fashion

//golden boots // velvet boots //

I'm feeling like buying a pair of boots. Like I think it looks so put together and fancy when i see females wearing boots  on an day to day basis. I think I could use some fancy and put together. I always wear sneakers, adidas, nike, puma whatever. I love sneakers and they are great for so much. But these boots gives me life. 

But.. I hate walking in heels. First of I'm pretty tall, so with heels I'm super tall. And second I sucka at walking in heels. I don't think I have the balance to walk normal in them and after a while they hurt which sucks... So the golden pair are from New Look and they were not to expensive for a student on a budget. The velvet ones are from steve madden, which is a more expensive brand, but you get what you pay for.

I'm going to continue consider this. And maybe​ probably there will be pair in my closet soon ;)

Likes

Comments

fashion

​this is my blog. I can do whatever I want with it. That has become clear to me the last couple of days. So.. what am I going to do with it? I love fashion, I like taking pictures and I love to write whatever that is on my mind. Im starting my own fashion magazine, but on the internet so probably called a fashionblog. But I think fashion magazine sounds more sophisticated, and that is what i'm going to call it. My fashion magazine/blog. Welcome!

Likes

Comments

fashion

Känner mig riktigt sugen på en ny väska och det lutar lite mot en tygväska. Har just nu en longchamp som jag älskar men vill ha något och variera den med då den är nära på att fall i tu. Hittade då dessa två godingar på Junkyard och bara älskar båda två, men jag vet inte vilken jag gillar bäst? Ska tänka på det en stund men den svarta är slut på adidas hemsida så kan tänka mig att den är ganska eftertraktad. Och det positiva med en mönstrade är att den är på rea för 299:-. 

mönstrad // svart

Likes

Comments

fashion, Vardag

Tjeena! Hoppas ni har en bra dag, det har jag haft i alla fall. Inte nog med att det var fredag så har jag även haft kalas för min bästa vän i skolan. Det var riktigt kul faktiskt. Det fick bli ett snabbt kalas när alla hade rast men tårta blev det. Den va riktigt snygg, med bild och allt. 

Detta var min outfit idag och jag bara älskar den. Hann inte plocka fram kameran och hade ändå ingen som kunde ta en fin bild på mig så jag fick använda datorn :( Men men. Skjortan är från h&m och till den har jag ett par svarta uppvika jeans, som tyvärr inte syns. Bara älskar denna outfiten, känns så jag!

Likes

Comments

fashion

​Så cool, så jag. Älskar jackan och känner att jag sant kommer springa och köpa ett par sånna jeans. Så jäkla snyggt och behöver verkligen tänka nytt när det kommer till byxor, vanligtvis blir det ett par mörkgrå jeggings. Roligare blir det inte hemma hos fashionistan Therese... Höst = förändring? Nu är det så i alla fall ;)

Likes

Comments

musik

​Hittade denna artisten när jag såg på gossipgirl för något år sedan och lyssnade sönder deras låt "new york city" när jag var i nye york förra gången. Nu har jag hittat en till låt av dem som är minst lika bra. Men.. De finns knappt på spotify och Itunes utan mest på youtube. Det är synd då jag typ endast använder spotify och de har funnits där tidigare. Men de har i alla fall "getting older quicker" på spotify så jag får lyssna sönder den istället. 

Likes

Comments

Vardag

​Det första jag ser på morgonen och det sista jag ser innan jag går och lägger mig. Kan kanske vara en av de bästa utsikterna i stan, älskar att titta ut över taken. Man känner sig en aning bättre än alla andra. Haha nej men typ. Helt klart den bästa utsikten jag har haft i Lund. Min förra utsikt var en trädgård och träd, men denna slår allt. Nu ska jag sluta prata om min oslagbara utsikt så får ni ha det supermysigt! 

Likes

Comments

fashion

​When I turned 17 this August I got these shoes from my parents. They are black and gold puma suede shoes with a thick sole, kind of like creepers but not exactly. I really like them and they are pretty comfortable. The only downside is that the gold part in the front get scratched easily which is sad. But there's nothing to do about it. They are currently sold out but you can find them here.

Likes

Comments