Tjena, väldigt långtid sen jag var inne här. Hade nästa glömt bort denna bloggen, men har tänkt på att jag vill börja blogga nu i typ 2 veckor och kom nyss på att jag hade denna ;)

Jaha, sen sist har jag börjat på Srg i Flyinge och är väldigt nöjd med mitt val av skola, blanda häst med skola är ju nog det bästa för mig. Har fått nya vänner som jag klickat asbra med, och fått tillbaka min motivation till ridningen mycket mer! Hur har ni haft de? Eller är de nån so har varit inne och kikat här ens?

Nu går vi tillbaka till nutid, igår var jag på inspark för ettor och det var verkligen så kul! Dansade tills mina fötter gick av (bokstavligen kan inte gå idag haha). Nejdå men hade extremt roligt med mina vänner och det var riktigt fett musik och extremt snygga boys omkring. ett + liksom ;) Och just nu ligger jag i sängen efter har varit i stallet i flera timmar, men de var inte lika kul idag för jag blev tyvärr avkastad och slog till mitt bäcken och höft extremt hårt så har så ont så kan knappt gå, men förhoppningsvis bättre imorn så jag kan gå till skolan och vara med på hopplektionen!!

Måste faktiskt stänga ner datorn och försöka sova, PUSS<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

De här fick jag uppleva idag, tyvärr.
De har gått 2 år snart och jag gick vidare för längesen.
På en fest idag så kommer då denna personen fram och börjar skrika ut saker som jag sagt hit och dit, jag skriker tillbaka, vill kasta min dricka över honom men går istället där ifrån och börjar gråta.

Nu i efterhand frågar jag mig själv, varför jag överhuvudtaget grät. Han förtjänar inte dem där tårarna de gör ingen men jag sitter där och försöker förklara mig för en människa som inte är överhuvudtaget ens mottaglig just i detta skedet. Men jag förklarar mig och förklarar mig och allt kändes exakt som det var för 2 år sedan då alla vände sig mot mig istället för att lyssna på vad jag hade att säga. Alla känslor kom tillbaka och jag kommer verkligen ihåg hur jag mådde då. Mitt liv var ett rent helvete, en hel jävla skola hade jag mot mig, alla hatade mig. Iallafall så kändes det.

De var där mina ångestattacker började. Pga av en jävla människa, som fortfarande idag får mig att må såhär. Jag tänker aldrig och kommer aldrig att sjunka så lågt som han gjorde då och idag. ALDRIG. Och det står jag fast vid.

Om man kommer fram till någon 3 ggr på en kväll och säger exakt samma sak och är ute efter att förstöra mig och min kväll, så i min åsikt och även många andras tycker jag att man är en jävligt patetisk och kass person.
Men du ska veta att du lyckades inte, jag sjönk aldrig till din nivå och jag kastade aldrig den där drickan hur mycket jag än ville för jag tänker på hur jag agerar. Vilket du antagligen inte gör!

Likes

Comments