​Nu är det snart sommarlov!! Längtar sjukt mycket!! Men först är det ju en massa nationella och inlämningar som ska göras. Jag har även 3 veckor praktik som ska göras också! 

Vi har fått det första nationella (muntliga) som man ska förbereda hemma och vi har redan fått papperna som man ska ha fått minst en vecka innan. Ärligt talat är jag sjukt taggad för just det här nationella! 

Men en "hake" finns det ju.... Jag vill inte gå till skolan... Det är sjukt mycket bråk i klassen och alla tror att dom kan allt. Dom kan inte ta att dom har fel utan börjar bara tjafsa och trycker ner varandra, sånt är inte okej tycker jag!!! Jag funderar ärligt på att byta linje och skola! Det är inte kul att känna att man inte vill till skolan bara för att andra inte kan uppföra sig! När folk som är äldre inte vet hur man uppför sig, känns ännu värre!! Visst, jag gör inte heller alltid rätt men jag ber om ursäkt och lämnar det bakom mig. Förbättras inte det här tills omvalsperiodens sista vecka, då kommer jag söka en ny linje. Jag kommer gå klart det här året, försöka få betyg i svenska, engelska och matte. För då slipper jag gå dom kurserna till nästa år. Den linje jag kommer välja kommer ha en hel del praktiskt och förhoppningsvis inte så många tjejer som går där, och om jag redan har betyg i matte, svenska och engelska. Då slipper jag gå på dom lektionerna och kommer ha största delen praktiskt och dom lektioner som jag inte har haft. Det tror jag kommer passa mig ganska bra. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Nu är det äntligen fredag! Helgen är VÄLDIGT efterlängtad! Mycket skit som har hänt i skolan. Ikväll blir det att åka till Ulle och äta tacos med fina vänner!! Imorgon kommer mormor och morfar som jag inte har träffat på två månader. Måste även duscha imorgon också. Efter det så ska jag åka till en väldigt speciell person! Sova där tills måndag och bara ta det lugnt! KANSKE vågar mig på att köra. Men det märker vi då!

Dagen hittills har varigt väldigt lugn. Började 10.10 med biologi, sen lunch och nu sista lektionen som slutar 14.00. Sen hem byta om och sedan åka till Ulle!

Hur ser eran fredag ut?

Ha en fortsatt bra dag :D

Bjuder på en bild på mig och min syster!​

Likes

Comments

Nu efter ett bra tag sitter den i armen!! Igår var jag på UMO i Norrköping och satte in min p-stav. ​

Två timmar innan jag skulle sätta in p-staven så fick Becca hjälpa mig med bedövningen, det var lite svårt att göra det själv. Under tiden det verkade så hade vi matte prov som gick väldigt bra. Vi skulle sedan ha engelska men jag var tvungen att gå för att hinna till spårvagnen och UMO.  Jag hann lagom till 15.00 då jag hade fått tid. Fick vänta som jag misstänkte att jag skulle få göra. Visserligen inte så länge men ändå ;). När jag kom in i det lilla rummet så fick jag prata med barnmorskan innan hon satte in p-staven. Jag fick ligga på en brits och förklara vad hon skulle göra. Först skulle hon tvätta och sedan sätta in p-staven. 

När hon skulle sätta in den så sa hon "Nu sticks det" och jag kände inget, jag vart faktiskt förvånad över det. Men nu sitter den och det i tre år!! 

Likes

Comments

Hej!! Nu var det tyvärr ett tag sedan jag bloggade. Ska verkligen försöka få en förbättring på det här nu.

I torsdags åkte jag upp till Qiwis uppfödare Carro för att göra ordning Qiwi till fredagens utställning! Den hunden gör mig alltid förvånad. Hon skötte sig fantastiskt bra även att hon löpte.

Sen fick jag den stora äran ännu en gång att få vara med i uppfödargruppen för kennel New Era´s!! Resultatet var ju inte helt fel!! BIS 4a!!!!!

På lördagen fick jag äran att visa en mellan pudel hane vid namn A'monibe's Glen Moray "Nick"!!

Den här hunden stod för sitt sista cert för att bli champion! Att få äran att visa honom till BH 1 (Bästa hane 1) med CACIB & CERT samt att han vart champion var sjukt roligt! En helt underbar hund att visa, inte den lättaste men väldigt roligt och lärorikt var det!!

Efter att tikarna hade varigt inne i ringen så skulle vi in och möta tiken i BIR & BIM!! Tiken som vi mötte var en hund son har vunnit på världens största utställning, så det var ju redan avgjort! Men ändå väldigt roligt!!

Den här helgen har varigt sjukt rolig och väldigt värdefull för mig!!! Tack alla inblandade som gjorde den speciell!!! ​

Likes

Comments

Hej! Vet ni var man kan få tag i bra färgade linser? Vet ni var det finns regnbågsfärgade linser också? skulle vara sjukt häftigt. :D

Hoppas ni får en fortsatt bra dag! Jobbar även på ett långt inlägg som kommer komma ut inom snar framtid! :D ​

Likes

Comments