Kanske är det dags att ta tag i bloggandet igen? Jag har ju ändå saknat att dela med mig av mitt liv, bilder och texter. Men mest är det så att jag vill börja blogga igen så jag har rätt att klaga på mina vänner som inte heller lägger upp något nytt???? För det har jag inte rätt till nu, när mitt senaste inlägg är ifrån juli månad!!!!!!

Usch måste skärpa mig. Hoppas ni mår bra i alla fall. Ska försöka titta in så mycket jag bara kan i framtiden, så länge bjuder jag på lite instagrambilder från det senaste:


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej, ville bara titta in och säga att jag lever! Befinner mig just nu i Torekov till imorgon, så himla skönt med sol och fint väder så idag har vi vart ute med båten hela dagen. Hoppas ni mår bra, vi hörs!

Likes

Comments

Hej finisar! Ber om ursäkt för min ständiga frånvaro men jag lever knappt just nu. Det är ett ständigt pendlande mellan upp och ner, bra och dåligt. Jag försöker hålla ut och tar till allt jag kan orkar och kan för att palla detta. De var ju verkligen inte såhär min sommar skulle vara. Jag skulle ju må bra? Och ändå ligger jag här och har ständiga spöken i huvudet som gör varenda steg tyngre än det borde. Men jag kämpar och det är de som är viktigt. Kan inte göra mer än vad jag gör men det är synd för det går ut över min familj och mina underbara vänner. Jag hoppas verkligen att jag snart kan återgå till mitt vanliga och glada jag.

Annars då? Jag har festat med mina absolut bästa vänner och hade en himla bra kväll i tisdag. Jag har haft besök av mina fina vänner ifrån Helsingborg. Saknat dom så mycket, tack för en bra helg!!!!!

Idag är jag helt slut efter en så himla rolig kväll igår, och en väldigt bra dag idag. Igår hade Jocke hemmafest med alla underbara kollegor. Så mycket dans och skratt!!! Idag har jag hängt med Hannah, vi har lunchat, druckit kaffe och kört laserdome. Promenerade sedan bort till Alexander, vi lagade middag och pratade om allt och ingenting, väldigt välbehövligt!!
Imorgon är det jobb igen och det suger. Men det är bara att klistra på sin fasad och köra.

Förlåt för en massa text, puss puss vi hörs snart igen!

Likes

Comments

Likes

Comments

Det enda jag kan säga är att det inte går att förklara. "jag vet inte". Det är som om allt försvinner och jag bara kan göra det jag känner för i stunden. Men det drabbar många och jag vet inte vad jag ska göra annorlunda. Det dåliga samvetet förföljer mig för varje steg och försöker jag fly så slår det till ännu värre några timmar eller dagar senare. Förlåt förlåt förlåt. Jag måste få  hjälp nu. Jag kan inte gå runt i cirklar på stan och gråta i två timmar. Jag känner inte igen mig själv. Varenda steg är tungt. Men jag försöker så gott jag kan. Åker till jobbet, gråter och sen sätter jag på mig fasaden. Och den hjälper. För på jobbet kan jag inte vara nere och det är skönt. 

förlåt för en oklar text, men hela jag är oklar. 

Likes

Comments

Hej sötisar! Hur mår ni? Vad gör ni? Förlåt för en dålig uppdatering, jag har haft en himla mycket att göra cirka hela tiden och har faktiskt inte använt min dator sen jag kom ifrån Helsingborg. Men vad passar bättre än att blogga lite en måndag när man ändå är ledig och bakfull? Så HEJ. Har hunnit med en himla massa sen vi hördes senast. Jag har firat Hannahs födelsedag med middag, drinkar och dans. Fyllt år och haft en fin brunch med alla mina fina vänner, mousserat och tjejsnack. Vart på HÅKAN HELLSTRÖM med Emma, Sara och Alexander. Fikat med Lena och Alexander. Vart nervös inför att börja jobba för att sedan inse att det är lika roligt som jag minns det från förra året. Min bror har tagit studenten!!!!! och jag har vart på säsongens första kaninfest med alla mina fina kollegor. 

Idag vaknade jag upp hos Hannah och  vi åkte in till stan och lunchade med Gabriella och Linnea. Hur mysigt som helst och det var välbehövligt. Är så kluven om det här med att vara ledig ifrån jobbet... Vill så gärna jobba cirka hela tiden men kan vara skönt att vara ledig eftersom jag sedan ska jobba 2 månader i sträck. Vi får se hur det blir, har i alla fall lite planerat i veckan!

Ha det så himla bra nu, så hörs vi snart igen förhoppningsvis!

Likes

Comments

Jag har inte förstått det än, men förhoppningsvis så smälter jag det snart. För jag har sett Håkan Hellström återigen på Ullevi. Med 70 143 andra. Skrikit, applåderat, sjungit, dansat, gråtit osv osv. Det kunde inte blivit bättre. Nu längtar jag bara till nästa konsert samt till det nya albumet.

Likes

Comments

​Jag drog in lukten djupt i hopp om att komma ihåg. Jag ville inte förlora minnet. Egentligen var det inget speciellt, men det var ett fint, vanligt minne. Vi stod bara här på golvet, sjöng till Håkan, tog tag i varandra och kramades. Det var nog en blandning mellan saknad och  längtan. Förtvivlan och glädje... 

...Det var så mycket känslor på så kort tid, och jag hann nog inte riktigt med.

Likes

Comments

Hej finisar! Haft en bra helg?? Det har jag i alla fall. Jag har i stora drag: skrattat, grillat, spelat kubb, druckit öl, pratat ikapp 7 månader, fått ett par adidas-sneakers, fikat, kollat IFK, promenerat, fått godkänt på min sista tenta någonsin och bara tagit det lugnt. Var väldigt skoj att träffa Alexander igen, och även att få fira mig och Johanna med alla vänner här.
Vi hörs mer i veckan, kanske när jag är hemma i Göteborg. Puss!

Likes

Comments

Har ni haft en bra fredag? Det har jag! Har vart i skolan en sväng, städat lägenheten och sedan har jag vart iväg med tjejerna på en supermysig mexikansk restaurang och suttit i hamnen i solnedgången. Så himla mysig kväll, och jag är verkligen kär i denna stad. Den är så vacker!
Nu ska jag strax lägga mig och försöka sova trots fest i huset och folk som skriker i trappuppgången. Vi hörs!

Likes

Comments