Header

Bild från när vi var i Thailand i början av året.

Är så tacksam för livet just nu. Går väldigt upp och ner, och ibland har jag väldiga dippar, men samtidigt finns det så mycket att vara tacksam för. De nya kurserna i skolan verkar roliga och jag trivs på mitt jobb. Idag var jag på en förskola uppe i Dalvik (jösses vilka backar det är dit). Både personalen och barnen var så fantastiska! Nu ska jag börja läsa lite i en bok vi har i skolan, och sedan är planen att sova ganska tidigt. Har åkt på en förkylning, så hoppas kunna sova bort den.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Att bara få gå och gå - utan ett mål. Minut efter minut, tills de blir till timmar. Känna hur bena tillslut börjar bli lite trötta och tankarna slutar snurra. Klättra upp på ett berg och se utsikten och känna den starka vinden i ansiktet, hitta mysiga floder och sjöar, eller gå på en liten stig mitt i skogen utan att veta vart man är. Det är där tankar kan få utrymme. Där jag inte måste titta på en film eller tv för att slippa tänka utan de bara kan få fara hur som helst. Ofta hjälper det inte så mycket. Jag blir inte klokare eller kommer fram till speciellt mycket. Tårarna kommer inte ens, fast jag vet att de egentligen skulle behöva göra det ibland. Men någonstans är det friheten att bara kunna gå. Friheten att kunna slippa tänka på tid eller måste, och bara vara. Jag vet ändå inte vad jag vill. Jag vet inte vad jag drömmer om, vad jag ska göra nu eller vad som är "vist". Men någonstans inser jag att jag kanske inte behöver vara så himla vis hela tiden. Det är okej att bara vara ibland och ta livet lite som det kommer. Även om det är jobbigt. Jobbigt att släppa kontrollen, jobbigt att inte tänka ut allt innan. Men ibland behövs det nog. Och det är då det hjälper att gå - gå och gå utan ett mål.

Likes

Comments

Att sakna.  Att älska.  Att undra,  och att vända på allt hundra gånger om tills huvudet gör ont.  Förstår gör jag inte, samtidigt som jag gör det.  Mina ord tar slut och det hugger i hjärtat.  Samtidigt så vet jag att det är här som jag slutar, och Gud börjar.  Det är här som jag måste släppa kontrollen och bara lita på att Gud leder rätt.  Och framför allt så måste jag ha tålamod.  Tålamod som annars är min svaghet. 

Men jag vet att det går, jag vet att det blir bra.  Med Gud blir det alltid det.  Även om jag inte fattar hur, när eller varför. 

Likes

Comments

Allt var så lätt förr. Inte samma ansvar, inte samma krav. När jag läser min gamla blogg och ser tillbaks på mig själv under gymnasietiden så kan jag nästan tycka att jag var mer vuxen då, att jag var mer mogen. Samtidigt förstår jag ju att jag har mognat mycket, bara att flytta hemifrån till en ny stad gör ju att man växer mycket. Men ändå. Jag var mer i gasen på Gud, jag drömde, jag skrev, jag bloggade, jag pratade, jag stod upp mer för det jag trodde och jag satte Gud över allt annat. Och egentligen är det ju det som betyder något. Man pratade mer med sina vänner och delade livet på ett annat sätt. Så dagens bön får helt enkelt bli: Gud hjälp mig att hitta tillbaks. Hjälpa mig att leva nära dig och hjälp mig att se vad som är rätt och fel - vad som faktiskt betyder något. Låt mig drömma - både stort och litet. Och hjälp mig vara äkta i allt som jag gör. Amen.

Likes

Comments

Och än en gång har bloggen fått lega på hyllan ett tag. Precis som jag skrev för någon vecka sedan så räcker inte tiden till just nu. Det som har stått högst upp på att-göra-listan har varit att packa, öva sång, skriva och öva tal, och fixa inför Saras och Jones bröllop. I lördags gifte de sig nämligen (har tänkt lägga upp lite bilder från det, men det kommer sen när jag har tid). Efter 5 timmars sömn packade vi sedan ner alla mina saker i bilen på söndagen, och jag och pappa åkte ner till Jönköping. Vi fixade i lägenheten och handlade, och i måndags drog skolan igång. Denna vecka är det insparksvecka så plugget har inte dragit igång men det är mycket som händer och jag har nog inte riktigt återhämtat mig helt efter förra veckan än. Därav har bloggen inte prioriterats. Ska försöka kom igång snart igen, men vi får se när tiden finns! Men ska försöka titta in med lite inlägg då och då!

Så länge får ni ha det så bra och ta hand om er!

Likes

Comments

1. / 2. / 3.

4. / 5. / 6.

7. / 8. / 9.

Hur fint!? Jag älskar verkligen vitt, rosa och grått just nu. Mina absoluta favoriter av dessa är nog 2, 3, 7 och 8. Men skulle mer än gärna bära allt detta!

Likes

Comments

​Tiden springer iväg just nu. Känns som att jag aldrig hinner vara hemma och bara ta det lugnt. De senaste dagarna har bestått av volleyboll + en turnering i Gagnef, bröllopsfix, rensning och sortering av allt på mitt rum, häng med vänner, städning och lite inköp på stan. Idag blir det dock en chill hemmakväll ikväll vilket jag ser framemot mycket! CHAO! 

Likes

Comments

Direktlänkar: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Var inne och titta på ellos och hittade dessa fina inredningsdetaljer. Tycker det är väldigt kul med inredning och längtar tills jag själv får inreda min lägenhet. Dock gäller det att komma på vad man vill ha för stil, men detta är en av de stilarna som jag älskar! 

Likes

Comments

Igår var jag hos Olivia på hejdå & födelsedagskalas. Det var najs. 
Inatt sov jag hos Jenny och vi pratade alldeles för länge.
Idag har vi legat i sängen hela dagen.
Nu ska jag snart äta med Anton på resturang. Det ser jag fram emot. 

Likes

Comments

Köpte dessa här om dagen. Deodoranten har jag hunnit prova några dagar och är hittills mer än nöjd. Jag har dock har inte hunnit prova duschtvålen än, men den luktar väldigt gott så hoppas att jag även blir nöjd med den. Jag har hört mycket gott om märket tidigare, även om jag själv inte har provat det, så det ska bli kul att testa dessa produkter! 

Har ni provat något från Emma S.? Och vad tycker ni isåfall om det? 

Likes

Comments