View tracker

Nu har jag fått mitt visum från ambassaden!

Jag va vid ambassaden 1 timma innan min tid för att hinna, kom in efter 1,5 timma sen när jag väl hade min "intervju" så va det bara 4 frågor. Får fler frågor av lärare och kompisar än ambassaden men är bara glad över att det är klart!

Bara 70 dagar kvar!!❤️❤️❤️

  • 664 readers

Likes

Comments

​Om man skrålar ner lite på bloggen så kan man se till vänster massor av länkar till andra utbytesstudenters bloggar. Jag har skrivit staterna/länderna i bokstavsordning så det ska vara lättare att hitta den staten man vill läsa.


Alla tjejer jag länkat är super trevliga och gulliga så tipsar om att gå in och läsa dem!!

Likes

Comments

Såååå, jag ska till Arizona!

Jag är jätte glad att jag fick den placeringen. Det sluta med att jag önska att få Kalifornien, Florida eller Arizona.

Stället jag kommer bo på ligger rätt nära Kalifornien också så jag kommer kunna åka över dit ibland hoppas jag.
Det kommer också vara typ 1 timme från Phoenix så är glad för det också.
Jag har fått en plats på en skola men ingen värdfamilj än utan bara en välkomstfamilj men hoppas på att få min värdfamilj snart

  • 814 readers

Likes

Comments

​Hej hej!

Det här är mitt första inlägg här. 

Jag ska åka till USA på ett utbytesår om 8 månader men börjar skriva redan nu för att få igång allt och kommer skriva när jag vet mer om värdfamilj och plats på skolan och så.

Just nu håller jag på att skicka in de sista sakerna som som papper från läkare och lärare och så och när det är inne så börjar EF som jag åker med att leta efter en plats på skola och värdfamilj.

Jag vet inte riktigt vart jag vill åka än, Kalifornien, Alabama eller Florida tror jag det blir. Jag hoppas även att jag kommer få en dubbelplacering vilket de flesta inte vill men jag tycker det skulle bli kul att få bo med nån som gör samma sak som jag.

Aa det var nog allt jag hade att säga just nu, 

vi hörs senare :)

Likes

Comments