Ojojoj vad jag hunnit med massor av roliga saker denna helgen. Bubbelbadat, långpromenad med hunden i gott sällskap, spontan utgång med syster yster och nu varva jag ner i soffan med julmust och linschips.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår fick vi ett litet ryck hemma och jag blev så sötsugen. Då blev det bakning. Vi gjorde kladdmuffins med after eight topping och de blev så lyckat. Så gott!
Sen blev det hund mys med lite borstning. Hon fäller som bara den nu.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Så skönt att jag äntligen fått hem mina böcker så jag förhoppningsvis kan rensa tankarna lite. Det kan jag verkligen behöva mitt i allt pluggande. Känns nästan konstigt att sitta vid böckerna igen efter att ha varit ute på vfu (verksamhetsförlagd utbildning) i nu fyra veckor. Men nu är det tillbaka till verkligheten och till skolbänken vilket jag har lite delade tankar om. Jag hoppas att dessa tre åren går fort! Jag har ju inte något studie huvud direkt men jag kämpa på ändå. Tur jag får några pauser emellanåt att spendera med min lilla tjej som livar upp humöret på en lite. 

Vill bara meddela att snart kommer det ske lite förändringar i vår vardag. Så spännande och jag är så taggad!

Likes

Comments

Fyyy denna årstiden med förkylningar och virus. Nu har jag varit förkyld i en vecka och de är hemskt att den inte vill släppa. Men snart hoppas jag att den ger med sig, har absolut inte tid att vara sjuk nu. Så nu blir det massor av te i min stora kopp och med min myströja i soffan i hopp om att förkylningen ska ge med sig.

Likes

Comments

Fy idag har jag bara suttit och pluggat hela dagen. Även om det är lördag så kan man inte ligga på latsidan. Dock får jag skylla mig själv eftersom att jag inte pluggande någonting igår även om jag hade behövt. Men igår körde vi en storstädning här hemma sen var ju mina föräldrar här på tacomys. Men men nu ska jag bara slänga mig i soffan en stund och vila huvudet lite innan det snart är dags för att sova. Men lite kvällsfika är ju aldrig fel.

Likes

Comments

Vilken effektiv eftermiddag det blev idag. Först var jag i skolan till halv fyra sen var det bara att åka hem och plocka upp hunden och Julius. Sen körde vi och lämnade hunden hos mina föräldrar för att sedan åka vidare till Emmaboda för att fira Julius lillebror som fyllde 15 idag. Sen var det bara till att hämta hunden och påvägen hem åkte vi till maxi för att hämta ut paket från ellos, Jotex och Ikea. Trög som jag är ibland så hade jag beställt lite fel saker från Ikea me men sånt som händer.
Sen måste jag bara säga att jag fick hem min bok igår och jag är så taggad på att läsa den i helgen. Det är Joakim Lundells bok som heter monster. Jag kan ju inte påstå att jag är något fän av han men jag tycker det är intressant att man kan må så psykiskt dåligt och sedan finna än vändning trots allt hemska som hänt i ens barndom. Så det ska bli väldigt spännande att få läsa denna boken.

Likes

Comments

Idag har jag varit i skolan en liten stund för att lära oss lite mera om informationssökning. Efter de begav jag mig för att storhandla inför i helgen. För på fredag ska vi bjuda min mamma, pappa och lillebror på mat och planera inför resan till Sälen.
Sen har jag inte gjort så mycket än att läsa och plugga inför morgondagen. Men vi hann med att ha lite soffmys och kolla på en film. Eller jag vet inte vad Julius höll på med men jag och Pixy myste. Men nu för jag sätta mig en stund till och läsa inför imorgon.

Snygg sovstil vår hund har.

Tror det är någon som saknar mig när jag är i skolan om dagarna.

Likes

Comments

Vilken dag, jag har varit så seg hela dagen. Julius har inte heller haft en höjdare dag, han gick upp vid halv fem vilket är väldigt sent. Men han hade haft det stressigt på jobbet så jag lät han sova. Jag själv gick inte upp fören klockan tio och då började dagen med en lång promenad med hunden. Sen har jag suttit och pluggat nästan hela dagen. Men nu är man mätt och nyduschad så snar blir de en liten promenad innan vi bänkar oss framför tvn.

Likes

Comments

Iförgår var det fyra år sedan som vårt förhållande tog en skarp vändning. Det var en tuff tid men det är de som har format oss till vart vi är idag. Jag kommer ihåg den dagen så väl så det är otäckt. Det sägs ju att hemska saker som händer bruka man förtränga för att man inte vill minnas, men detta finns kvar. Jag minns vilka blickar jag fick längst vägen när jag var påväg för att se om de va Julius som låg där på banan vid den flaggande sjukvårdsflaggan. Även fast jag inte ville tro de så kände jag på dom blickarna jag fick att det var han som låg där och att de var illa. När jag sedan såg med egna ögon att det var han blev det som en dimma och ett tomrum runt om mig. När jag sedan tog mig fram till Julius och han bad mig om ursäkt, att det inte var med mening förstod jag inte redigt vad han menade. Sen sa de att han hade brutit lårbenet och att en liten del av fingret var borta. Sjukhustiderna var inte så tuff för mig men desto värre för Julius. Jag tryckte bort mina egna känslor och satte han i fokus. Jag kunde inte gråta, det gick bara inte. Antagligen var de för att jag kände att jag var tvungen att visa mig stark. Det var inte fören vi kom hem som jag verkligen kunde visa mina känslor igen och visa att jag också tyckte att de som hade hänt var jobbigt. Men de största utmaningarna psykiskt kom sen när vi väl var hemma från sjukhuset. Att se Julius som tränade varje dag och alltid var glad tidigare till att inte kunna gå eller göra någonting själv. Han försökte så gott han kunde men det var vissa saker som han inte klarade av själv. Han kunde inte ta sig någonstans på egen hand och han kunde inte duscha själv heller. Han tog en massa tabletter dagligen mot smärta, infektioner, blodförtunnande och massor av andra tabletter.

Jag minns när Julius morföräldrar kom med två stora buketter och först ge den ena till Julius och sen går fram och ge den andra till mig. Jag förstod inte varför jag skulle ha blommor, det var ju inte jag som hade skadat mig. Sen säger hans mormor att hon ville ge den till mig som tack för att jag ställt upp och funnits där för Julius under denna jobbiga tiden. Jag sa bara då att det var en självklarhet för mig och det var de.

Så ja man kan ju säga att förhållandet tog en helomvändning men trots detta och mossor av andra saker står vi starka. Sen nu har vi ju vår lilla vapendragare Pixy också som gör vår familj nästan komplett.

Likes

Comments

Efter att jag hade varit i skolan under förmiddagen så körde jag inom äggaboden för att köpa lite gott. Det är så mysigt där och finns massor av goda saker.

Likes

Comments