Ännu en lat morgon har det varit i dag också. Jag har bara tagit det lugnt och kört allt i min egna (långsamma) tackt. Jag har vaknat, ätit frukost och varit inne på datorn. Och det är så skönt att bara kunna ta det lugnt äntligen.

Likes

Comments

Dagen fortsatte chill.

Denna dag har det absolut inte funnits något att blogga om för jag bara tagit det chill som jag skrev imorse också. Jag har inte gjort något förutom att vila och det är så skönt att kunna göra det för det går ju lixom inte när det är skola och så. Och som tur är så kommer det förmodligen bli fler sånna dagar under denna sommaren.

Likes

Comments

När jag vaknade kände jag att jag ville göra mig fräsch för sommaren, och vara nyttig så jag gjorde en god hallon, jordgubb, smultron och banansmothie och sedan gick jag och och fixade facet. Först tvättade jag mitt ansikte med en face wash från Emma S, sen skrubbade jag ansiktet med en skrubb från NIVEA, efter det tog jag två olika ansiktsmasker först en från Decléor och sen en från Lush, sedan tog jag någon rollon grej som man ska ta på finnar så dem försvinner lättare tror jag, och sen sist men inte minst tog jag en ansiktskräm från NIVEA för att återfukta huden.

Denna morgon har varit så chill och det märks verkligen på mig att jag behövde lov. Om ni inte vet så har jag sommarlov nu och det fick jag i torsdags. Jag har verkligen bara tagit det lugnt denna morgon och kört allt i min egna tackt. 

Likes

Comments

Hola amigos!

Då är jag tillbaka, för som jag skrev så kulle jag ta en paus från bloggen fram till sommarlovet för det har varit så mycket i skolan. Men nu är jag tillbaka och det kommer förhoppningsvis bli mycket bloggande framöver.


T-shirt: H&M / Jeans: Kappahl

Likes

Comments