Header

Igår var vi och hämtade en liten valp till min pappa. En underbar liten kille på 8 veckor som ska sprida lite med glädje i vardagen. Han och vår lilla tjej kommer bli bästa vänner sen. 💕

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Fick reda på igår att jag kom in på högskolan. Nu blir det till att ta nya tag och kriga sig igenom tre år på högskolan. Efter att jag fick de beskeden var jag tvungen att fira med en B&J innan jag åkte till jobbet.

Likes

Comments

Jordgubbar kan vara något av de bästa som finns. De blir lite extra goda när jag har mina fina skålar. Dessa skålar har jag fått äran att ärva av min farmors moster och jag bara älskar dom.

Likes

Comments

Haft fullt upp med att förbereda inför flytt och jobb. Men jag ville bara visa upp min lilla pärla till bil som jag köpte i slutet av augusti. Vad skulle jag höra utan den nu när jag flänger och far fram och tillbaka överallt. Men när jag skulle köra till Blekinge i fredags efter jobbet så möttes jag utav denna lastbil som hade vält. Som tur väl var så var det bra med föraren då han inte hade kommit till skada.

Likes

Comments

Nu har jag kommit igång riktigt på mitt nya jobb och jag trivs som bara den. Nu har jag avklarat 2 av 4 nätter och de firade jag men lite sushi. Snart blir de till att åka till jobbet.

Likes

Comments

Nu har min kära sambo köpt sig en alldeles egen cross. Så nu är han påväg tillbaka sen olyckan oktober 2013. Tänk vad tiden går snabbt.
Nu när min sambo och lilla tjej är i Ronneby och jag i Halmstad så saknar man de lite. Tittat på gamla bilder när lilltjejen var en liten valp. Men i augusti så flyttar vi och bli samlade igen men tills dess är det jobb som gäller!

Likes

Comments

Igår var vi på pom träff i Kalmar så att vår lilla tjej fick träffa lite andra pommar och de var super roligt. Mycket lärorikt för vår lilla tjej.

Likes

Comments

Eftersom min kära sambo jobbar i Blekinge och jag i Halmstad så passar vi på så gott vi kan att umgås när tillfälle ges. Så i helgen kom han och lilltjejen till Halmstad och hälsade på. Eftersom det var så fint väder passade vi på att luncha på en uteservering, så gott. Men nu har de åkt till Blekinge igen och det känns så tomt men det dröjer inte så länge tills vi ses igen för jag ska åka till dom nästa helg så vi ses snart igen. Längtar till augusti när vi ska flytta till den nya lägenheten men jag längtar inte till att packa och bära lådor.

Likes

Comments

Det har hänt en del sen sist. Vi har skrivit på papper på den nya lägenheten så i augusti blir det till att flytta till Blekinge. Jag är nu tillbaka i Halmstad och har jobbat lite vilket var välbehövligt. Nu har även sommaren äntligen kommit och jag älskar värmen, fast jag klagar ibland att det är varmt. Sen fick jag hem mina nya sommarskor idag.

Likes

Comments

Nu börjar saker och ting falla på plats. Imorgon ska vi skriva papper på vår nya lägenhet. Så i augusti blir det flytt ifrån Halmstad och vidare mot nya äventyr. Det ska bli spännande och jag längtar tills hösten kommer men innan dess ska vi hinna med lite jobb. Sen har min kära sambo lite smått börjat träna igen. Sen olyckan (3,5 år) har han varit borta men det syns knappt om man kollar när han kör. Så himla roligt.

Likes

Comments