för att kunna ta mig vidare. Att jag inte hunnit smälta saker och ting beror på den stress som funnits och det är inte konstigt att det inte hinner ikapp en förens veckor efteråt då jag faktiskt känner mig avslappnad i tillvaron som jag äntligen skapat ett lugn i! Ursäkta, blev ett otroligt diffust och jag spårar i väg lite här... Men har ni någon gång känt så? Att ibland så kommer allt bara på en och samma gång? Som man samlat på sig och kanske ryckt på axlarna åt, men någonstans så har du faktiskt blivit ledsen och tagit åt dig. Men det är inte förens efteråt någon gång när allt blir för mycket som det sköljer över dig?

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa ELLE som kom hem i brevlådan idag. D väntar jag hem inom kort, åh vad jag längtar efter honom nu!
KRAM <3 / S

Likes

Comments

Jag, Vardag, Träning

Igår kväll var jag och D ute på årets första löptur. Hade varit fantastiskt väder under dagen. När vi väl kom iväg var det solnedgång och inte allt för kallt. Blev en runda på 7 km. Kändes rätt bra i kroppen ändå efter ett långt uppehåll! Vackert var det ute också så det var inte heller speciellt dåligt som motivation.

KRAM <3 / S


Likes

Comments

​God morgon hjärtan!
Idag ska jag iväg på en informationsdag på jobbet. Ska handla om bl.a. NEO-HLR (vilket känns så viktigt att hålla sig uppdaterad om), amning och annat som är viktigt som ny att veta. Har gått denna informationsdag för ca 2 år sedan, men kände att det var viktigt att hålla allt uppdaterat så jag går på denna dag igen. Min första vecka har gått bra, lär mig något nytt varje dag. Det är så speciellt med sådana små barn så jag tar allt i lagom takt för att kunna förstå varför man gör som man gör och hur man "ska" tänka kring olika procedurer osv. Har med mig mitt lilla anteckningsblock hela tiden haha. Men det behövs för jag blir väldigt slut i huvudet efter en dag på jobbet eftersom det är mycket nytt. Känner mig så otroligt välkommen av alla kollegor, har blivit så bra bemött och känns som ett riktigt supergäng att jobba med!

Vad ska ni hitta på idag? 

KRAM <3 / ​S

En morgontrött Sara ;)

Likes

Comments

Hade en sådan underbar dag förra veckan. Var varmt och soligt ute. Klarblå himmel. Helt perfekt. Så gav mig ut på en lång promenad längs nydalasjön. Jag verkligen älskar (!!!!!)att ha naturområde precis utanför dörren. Har blivit och kommer bli så mycket löpturer och promenader här i sommar och vår!
KRAM ♡ / S

Likes

Comments