Haaaallå där! Hur är det med er idag? Förlåt för att jag inte har skrivit tidigare men har inte haft tid för har vart i skolan till klockan 4 idag fast jag sluta halv 4. Har bara haft en lektion idag och det var företagsekonomi och vi hade den hela dagen.. Sjukt drygt men det funkar.

Just nu sitter jag hos Isabelle och Sofia och vi ska snart gå och äta och sen så sticker jag och Isabelle till Lund och vi ska mysa rundor där ett tag. Vet inte när vi kommer hem men skriver kanske ett kort inlägg då annars så hörs vi imorgon.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Blev ändrade planer. Struntade i skolan helt och umgicks med Sandra och Sandra nästan hela dagen. Var åt en snabbis med Iss och Sofia. Hängde med dom till deras lägenhet och hämta min väska och sen tillbaka där jag bor. Skulle egentligen behövt plugga idag men det blev inte av haha.

Jaja, men nu säger iallafall jag och Sandra godnatt för ska sova inne hos henne inatt.


Likes

Comments

Hej alla fina ! Hur mår ni idag? Jag må ganska bra och har nästan precis kommit till Svalöv. Jag började egentligen klockan halv ett men jag är sen så jag skippar första biten av lektionen och kommer tillbaka till skolan vid 2. Jag missar lite på Carinas lektion med djurens biologi. Så jag ber Iss ta antekningar och sen så har vi naturkunskap i eftermiddag. Jag slutar klockan halv 4 och då kommer jag troligen hänga med Iss och Soffe till lägenheten. Tänkte höra med dem om de ville ut och fota i snön för det skulle bli fina bilder. Men vi hörs senare. Puss.Kofta och linne från Gina Tricot | Jeans från Zara | Klocka från JetSet | Ringar från H&M | Halsband från Ur&Penn

Likes

Comments

Dagen har varit chil och mysig idag för idag var det söndags middag hos farmor och farfar. Efter maten så spelade vi lite kort och sedan bestämde vi oss för att sticka in till stan till loppisbutiken för att kolla hur det såg ut där för vi funderar på att hyra ett skåp där och ställa ut lite och sälja för vi ska rensa vår vind. Loppisbutiken ligger på plantaggaten i Helsingborg och det är ett ställe där man kan hyra en hylla eller ett rum där man kan ställa sina saker så de säljer åt en men man får sätta priser själv. Väldigt smart tycker jag och så men vi får se om vi hyr där eller om vi har en egen loppis. När vi kom hem så bestämde jag mig för att testa min nya hårinpackning som är typ som en färgbomb och håret skulle bli ljusare och märket heter Maria Nila och jag använder Pearl Silver 0.20. Jag tyckte att det gav lite resultat men inte det resultat jag ville ha men är ändå nöjd över det. 

Imorgon är det upp tidigt och packa väskan och sticka ner till Svalöv igen. Men vi börjar inte förens klockan 12.30 så kan ta sovmorgon till klockan 9 ändå. Ska bli skönt att komma till Svalöv igen för har saknat min kompisar under helgen och det ska bli roligt att kunna umgås med dom igen. Haha det låter som att man inte har setts på veckor men när man umgås med dom varje dag, varje vecka så saknar man dom när man är ifrån dom mer än 2 dagar typ. Denna vecka har vi inte så mycket i skolan vi har ett litet prov på fredag men kan det ganska så bra och sen så har vi ett papper som vi ska ha klart tills dess så det klarar jag nog. 

Nej, får nog släcka datan nu och lägga mig. Klockan har hunnit bli tjugo i 3. Godnatt på er och så hörs vi imorgon.

Likes

Comments

Hej och välkommen till min nystartade blogg.

Jag har haft en blogg innan men det var mest bara för att jag skulle få skriva av mig i den. Inte så mycket seriöst, det var mer som en dagbok typ. Denna blogg blir kanske också lite som en dagbok men ska försöka att inte göra så att det blir så. För hur roligt är det att bara läsa om någon annans liv. Det ska vara kul och läsa ens blogg och ens liv. Mycket i bloggandet handlar om ens liv om man skriver om sin vardag men jag tycker att det kan bli lite tråkigt om man ska läsa om någon annans liv dag in och dag ut. Därför ska man försöka variera sig lite och skriva om något annat. Och det är det jag ska försöka göra. Jag kanske inte lyckas men det är där ni som läser denna blogg, om nån nu kommer läsa denna blogg, kommer in i bilden, jag vill gärna få kommenterar om vad ni tycker om bloggen och vad ni inte tycker om, vad ni vill ha mer i bloggen och vad ni inte vill ha eller vill ha mindre av i bloggen. Så släng in en kommentar när ni känner för det. Det skulle hjälpa mig såå mycket, för då skulle jag kunna bättra mig och bloggen.

Tänkte avsluta inlägget med att presentera mig lite kort och berätta vem jag är. Jag är då en bisexuell tjej på 17 år som fyller 18 år till sommaren. Jag har inte vetat att jag är bisexuell hela mitt liv, jag kom på det för något år sen att jag inte blir kär i könet för jag blir kär i personen. Så enkelt är det med det. Alla mina kompisar vet att jag är bisexuell, till och med min bästa väns föräldrar vet om det. Men har inte vågat "komma ut" för mina föräldrar än för att min pappa är en homofob och han tycker sånt är fel. Mest bögar men tror inte att han är så stort fan av lesbiska heller så jag är rädd för att komma ut inför han. Jag skulle nog kunna göra det inför mamma för jag vet att hon kommer älska mig oavsett vad men är inte så säker på pappa om det. Min mamma är finsk och min pappa är svensk så jag har fått äran att få mitt mammas lite udda efternamn Ikonen och jag gillar det starkt. Har egentligen två efternamn, det andra efternamnet är Andersson, men tycker det är så vanligt så jag föredrar bara Ikonen. Så jag är halv finsk men föddes i Sverige och kan tyvärr ingen finska men väldigt gärna lära mig det för det  verkar vara ett coolt språk att lära sig men det är ganska svårt. Jag föddes i Helsingborg och har bott utanför Helsingborg hela mitt liv fram tills jag börja gymnasiet i Svalöv. Jag bor på skolans internat så under veckorna bor jag där nere och under veckorna bor jag hemma. Mer om detta i ett annat inlägg som kommer längre fram. 

Ja, det här var lite granna om mig. Jag kommer lägga upp ytligare två inlägg längre fram som kommer handla om min utbildning och framtid och ett annat inlägg om min sjukdomsbild, har inte direkt någon sjukdom(läkarna vill inte sätta en diagnos på mig) men vill ändå berätta om mina konstiga feberattacker och sånt mög som jag har. Kommer då också berätta lite om vissa konstiga saker jag har fått vara med om när jag har varit sjuk och sånt. Kan varna er att det inlägget kanske blir lite "tyck synd om mig"- stilen men det är inte det jag är ute efter jag vill bara berätta om mig och det där är en del av mig. 

Ha det så bra så länge så hörs vi senare ! 

Likes

Comments