Hei!

Nå ligger jeg i senga hjemme hos Thomas og bare slapper av, jeg er ikke i form så ligger bare å ser på bones og blogger. Vet det er noen dager siden jeg har blogget nå men er vært så mye med eksamen. På torsdag hadde jeg eksamen og jeg besto begge to, så nå kan jeg ENDELIG kalle meg sertifisert Makeup Artist! Er så godt men samtidig trist å være ferdig på skolen, kommer til å savne dem i klassen veldig mye for det var en fantastisk gjeng! Nå er det bare 9 dager igjen til jeg starter på negletekniker studiet, det gleder jeg meg veldig til!

Idag har jeg vært på lekeland med familien min for vi skulle feire den mellomste lillebroren min, for han hadde bursdag i starten av januar. Når vi kom hjem spiste vi taco, så pakket jeg og dro til Thomas og når jeg skulle løpe til toget for jeg hadde dårlig tid siden bussen var forsinket så ble så klart veska mi ødelagt, da klarte jeg jo å si fi**e høyt og mange så på meg mens jeg var andpusten, sliten og så helt forferdelig ut. Men jaja, jeg rakk ihvertfall toget og ligger godt i senga nå, og det passer meg helt perfekt siden jeg er dårlig. Jeg skulle egentlig på en klassefest idag, men valgte å ikke dra og heller prøve og bli frisk for jeg skal på en visning til imorgen og jeg gleder meg kjempe mye!

Det er ikke det at det ikke er koselig å bo hjemme, for det er det - men jeg trenger mitt eget sted for jeg føler meg bare i veien og jeg er lei av å gå oppå de hjemme hele tiden, så er hyppig leting etter leilighet. Jeg vil jo gjerne bo sentralt sånn at jeg kan ta tog eller buss til Oslo, da jeg ikke har lappen enda og skal jo gå på skole der enda. Om Thomas skal flytte sammen med meg vet jeg ikke, det er noe vi må snakke om og vi gjøre det som er best for oss. Nå tenkte jeg at jeg skulle vekke litt på å se på leiligheter og bones for jeg kjenner at hodet mitt ikke er så klar for å blogg egentlig for jeg er så sliten, men jeg ville bare ta en tur innom så dere fikk et livstegn fra meg, haha!

Love, Sara Johansen

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei!

Nå er klokka alt for mye med tanke på at jeg skal på skolen imorgen, men hodet mitt eksploderer av tanker idag og jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte. Jeg la meg i tolv tiden og jeg har grått siden. Så kanskje jeg skal gråte da. På denne tiden av året for ett - ett og et halv år siden var jeg helt nede, jeg hadde rett og slett møtt veggen og nå er vi på den tiden igjen så jeg får jeg litt «tilbake fall» hvis jeg kan kalle det det?

På fredag fikk jeg en beskjed jeg ikke var forberedt på, jeg fikk avslag på støtte for å kunne begynne på negletekniker studiet og da knakk jeg litt sammen. Jeg vet at folk for verre beskjeder, men akkurat den der var litt hard for meg, for jeg har gledet meg til det så lenge nå! Så på fredag etter at jeg hadde fått den beskjeden så valgte jeg å dra ut, ikke fordi jeg ville drukne sorgene mine med alkohol, men fordi jeg trengte noe annet og tenke på. Den kvelden jeg var ute fikk jeg vite en del ting jeg ikke kommer til å gå noe inn på, men det ødela fredagen min litt mer, lørdagen var heller ikke noe bedre for min del. I tillegg til at jeg får vite alle disse tingene så har jeg eksamen som jeg er nødt til å fokusere mest på akkurat nå, men det er ikke så lett.

Heldigvis for meg har jeg en mamma som alltid stiller opp uansett hva det er og hjelper meg så mye hun kan når hun ser at jeg har det vanskelig. For hun er jo også redd for at jeg skal få et skikkelig tilbake fall. Idag, eller det blir jo igår, så var mamma med meg på skolen fordi hun skal være modellen min til eksamen så jeg skulle øve på henne idag. Da gikk vi og tok et møte med hun jeg har vært i kontakt med under hele makeup studiet mitt og hun hjalp meg med det jeg trengte, så takket være henne og mamma så får jeg gått negetekniker studiet. Og det er noe jeg har drømt om så lenge jeg kan huske!

Når jeg kom hjem fra skolen idag begynte hodet mitt å jobbe på spreng og tankene mine ble bare skutt i alle retninger og da klarer jeg ikke å sove. Så da endte jeg opp her, blogg for meg er jo et sted der jeg kan skrive om tankene mine, livet mitt og hvordan har det. Jeg kjenner på kroppen at jeg egentlig bare skulle gått i dvale for en liten periode men det går jo ikke. For jeg må jo fortsette å leve det livet jeg ønsker, men det blir litt vanskelig når jeg føler at det er noe som holder meg tilbake. Jeg vet at det ikke skal være sånn men akkurat nå er det det og jeg må bare finne ut av hvordan jeg skal ordne opp i det.

Jeg må stå opp om 2 timer og jeg kjenner at øynene mine holder på å skli igjen. Så egentlig burde jeg prøve å få meg litt søvn på de 2 timene, men så fort jeg prøver å sove så eksploderer det i hodet mitt igjen om hva som kan skje hvis jeg velger og gjøre ditt eller datt.

Nå vet dere litt om hva som plutselig kan skje i hodet mitt midt på natten.

Love, Sara Johansen

Likes

Comments

Følg meg gjærne på VSCO - http://vsco.co/sarajohanseen/images/1

Love, Sara Johansen

Likes

Comments

Hei!

Idag sto jeg opp 12.01 og gikk rett på sofaen å la meg, ikke en veldig spennende dag men jeg har vært produktiv for jeg har planlagt blogginnlegg som skal komme fremover sånn at jeg har en plan. Så det er egentlig bare det jeg har gjort idag, også må jeg begynne og lage logo snart så den er klar til jeg trenger den og litt annen jobb.

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra venninnen til mamma som skulle klippe meg og jeg er kjempe fornøyd!Nå har jeg akkurat dusjet og vasket håret så nå tenkte jeg at jeg skulle begynne på den logoen jeg egentlig skulle startet på tidligere idag men som jeg har utsatt i noen dager nå, så må jeg endre litt på eksamens bildene jeg skal ha og det må jeg gjøre før imorgen, må vel starte på det nå før det blir for sent. Tenker at jeg skulle prøve å få tatt noen bilder på skolen imorgen mens jeg øver til eksamen så dere får se hvordan jeg har det på skolen og hvordan det funker!


<Fargen og lengden>

Love, Sara Johansen

Likes

Comments

Hei!

Unnskyld for at jeg ikke blogget noe igår, men når jeg kom hjem fra skolen begynte jeg og fikse meg for jeg skulle ut men noen venninner. Jeg koste meg mye ute igår, jeg var ikke spesielt full og det var godt idag for jeg blir alltid så sykt fyllesyk og jeg skulle sminke en venninne av mamma idag for hun skulle på julebord. Før hun kom hit så lå jeg bare på sofaen å så på bones, når jeg var ferdig og sminke henne så ringte jeg Thomas så har jeg snakket med han til jeg skulle spise middag og nå er jeg ferdig og spise så nå tenkte jeg at jeg måtte blogge!

Jeg har ikke gjort noe annet interessant idag og skal egentlig ikke det heller, vi driver jo som sagt med eksamensforberedelser nå disse dagene så jeg må jo så klart prioritere det også. Imorgen skal jeg ikke noe spesielt annet enn å klippe meg og jeg gleder meg så mye til å få bort det lange håret og det er jo super slitt nå siden jeg har bleket det, så jeg gleder meg kjempe mye! Nå skal jeg ikke gjøre så mye spennende resten av kvelden, skal mest sannsynlig bare slappe av, gjøre litt blogg ting og noen jobb ting så jeg har ting klart så jeg slipper og stresse med det i siste liten, for er som oftest det jeg gjør...

Så da blogges vi imorgen å da kan jeg få lagt ut bildet av hvordan håret mitt ser ut nå.

Love, Sara Johansen

Likes

Comments

Hei!

Idag har vi hatt åpen dag på skolen og det har vært kjempe gøy å få lov til å inspirere andre til å følge sin drøm om å bli Makeup Artist. Jeg har vært på skolen i 10 timer idag, så nå var det godt og komme seg hjem. Når jeg kommer hjem må jeg lage et makeup kart til imorgen siden vi skal begynne å øve til eksamen og lærerne vil se hva vi tenker og hvordan idéer vi har. Jeg gru/gleder meg, men gleder meg mest bare til å få den overstått. Men nok skole prat..

Nå har jeg akkurat gjort ferdig makeup kartet, å nå sitter jeg egentlig bare og blogger og skal gjøre litt jobb tenkte jeg. Blir ikke sen kveld på meg idag tror jeg for jeg er kjempe sliten. Nå er det bare 1 uke igjen til Thomas kommer hjem og jeg kjenner at jeg gleder meg kjempe mye til å se han igjen. Når han er hjemme igjen så er jeg akkurat ferdig med eksamen, så har jeg siste skoledag dagen etter han kommer hjem. Siste skoledag skal vi en liten tur innom skolen å rydde og vakse litt, før vi drar hjem og møtes på kvelden for å ha en avslutningsfest, noe som jeg gleder meg veldig mye til! Nå skal jeg åpne opp en pakke fra Zalando, spise litt og gjøre noen små ting, så skal jeg legge meg om ikke så alt for lenge!

Så vi blogges imorgen også får dere ha en god natt!

Love, Sara Johansen

Likes

Comments

Nå har jeg akkurat gjort ferdig nesten alt til eksamen og må legge meg snart siden det er skole imorgen, men tenkte jeg måtte skrive et kort innlegg før jeg tok kvelden. Jeg har ikke gjort noe spennende idag, annet enn og være på skolen og gjøre eksamens greier. Når jeg er ferdig med eksamen vil bloggen bli mye mer prioritert, for jeg må fokusere 100% på den akkurat nå og når det er ferdig vil bloggen bli mye mer prioritert.

Hvis dere ønsker kan jeg legge ut bilder av eksamens looken når jeg er ferdig så dere får se hva jeg har gjort og hvordan jeg klare meg. Jeg er så heldig for at mamma stiller som modell, da kan jeg øve ekstra hjemme og få det forhåpentligvis ekstra bra til på eksamen.

Men nå må jeg sove så jeg kommer meg opp imorgen, innser nå at jeg byttet tema fullstendig men ja, haha jeg er veldig trøtt. 

Vi blogges!

Love, Sara Johansen

Likes

Comments

Mine nyttårsforsetter

- Laga faste rutiner
- Satse mer på blogg og Instagram
- Blogge minst 4-5 ganger i uken

- Begynne og trene
- Spise sunnere
- Spise mindre sukker

- Være mer sosial
- Bruke mer tid med familie, kjæreste og venner
- Sette mer pris på dem jeg har rundt meg

- Utfordre meg selv mer
- Bli mer selvsikker og tro mer på meg selv
- Like meg for den jeg er
- Gi mer faen

- Spare
- Reise mer
- Ha mer meg tid - ta mer vare på meg selv

- Gjøre en bedre innsats på skolen
- Bli flinkere til å skrive
- Være mer organisert

Love, Sara Johansen

Likes

Comments

Hei!

Idag har jeg vært på skolen, vi har fått øve oss på det vi føler seg at vi trenger og øve på så jeg og hun jeg jobbet med øvde på øyenskygge for det er virkelig ikke så lett som alle tror, men vi har kjempe flinke lærere som hjelper oss! Når vi var ferdig på skolen ble jeg og 3 andre igjen for å starte vår engen bedrift siden vi skal jobbe freelance. Når jeg kom hjem spiste jeg middag, så gikk jeg egentlig på rommet med engang siden Thomas snart er ferdig på jobb, så skal vi snakke til vi skal legge oss. Jeg skal ikke gjøre så mye mer idag annet enn og ligge i senga og snakke med Thomas, og starte litt på eksamensoppgaven siden jeg den er neste uke. Jeg er litt stressa for eksamen, men tror det kommer til å gå helt fint!

Imorgen skal vi ha lepper og liner hele dagen så vi vet at det sitter til eksamen, etter skolen skal jeg hjem og så vet jeg ikke hva jeg skal annet enn og jobbe med eksamen. Nå skal jeg begynne litt med eksamen og vente på at Thomas er ferdig meg møte så vi kan snakke mens jeg jobber og litt sånn. Så vi blogges imorgen for jeg tror ikke det blir flere innlegg idag, siden det er så sent nå og jeg har litt og gjøre. Så god natt alle sammen når dere skal legge dere!

Love, Sara Johansen

Likes

Comments

Hei!

Jeg kom hjem rundt halv dem tiden, bussen tok uvanlig lang tid hjem idag. Når jeg endelig var kommet meg inn døra spiste vi middag og nå sitter jeg bare og blogger! Idag har vi hatt inspirasjons dag på skolen, der vi skulle gå og se hva de andre linjene gikk ut på, jeg selv fikk ikke gått rundt å sett for hun ene læreren min spurte meg om jeg kunne sitte modell for henne når de andre linjene kom rundt å så og det var egentlig helt greit for meg siden jeg vet hva skal når jeg er ferdig nå den 19 januar. Når alle hadde vært rundt en runde så hadde vi kahoot om alt vi hadde hørt og lært idag! Den som vant den fikk en premie med noen vipper, body lotion, osv.. Resten av dagen skal jeg bare slappe av, snakke med Thomas når han er ferdig på skift også skal jeg sove.

Jeg tenkte at jeg skulle begynne med min gamle hud rutine igjen siden jeg datt ut av den etter at jeg flyttet hjem igjen, for jeg har fått noen små utbrudd etter at jeg satt inn spiral i desember, så jeg håper det hjelper og begynne på den igjen og hvis det ikke funker så får jeg prøve en annen! Hvis dere ønsker kan jeg legge ut min morgen- og kvelds rutine selv om dem nesten er helt like. Nå tenkte jeg at jeg skulle redigere noen bilder og etter hvert gjøre meg klar for kvelden. Vi blogges i morgen!


Love, Sara Johansen

Likes

Comments