Idag blir det endast en liten bildbomb från Norrköping Dog Show Lite mer om den här helgen kommer senare någon dag.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

En och en halv vecka har gått av praktiken. Det har varigt väldigt roligt och lärorikt! Jag har tagit del av väldigt mycket och jag har fått lära mig ett helt nytt system.. Kassan!! På första veckan av praktiken fick jag reda på att jag skulle få jobba där v28. Idag har mina handledare frågat om jag vill jobba vecka 30 också!! Det här erbjudandet är jag hur glad som helst för. Att jag som är PRAKTIKANT, går första året på gymnasiet och efter ha gått första veckan på praktiken har fått timjobb. Att få frågan om att jobba i butik är ett stort ansvar man får ta. Vi handskas mycket med levande varelser, kassasystem, pengar och att visa kunden till rätta det ÄR stort. Även om det är 24 timmar och att det kanske inte är så mycket. Så tycker jag det räcker för mig till en början.


Likes

Comments

Efter en vecka på praktiken är jag otroligt riktigt nöjd!! Jag får ta kassan som man inte får göra som praktikant. Så redan efter första dagen på praktiken fick jag ta kassan och kunder. Med tanke på att mina handledare har tyckt att jag har varigt duktig så har jag även fått förfrågan till att få ett litet sommarjobb där. Vecka 28 gäller det måndag, tisdag och fredag mellan 11-15 med Ida. Även om det bara är 12 timmar så är det en bra början inför framtiden och jag är sjukt oerhört glad för detta erbjudande. Detta i senare fall kan innebära att jag får hoppa in och jobba om någon blir sjuk eller ska åka bort om något tex har hänt och att dom då inte kan jobba. HELT SJUKT att jag har fått ett timjobb. Jag trivs sjukt bra på praktiken, man känner sig verkligen som en i gänget och alla skämtar och alla pratar öppet med varandra.


Har idag fått ett helt awesome erbjudande från en hundägare att få ställa hennes Irländska röda sätter som inte har långt kvar till det internationella championatet!! Hunden blev dessutom grupp 3:a på My Dog i januari. Det behövs bara två cacib kvar utomlands för att han ska bli internationell champion och hon ville att jag skulle följa med och ställa honom i Norge och på Åland!! Den här känslan är helt sjuk!!

Likes

Comments