Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Testade att baka bröd häromdagen. Blev så mycket godare än jag trodde! Saftigt med torkade aprikoser, cashewnötter, solrosfrön, linfrön, russin mm.


Likes

Comments

​Mamma och jag var och kollade Coldplay i Köpenhamn i onsdags. Åkte först till Malmö och åt på restaurang, innan vi tog tåget till DK. Det var helt underbart! En riktigt galen show där de inte sparats in en krona på varken konfetti, rekvisita och ljusshow. Alla i publiken fick vars ett armband som började lysa och blinka i olika färger emellanåt i låtarna. Alla i den fullsatta arenan hade ett och det var galet coolt när man vände sig om och kollade bak sig och såg alla tiotusentals människor vars armband blinkade i takt. Ska försöka få ut en eller två videor på hur det var. En studentpresent jag fått av Fanny egentligen och tanken var att vi skulle gå tillsammans, men det blev en resa till USA för henne istället. Man kan ju inte hinna med allt! Så jag köpte den andra biljetten och åkte med mamma istället! En mor-och-dotter dag. 

Likes

Comments

Dubbeldejts-midsommarafton ♥

Likes

Comments

​Har äntligen varit och sett hur Tim bor i Uppsala. Spenderade dock inte största delen av helgen i där, utan i Stockholm och hälsade på Julia och Jim och åt god middag och drack goda drinkar. En tur till Mall of Scandinavia blev det, och även ett biobesök - Central intelligence. 

Likes

Comments

​Jobb till 06.00 på valborg, hem sova 2 h, åkte till Lund, mellanfest utanför en husbil, Harrys!

Likes

Comments