Just nu ar jag inget att blogga om så ge gärna tips på vad man kan skriva om. Jag funderade på att man kanske kan köra en frågestund, kanske några random fakta om mig, någon kanske vill gästblogga på min blogg? Någon form av tävling? Vad tycker ni? Ge gärna tips?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu är det slutet av sportlovet! Mycket har hänt på två veckor kan man säga... På måndagen förra veckan var vi i klassen på Kolmården. Väldigt intressant och roligt men samtidigt gav de mig lite negativa inblickar. Jag tycker att det är intressant att man kan komma så nära dessa djur som jag har får chansen till att göra, men jag tycker att friska djur inte ska hållas inne men om det kanske är ett sjukt djur eller en art som är utrotningshotad. Då är det en annan sak.

Det här är några bilder, vi fick även kolla på Delfiner, Delfinträning, lyssna på en holländsk och en fransk delfintränare. Tränarna berättade (på engelska) om hur de började jobba med delfiner och om hur de kom till Kolmården. Väldigt intressant och lärorikt.

Det har även varigt mycket bråk i skolan, så just nu känner jag att skola inte är så rolig men skolan blir ju bättre med bra vänner. Jag har dom bästa!! Ni vet vilka ni är älskar er så sjukt mycket!! Att få ha vänner som bryr sig är det bästa man kan ha. Men nu är det sportlov, jag har blivit 17 så nu är det bara ett år kvar till körkort och krogen!! Shoppat upp nästan alla pengar som jag fick när jag fyllde år! Vart även att färga håret, väldigt nöjd med resultatet.

Har nu lite påtänkta inlägg som jag ska jobba med och fixa några tidsinställda. Bara för att ni inte ska få vänta så länge mellan alla inlägg ;)

Likes

Comments