View tracker
View tracker

Gjorde ingen resa utomlands detta år, det längsta var till Göteborg dit jag och R åkte i början av augusti. Just den här bilden togs på en boule-bar där vi stannade till på väg hem till hotellet efter middagen en kväll!

Likes

Comments

View tracker

Älskar älskar älskar den här bilden som Johanna tagit på mig och Vilde! Och den där jumpsuiten är verkligen en dröm. Dock har jag bara burit den den dör enda gången, då blixtlåset gick sönder (dessutom där och då på min systers vernissage hehe) och jag tog mig aldrig för att laga den, men ska göra det inför sommaren!

Likes

Comments

Två bilder från i fredags då jag efter jobbet åkte in på stan och mötte upp Robin och hans kusin. Vi tog ett glas vin på la parilla här i Uppsala innan vi gick vidare och åt sushi. Efter det åkte jag och Robin till mig, vi satte oss i spabadet med en flaska bubbel! Där satt hi och bara pratade och hade det mysigt en stund. Väldigt välbehövligt efter (förlåt för ordvalet nu) skitveckan som var.

Tråkigt nog tror jag att den här veckan blir likadan, idag var ingen bra start på veckan. Trots den lugna helgen kände jag mig inte riktigt utvilad in på djupet och då behöva jobba två man kort kändes verkligen. Men jag är bra tacksam över de kollegor jag har att jobba med, vi är ett bra gäng trots allt.
Tänkte kämpa mig de hör knappt tre veckorna och sen har jag ett rätt långt jullov - glad att jag valde att ta ledigt!

Likes

Comments

Från förra helgen då vi bakade pepparkakor!

Den här lilla killen ❤️ Min systerson och gudson, den mest underbara lilla människa som finns! Om två veckor fyller han ett år och redan när vi fick veta om honom tog han mitt hjärta med storm och sedan har den kärlek jag har för honom bara växt och växt! Ibland när jag tittar på honom och känner den kärleken jag har till han så kan jag nästan skrämmas av tanken hur stor kärleken kan vara den dagen jag själv skaffar barn.

Bland det bästa som finns här i livet är när han sträcker sina små knubbiga armar mot en eller när han med ett leende slänger sig om ens hals!

Likes

Comments

Den här dagen, en sommarkväll i juni. Jag satt med några vänner i Stadsparken och "firade" att gymnasieeleverna tagit studenten. En kille, som jag träffat två gånger för några månader sedan och haft lite kontakt med, hade samma dag kommit hem från Miami där han varit och jobbat. Vi skulle höras någon gång när han var hemma, det hade vi kommit överens om men det fanns inte på kartan att jag skulle höra av mig - det la jag på honom. Men efter lite pepp från min vän (och kanske lite från herr Jägermeister) så smsade jag - trots mina inte-smsa-först-principer. Jag skrev lite försiktigt att jag sett att han kommit hem och att han gärna fick höra av sig när jetlagen lagt sig. Han svarade att vi kunde ses på stan redan samma kväll, han skulle ut och ta en öl med vänner. Någon timme senare när jag, lite nervös, kom ut från en toalett på en uteservering så satt han i en fåtölj och väntade på mig. När vi senare gick ifrån mina vänner och var bara han och jag berättade han hur mycket han faktiskt saknat och tänkt på mig, trots att vi bara setts två gånger innan han åkte. Jag minns att jag bara typ log och kanske tackade lite, för plötsligt var jag så himla blyg och jag vågade inte heller liksom säga för mycket - har alltid haft lite svårt att berätta vad jag känner. Men jag hade ju tänkt på honom med, rätt mycket. Och jag hade verkligen längtat efter honom för under de där bara två gångerna hade han verkligen väckt intresse hos mig.

Sen den dagen nästan har det varit lite jag och denna kille och idag har vi varit tillsammans i drygt fyra månader och jag gläds varje dag att jag har träffat en sådan fin en, och idag pratar vi nästan dagligen om den dag vi äntligen bor ihop. Tänk vad livet kan förändras på bara ett halvår ❤️


Likes

Comments

Jag har sökt runt efter någon slags julkalender man kan ha hör i bloggen - liksom en lista med något att blogga om varenda dag fram till julafton. Och jag hittade en! Jag hittade några stycken faktiskt men föll mest för den här från http://emilydahl.se. Den handlar om att se tillbaka lite på året och det känns kul få det här har varit ett sånthimla bra år faktiskt! Och det blir kul, för nu kommer få ser min mer "skrivande sida", hoppas jag! Jag älskar att skriva djupare - med och om känslor, och det blir tyvärr inte mycket av det. Önskar att jag hade mer tid, och ork, till mitt skrivande och att jag kunde dela ned mig mer! Men jag börjar så här iallafall! Och jag har redan laddat upp med några av delarna så jag är ganska säker på att ni kommer få rätt del rätt dag.


Lucka 1: En bild från en dag du aldrig kommer glömma
Lucka 2: En bild på något gott du ätit i år
Lucka 3: En bild på någon du älskat i år
Lucka 4: En bild du tog när du kände dig sorgsen/deppig/ledsen
Lucka 5: En bild på dig som någon annan tagit
Lucka 6: En bild från en resa du gjorde under året
Lucka 7: En bild du tagit som du själv tycker mycket om
Lucka 8: En bild från i år som bäst beskriver din vardag
Lucka 9: En bild från din arbetsplats/skola
Lucka 10: En bild på ditt favoritplagg just precis nu
Lucka 11: En bild på en person du saknat i år
Lucka 12: En bild från i somras som väcker din sommarlängtan
Lucka 13: En bild ifrån ett avgörande ögonblick i år
Lucka 14: En bild som du inte minns att du tagit
Lucka 15: En bild på en person som får dig att skratta
Lucka 16: En selfie/ett självporträtt du tagit i år
Lucka 17: En bild från i höstas som ger dig höstfeeling
Lucka 18: En bild på något fint du fått i år (present, mail, sms)
Lucka 19: En bild från din semester/ditt sommarlov
Lucka 20: En bild från ett äventyr du gjort i år
Lucka 21: En bild på någon som du ska fira jul tillsammans med
Lucka 22: En bild som du tycker är din finaste från i år
Lucka 23: En bild från ditt hem
Lucka 24: En bild som bäst beskriver din december

Likes

Comments

Jag är så trött nu- inte liksom sömnig, kanske mer less. Jag är inte på topp med en liten förkylning och då jag absolut inte kan snyta mig (hehe) så kör jag otrivin comp (vet, verkligen inte bra) vid minsta lilla snuva, vilket i sin tur gör mig snustorr i svalget vilket i sin tur gör min hals värre än vad den egentligen är och påverkar mina annars rätt svaga stämband = hes röst, detta i kombo med k a o s på jobbet (ni vet personalbortfall jada jada) och att min tidiga dag blev till en sen dag, min näst senaste på hela veckan gör att jag bara vill krypa ner under ett täcke och stanna där till den 22 december då jag går på julledighet fram till andra januari. Men det kan jag ju inte göra, jag kämpar på med resten av mina fantastiska kollegor. Och att jag kommer få sova tätt intill mitt hjärta om ett par timmar gör det hela lite lättare, för stunden iallafall.


Nu till något lite mer positiv eller vad vi ska kalla det - en grej med mindre klagomål iallafall. Ni får idag en tisdagslista, jag började på den redan lite i söndags men då veckan startade som den gjorde mäktade jag inte med att fortsätta igår.


Mitt senaste klädköp:

Jag har velat och tänkt hela helgen och även igår lite, så idag slog jag till - på ett mys-set i velour från stylelevel. Köpte även ett par glittriga byxor från cubus, så nu är jag på jakt efter passande tröjor att ha till, hehe.

Min senaste pinnade inredningsbild:

Pinnar SÅ mycket inredning nu, älskar älskar älskar inredning - vill hålla på helalivet sen när jag börjat (vilket R redan börjat förstå hehe). Men här är iallafall allra senaste:

är lite halvt besatt i tanken att ha bröstpanel, så snyggt!

Mitt senaste fynd:

Åh nu är jag så himla dålig på att kategorisera fynd, känner jag. Men kan tänka mig att jag fyndade i helgen då jag köpte lite julklappar när det var black friday hysteri.

Min senaste tv-serieobsession:

BACHELLOR haha,lite pinsamt program då man då och då får plocka fram skämskudden, men sträckkollade några avsnitt och följer det nu.

Min senaste använda emoji:

"Prinsessan", kör ofta med den för att hon är söt och för att mitt namn betyder prinsessa så det är liksom jag hehe 👸🏽

Min senaste lästa tidning:

Läste senaste numret av SOLO igårkväll när jag kommit hem från att ha tränat - jag duschade, smörjde in mig, klädde på mig pyjamas också satte mig i sängen med tidningen och en sallad 👍🏼

Min senaste sedda film på bio:

Undrar om det kan vara Bridget Jones Baby som jag och Johanna var och såg för ett tag sedan, tror det!

Min senaste lyssnade låt på spotify:

Denna nedan, så fin om man verkligen lyssnar på texten.

Likes

Comments

Johanna, hennes Jonas och lillprinsen sov också här hemma, hos mina föräldrar, så på lördagsmorgonen mös vi med brasan tänd och jag spelade julmusik.

Eftermiddagen tillbringades på Uppsala vin- och delikatessmässaan - jag, Johanna och våran kusin med jpra respektive. Det var supertrevligt och kul att testa olika viner, lite champagne samt olika ostar och lite chark. När mässan var slut slöt vi upp med våra yngre systrar och den enas pojkvän också gick vi för att äta. Efter middagen gick vi vidare - drack något glas och spelade shuffleboard.

Eftersom söndagen var Robins födelsedag så hade vi bokat ett hotellrum för att göra det hela lite mer speciellt. Så efter midnatt någon gång kröp vi ner i härliga hotellakan och myste.

På söndagen, efter den goda frukosten, fick Robin sin present som ni ser ovan. En parfym och en näsduk i en fin ask. Eftermiddagen spenderade jag med Johanna och lillprinsen och kvällen hemma hos Robin.

Likes

Comments