Header
Hverdagstanker

... Det er SÅ meget mig det der!👆


Jeg hader kulde som i, jeg gider ikke ud af døren, jeg bliver småsur og irriteret, jeg bliver bevidst under dynen, eller gør mig langsommere om morgenen, bare for at prøve at undgå at skulle ud af døren. Når jeg så endelig åbner døren, er jeg så lige ved at smække den i hovedet på mig selv, så hurtige er mine reflekser omkring kulde. 😜 Jeg føler slet ikke jeg kan få varmen (jo når jeg træner) men resten af dagen småfryser jeg konstant, så træls altså!


De eneste dage der må være kulde og sne er for mig d. 22-26 december, men så har vi ligesom også set og mærket det vejr.


Jeg GLÆDER mig til mere sol og varme og håber virkelig sommeren i år bliver MEGET bedre end sidste år, for den var i følge mig altså ikke var særlig god, september var da ok, men sådan et vejr skulle vi jo som minimum have fra marts-oktober! 😜☀


Nogen der sagde jeg er født det hele forkerte sted? 😜😂


/Sarah💙


Likes

Comments

Hverdagstanker, Træning, Vægttab

Som de fleste der har læst med her på bloggen en enkelt gang eller to, har jo nok opfattet, at jeg står der hvor jeg har tabt en del kilo, men også der hvor jeg stadig gerne skulle smide lige lidt flere. Det har jo for mig været en livsstilsrejse, en kæmpe oplevelse, som langt fra er slut, men som hver evig eneste dag, kræver at jeg tænker mig om, og tager det til mig jeg har lært, og sørger for at blive inspireret til at lære endnu mere.❤


Det er en kamp, ingen tvivl om det, men vægttabet er bare optakten til kampen. Den rigtige kamp, starter jeg når er helt tilfreds med hvor min krop er, og så holde den deromkring på godt og ondt, resten af et forhåbentlig langt og fantastisk liv.


Jeg har mange gange i starten af min rejse sagt, nej, jeg ændrer mig ikke, bare fordi jeg dyrker motion og gør noget godt for mig selv. Men set i bakspejlet kan jeg godt se det var en stor fed løgn. Man kan ikke ændre sin livsstil, sit livssyn, sin vægt, selvtillid, selvværd, indre lykke, madvaner, motionsvaner osv. uden at ændre sig radikalt, eller jeg har i hvertfald ikke formået at forblive den samme. Og ved i hvad? Det er da så fedt, for jeg var jo ikke tilfreds der hvor jeg var før, så hvorfor dælen ikke ændre mig, og gøre noget for mig selv, som gør mig glad? Jeg var jo ikke et særlig godt sted, men jeg tror at jeg - selvom jeg kan have mine meninger, stadig er en "pleaser" og det var jeg om ikke andet så 1000 gange mere for bare 1-2 år siden. Jeg holdte mig selv så meget nede, hvis det betød andre kunne have det godt, fandt mig at blive talt til, på en måde som ikke var sund for mig, men hvis du selv står og slår dig i hovedet med en hammer hele tiden, er det svært at opdage når andre også gør det, men når man så prøver at stoppe, begynder man så småt at opdage hvis der måske er andre der prikker til dine dårlige sider, selvtillid og samvittighed, og det kan jeg love for ikke er en rar følelse. Det er dælme dumt, og ingen fortjener at behandle sig selv på den måde. Vi skal alle sammen være vores egen nummer 1 - alt andet er ikke i orden!


Så jeg mener ikke man kan ændre sig 180 grader, uden nogen former for følger, men hvis rejsen får dig et bedre sted hen, så er det også meningen tingene skal ændre sig. Giv dine forandringer tid og accepterer hvis det viser sig det ikke kun er indeni, men også i omgivelserne der skal ryddes op. Jeg ved hvor svært det kan være når især venskaber ændrer sig, men hos mig er det ikke kun fordi nogle venskaber er blevet svækket, der er også venskaber som er blevet 100 gange stærkere, og nye betydningsfulde venskaber er kommet til. Det vigtigste for venskaber i min verden er, at man ønsker det bedste for hinanden og støtter hinanden. Bare fordi man måske ikke længere har helt så meget til fælles, betyder det jo ikke man skal droppe venskabet, men det skal give dig noget godt, gøre dig glad, og du skal føle support og støtte, men der skal også være overskud til at give det samme den anden vej. Hvis man står der hvor man ikke føler man modtager noget godt, og du heller ikke kan give noget godt igen, eller føler at det du modtager måske ikke virker helt oprigtigt, jamen, så er det bare et tegn på at i ikke længere kan være der for hinanden, og så er det bedre at "slå op". Men at "slå op" med en veninde, som tidligere har stået dig bi, igennem hårde tider, det er altså ikke altid helt så nemt. Men igen, bare fordi man måske ikke længere skal være de tætteste veninder, behøver man jo ikke ønske hinanden noget dårligt. Det er nogle gange bare at erkende, at man alligevel tog hver sin vej, og ønske hinanden det allerbedste. I dag er jeg ofte i den situtation at mine venskaber overvælder mig med støtte, og mig som har så svært ved at tage imod ros, det er en kæmpe udfordring "bare" at tage imod, men jeg er lykkelig over den oprigtige støtte jeg modtager hver dag, og har masser af overskud til at give det samme igen - det er lykke. ❤


Sådan en rejse som jeg har taget har selvfølgelig ikke kun ændret på omgivelserne, og helt ærligt, så er det jo alt det der er sket inde i mig, som gør at omgivelser også har forandret sig, jeg ser på tingene med andre briller, i et helt andet lys. Hvor jeg tidligere synes det væltede ned over mig med alverdens ulykker og så "sort" på altid, ser jeg nu alt i farver, (især lyserød, er tosset med lyserød😜😂) og selv de hårde kampe har jeg overskud til at gøre op med. Tingene ændrer sig hele tiden, og det må ens beslutninger altså også gerne. Er du i tvivl om du er igang med at gøre det rigtige, så vent, det hele behøver ikke ske på en gang. Tag dig tid og lad tingene ske i det tempo, du kan overskue.


At ændre på det indre/på en selv kræver masser af arbejde, det er altså ikke super nemt, at udfordre sig selv på kost, motion, selvtillid, selvværd og glæde dagligt, det er hårdt arbejde, at lære hvad der gør en glad, og lære at spise gulerødder i stedet for chokolade (igen det er ikke lige altid det sker, for det er en kamp), lære hvem der støtter dig på den måde du har brug for, lære at sige fra, tage imod hjælp, tage imod gode råd, al begyndelse er svær, men det kan sagtens stadig være svært selvom man ved hvad der er bedst for en selv, så lad nu være med at presse dig selv. En livsstilsændring har det ligesom i ordet, du har hele LIVET til at lære at gøre det bedste for dig.


Så mit råd? Lyt til dig selv, vær parat (så parat som man nu kan være) til at en anden livsstil, kan ændre meget mere end man regner med, og vær åben overfor alt det nye, også i de hårde tider. Igen vi ville vel ikke ændre på noget hvis vi synes alt var perfekt?


/Sarah💙

Likes

Comments

Hverdagstanker, Træning, Vægttab

Hvorfor egentlig tosse rundt og dyrke det der motion, hvis det ikke er for at tabe sig???

Bevares, jeg træner også for at tabe mig, det ville da være at lyve hvis jeg sagde andet, men motion for mig handler om MEGET mere end vægttab. Og i kan sikkert også godt gætte, hvor meget (lidt) jeg ville tabe mig, og hvor lidt motivation jeg ville have til fitnesscentret, hvis det hele kun gik ud på én ting - de overflødige kilo!


Selvfølgelig har alting en start, og min fitnessstart var måske (måske ikke?) lidt atypisk. Jeg var lige blevet ledig efter at have været sygemeldt i 8 mdr. med angst og stress, opsagt fra tidligere job, og stod side om side med alle de andre ledige, som også gerne ville tilbage på arbejdsmarkedet, men fordi jeg var under 30, (yay - det var så dengang) tilbød Odense Kommune mig et forløb med coach, jobcoach, træner mv. hos AS3, det forløb takkede jeg ja til, og det skulle vise sig at være en af de bedste beslutninger jeg nogensinde har gjort. Jeg kom under vingerne på nogle meget dygtige mennesker, en af dem var min træner Tommy, en stor "farlig" mand, som viste sig at være den mest flinke og forstående person. Tommy tog mig alvorligt, jeg ville gerne tabe mig, men havde altså ikke lyst til at tosse rundt iblandt de store drenge og deres maskiner, og ligne en elefant i en glasbutik, så Tommy lyttede og gav mig et TRX program, hvor jeg kunne passe mig selv, ikke stå i vejen for nogen, og tage øvelserne i mit tempo, for var der flere som skulle TRX'e kunne de nuppe en anden sele. Så jeg startede ud med TRX og fik 3 mdr. senere koblet en diætist på, fordi nu da jeg endelig var begyndt at træne, og så småt begyndt at gøre det til en vane, synes jeg det var træls, at jeg ikke var sikker på, hvordan man så også spiste korrekt, og derved fik mest muligt ud af både kost og motion.


Da mit forløb var slut ved AS3, tog min veninde mig i hånden, og vi gik sammen i Fitness World, det var simpelthen så fantastisk, at have sådan en kæmpe støtte lige ved siden af mig, som ikke pressede mig, men i stedet opmuntrede og udfordrede. Vi startede på de mere "simple" hold som cirkeltræning og stram op, der var ikke alt for mange farlige mennesker og selvtilliden kunne få lov at vokse lidt mere. Efterhånden har jeg jo så, været så heldig at få veninder og bekendte gennem min træning, så nu er der stort set altid nogen at træne med, holdene er også opgraderet, så der nu også prøves kræfter med boksning, bike, cross mv., men jeg holder stadig meget af mine TRX seler og de er stadig også i brug, det er lidt ligesom at vende hjem.😉


Så det var lidt om hvordan min rejse startede, helt klassisk ville jeg gerne tabe mig, men jeg havde aldrig overvejet hvor meget mere end vægttab, træningen skulle give mig - så hvorfor træner jeg egentlig?


Som nævnt ville jeg gerne tabe mig, det var der rejsen startede, men ikke der den slutter.


Jeg har fået meget mere overskud, kan håndtere mere pres og tryk på hverdagen, uden at falde helt sammen, som jeg tidligere ville have gjort. Hvis jeg oplever modstand i dag, så giver jeg igen, tidligere ville jeg bare gå "ned".


Jeg træner ikke kun mine muskler, men får også mere mental styrke og overskud.


Jeg er meget mindre træt, tidligere kunne jeg jo dårligt komme igennem en arbejdsdag, uden at skulle hjem og slappe af bagefter, fordi jeg var så træt. I dag har jeg længere arbejdsdage, men er mindre træt.


Jeg er gladere, smiler og griner mere, jeg har faktisk overskud til at hilse på, og anerkende de folk der er omkring mig.


Jeg ved, at selvom jeg stadig - og nok altid vil veje et par kilo for meget, så er min krop sundere, den har muskler, ikke ret meget af det farlige fedt omkring maven, fordi den bliver holdt i gang. I det hele taget bare en krop med en sundere heldbredstilstand, og mere modstandsdygtig overfor bl.a. livsstilssygdomme.


Jeg har fået nogle fantastiske veninder nogle, som er kommet til at betyde så utrolig meget for mig, og som også er en kæmpe støtte på denne rejse, jeg havde aldrig i min vildeste fantasi gættet, på at jeg skulle skabe venskaber for livet - i et fitnesscenter!!😂


Jeg har fået et stærkere venskaber med "gamle" veninder.


Derudover er jeg blevet en del af et fællesskab og har fået en masse bekendtskaber, som gør det sjovt at træne, og man aldrig er "alene" på de hold man kan lide at komme på, for der er altid nogen med, man kan snakke med, eller man har set før, det giver mig en mere tryg følelse, for jeg er stadig på udebane tit og ofte. 😉


Ordene hygge og kvalitetstid har for mig fået helt nye betydninger, det er så meget kvalitetstid at gøre noget jeg synes er sjovt og sundt sammen med mine veninder, i stedet for vi "bare" sidder hjemme og hygger med noget "lækkert".


Selv min familie roser mig, for at være meget gladere, de kan mærke så stor en forskel, og det er jo dejligt, når det er i den rigtige retning.


Jeg har tidligere lidt meget af dårlig ryg og skulle ofte til massør, nu har træningen i stedet givet mig så stærk en ryg, (og færre kilo) at jeg ikke længere behøver min massør, nu er det kun i nødstilfælde af for hård træning.😉


Træning afhjælper simpelthen så mange skavanker, fordi du i stedet styrker din krop, og det er altså en fed fornemmelse. Træning kan faktisk også hjælpe fordøjelsen i visse tilfælde. 😉


Jeg føler mig helt "høj" efter en hård træning. Men det er jo også er bevist, at motion frigiver lykkehormoner i hjernen, der dulmer smerte og gør os høje, det er kroppens eget narkotika, endorfin, og jo flere stoffer der udløses, jo større en lykkefølelse. Derved kan motion - til en vis grænse, altså også være med til at undgå stress og depression, og skulle man ryge helt ned i kulkælderen alligevel - måske fordi man ikke dyrker motion, kan motionen også hjælpe dig tilbage igen. Altså den kan gøre dig fri af og modstandsdygtig overfor stress og depression. Og det er bestemt noget jeg kan skriver under på virker. Især efter de helt hårde timer (boks og cross især) har jeg følt mig totalt "høj" og bare ekstra meget glad og sej!💪


Vi ses til træning! 😉


/Sarah💙


Likes

Comments

Hverdagstanker, Vægttab

Så, vi kender vist alle sammen, at de der dårlige undskyldninger kan drille os, og manipulerede helt vildt med ens tanker - det kan de hos mig i hvertfald.


Jeg har nok tidligere været verdensmester i dårlige undskyldninger, og det er da helt sikkert noget jeg stadig kæmper med. Tidligere har det mest været omrkring grunde til ikke at træne, og det var ofte tanker som:

Jeg er for træt

Jeg får jo ikke noget ud af det alligevel (når man har dyrket let motion i 14 dage uden at tabe 10 kg, WHAT hvorfor sker der ikke noget?!😂)

Jeg arbejder jo så meget så det kan jeg ikke nå

Jeg vil ikke have alle kigger på mig

Jeg kan ikke passe mit træningstøj alligevel osv. osv.


Selv i dag kæmper jeg da tit med at styre de der dårlige undskyldninger, nu gælder det ikke så meget træning mere, jeg kan dog have tendens til dårlig samvittighed hvis jeg springer en træningsdag over, også selvom jeg stadig når mine 4-6 (helst 5) træningsdage om ugen. Vildt man nu skal finde på undskyldninger for at blive væk, i stedet for at komme afsted til træning. Men ellers går mine dårlige undskyldninger vist, som sikkert så mange andres, ud på hvad jeg indtager af fødevare. Jeg ELSKER chokolade og specielt derfor kræver det altså en del forhandling med mig selv, at se det fornuftige i at lade være med at spise helt så meget af det. Det kan også sagtens være undskyldninger omkring at lære og sige nej tak, når man er ude, når man bliver tilbudt "noget lækkert", eller hvis jeg skal indtage alkohol. Der skal være plads til det hele, men jeg skal lære at begrænse mig - "less is more" 😂 Og der kan undskyldningerne altså nogle gange gå ind og lave lidt tankespind, for du MÅ jo godt, du HAR jo også, du FORTJENER jo, osv..

Men evnen til at holde op med de der dårlige undskyldninger er noget der bliver arbejdet på hver dag, ikke alle dage er en succes, men med tiden kommer der flere gode dage end dårlige. Jeg skal bare huske på hvorfor jeg gør det, og hvad mit endelig mål er. Så får chokoladen mig længere væk eller tættere på mit mål? Ja det kan jo så også komme an på dagen, men de fleste dage får chokoladen mig altså længere væk fra målet. 😉


Når man selv kæmper med et eller andet (i mit tilfælde vægttab, især), kan jeg nogle gange godt tage mig selv i at blive irriteret på andre (Stakkels folk altså), hvis de bruger de samme undskyldninger som jeg tidligere har brugt . "ja, altså jeg kan jo ikke nå at træne i min travle hverdag" eller "ej, jeg står op kl 6.00, 5 dage om ugen, jeg er SÅ træt når jeg kommer hjem" eller hvad det nu kan være, og bevares jeg er kun mig, så jeg kan trods arbejde, og en også relativ travl hverdag rette min træning ret meget ind. Men det jeg kan blive helt 😠❕💣⚡ over når folk ikke kan forstå, de undskyldninger ikke virker, og de ikke er lovlige!! 😉😂 Jeg vil så gerne have folk lærer af mine erfaringer, og kan slet ikke forstå, når de ikke gør det, kan de da slet ikke se hvad jeg mener? 😜 Det jeg siger er bare, at når man er kommet "på den anden side" af muren, så kan man måske godt glemme hvor høj den mur egentlig var, set fra den modsatte side af hvor man står nu. Den så jo uendelig høj ud, og at tage bare et lille skridt af gangen kan føles som en hel kilometer, og så lange ben er der jo få der har.😉 Men prøv alligevel at tage skridtet, prøv at være opmærksom på de dårlige undskyldninger, og hvis der er alligevel ryger en (dårlig) undskyldning ud over læberne, så spørg lige dig selv om, den får dig tættere på, eller længere væk fra dit mål? Kæmp sammen med andre som måske også har stået foran samme mur, folk elsker at blive rost og giver hellere end gerne ud af deres erfaring og viden, udnyt det for dælen. Jeg spørger meget ind til folk, deres kost og træning, suger til mig af teknik og øvelser af de hold jeg går på, men derfor betyder det ikke, at det er det hele jeg får oplyst som jeg kan bruge, men jeg tager det til mig, som jeg føler er rigtigt for mig.

Er det så nemt? Overhovedet ikke, men alt starter i det helt små, som kan føles uendeligt stort, men alt bliver nemmere med tiden, også selvom man kan falde i. Så fald i, og så op på hesten igen med ny energi og gåpåmod.


Så hvis man ikke når sit mål, vil man det så bare ikke nok? Min erfaring? Svaret er både ja og nej. Du har magten til at ændre helt enormt meget i dit liv, men det er en lang og sej kamp, og de dårlige undskyldninger stopper dig langt hen af vejen, men det behøver ikke betyde du ikke vil nå dit mål, det betyder bare at du ikke har fundet de rigtige værktøjer endnu, så søg den hjælp du har brug for, er det en coach, personlig træner, en veninde der forstår dig, hvem skal hjælpe dig (udover dig selv) med at skaffe de værktøjer? Det er op til dig, og det er kun dig der i sidste ende kan gøre en forskel, men derfor må man altid gerne trække på andres erfaringer!😜 Husk nu også at målet kan også sagtens ændre sig undervejs, uden det behøver være skidt. Måske målet ikke var at tabe 10 kg, fordi du har det bedre med at tabe 5 kg? Måske du ikke vil undvære dit glas vin hele ugen, men måske bare 4-5 dage? Måske du ikke gider træne 6 gange om ugen, men 3 gange passer for dig? Det er HELT OK, det er i sidste ende den følelse du har indeni som tæller, og fortæller hvor dit endelige mål er, og det er meget vigtigere hvad andre siger eller synes 😉


Go' kamp 💪


/Sarah💙


Likes

Comments

Hverdagstanker

Til min date med Mr. Grey! 😜


Min veninde fik i går fat i billetter til forpremieren d. 8/2, så jeg glæder mig da nok lige til vi skal have en tøsehyggeaften, og ind og hilse på Mr. Grey, det er jo liiiiidt lang tid siden (for lang tid) at den første film kom ud, så selvom bøgerne er læst, glæder jeg mig altså stadig til de næste film, og heldigvis er der ikke længer til at "Darker" skal ses i mørket! 😜


Det bliver 🔥🔥!! 😂


God onsdag til jer, min er sprængtfyldt med god karma - fra mig til jer! 😉


/Sarah💙

Likes

Comments

Træning, Vægttab

Så er jeg dælme igang, og hurra for det!


Jeg begyndte mit forløb hos Claus Sloth, torsdag d. 5/1, ca. med lige dele spænding, glæde og angst (for tænk nu hvis jeg intet får ud af det og jeg ikke engang taber mig, bare 1 gram?😳)


Jeg begyndte som nævnt i torsdags, hvor jeg startede ud med hele 3 timer, sammen med min personlige træner. Jeg har fået en super dygtig personlig træner som hedder Sysser, men hun er dælme også allerede hård, på den helt rigtige måde, jeg bliver i hvertfald udfordret på bedste vis. Sysser har været bosiddende i USA i 22 år, og kom hjem for 1 år siden, og jeg har sådan på fornemmelse af hun simpelthen har taget så mange tricks med hjem deroverfra, det er jo ligesom om USA bare er lidt bedre til det meste, så hvorfor ikke også fitness? 😉


Jeg startede ud med, at få forklaret den kostmappe jeg har fået, jeg har, inden jeg begyndte hos Claus Sloth svaret på en hel masse spørgsmål omkring kost, motion, vaner, allergier mv. så de er bare 110% klar, når man dukker op første gang. Sysser gennemgik hele min kostmappe med mig, hvor meget og hvordan jeg skal spise. og hun kom undervejs også med masser af inspiration til bla. aftensmad, hvilket er en stor hjælp for mig. Nu er eneste problem jo så bare at nu skal jeg jo til, at bevæge mig lidt mere hjemmevant rundt i det der køkken. Efter kostmappen var gennemgået har jeg skulle lave nogle mål for mig selv, hvorfor jeg var igang med det her forløb, hvad jeg ville have ud af det osv., som jeg så også har skrevet under på, så hænger man ligesom lidt mere på den! 😉 Derudover så indeholder min kostmappe både en kostplan for mit (forhåbentlige) vægttab, men der er faktisk også en kostplan, lavet klar til når jeg føler det er tid til at holde vægten stabil, og det synes jeg er fantastisk, at det også er med i, for jeg har hele tiden kun tænkt vægttab, og nogle dage er jeg så (selvfølgelig) afveget, men jeg har aldrig været helt sikker på hvad jeg skulle spise for at holde vægten, men det har jeg så til fremover, og det giver faktisk en stor ro.


Bagefter kom det værste! VÆGTEN!! 😱

Men, men, men den var faktisk slet ikke så slem, som den kunne være, og selvom tallet altid kan være pænere, så er jeg faktisk ganske godt tilfreds (jeg havde frygtet værre), så blev jeg også målt og fik taget billeder - godt jeg ikke skal se dem endnu, hvis nogensinde.😉 Bagefter gennemgik vi lige tallene, det jeg nok er mest stolt af er, at min muskelmasse ligger over ønskede niveau, det synes jeg altså er lidt fedt!


Derefter skulle jeg igennem en konditest, og den skræmte mig faktisk lidt, for hvad nu hvis al det motion jeg tosser rundt og dyrker slet ikke viser sig? Men igen, motion og stædighed kan få en langt, jeg kunne sidde op af væggen ca. 2 min. 20 sek. Planken kunne holdes i 2 min. 30 sek. og ro 500 m. gjorde jeg på 2 minutter, så det udgangspunkt er jeg faktisk ganske godt tilfreds med, så må vi ses om det kan forbedres! 😳


Derefter var det tid til mit program som Sysser har lavet til mig, 16 øvelser - også burpees!!!! Hjælp altså, dem bliver jeg bare aldrig fan af at lave. Venter stadig på der er dag dukker en undersøgelse op som beviser at burpees ikke gør andet end at pine udøveren og underholde instruktøren/personlige træner! 😝 Vi gennemgik alle øvelserne én gang, så var tiden også allerede gået, 3 timer i godt selskab går hurtigt.


Søndag tog jeg så op og trænede mit program igennem, og puha, jeg svedte da som en lille flodhest, men synes jeg kom godt igennem alle øvelser og følte mig ret så sej, da jeg var igennem. Og så var det faktisk helt hyggeligt, alle de andre medlemmer hilser så pænt, og nogle kommenterer også på de øvelser jeg laver, de fleste kommentarer går faktisk ud på at de kan se på de ret så hårde øvelser, at det er Sysser som har sat mig i sving. 😂

Ellers er det jo bare luksus at komme til et center, hvor man bare nupper et håndklæde, så skal jeg ikke hjem og vaske det i hvertfald! Der er et stykke frugt, hvis man er ved at gå sukkerkold, eller bare lidt ekstra sulten. Der er nøgler til skabene i omklædningen, så jeg skal ikke engang huske lås. Og nå ja, når man træner lader man bare sin mobil, nøgler mv. liggende der hvor det nu lige passer bedst, der er ikke der kunne finde på at nuppe det. Det er de små ting som gør en stor forskel. 😉


I dag, tirsdag morgen kl. 6, var så første træning med Sysser, og hold nu op hvor var det pisse hårdt, skide sjovt og hammerfedt! Jeg kan altså godt vende mig til, at der står en klar til at tæske min krop igennem, og beder mig om at lave de øvelser der er bedst for mig! Jeg svedte igen, igen som en lille flodhest, som prøvede at lege balletdanser, men igennem programmet kom jeg. Jeg blev presset og motiveret på bedste vis, og har allerede lært en hel del synes jeg. Det kan faktisk ikke rigtig forklares, hvor meget jeg allerede føler at have fået ud af det, det skal simpelthen prøves! Jeg glæder mig allerede til torsdag morgen, hvor Sysser igen skal "tæve" mig igenenm endnu en træning. Først troede jeg en time, kun med fokus på mig, ville blive skræmmende og lang, jeg er jo ikke skidegod til at være midtpunkt, men tiden går alt for hurtigt, og der er ikke andre der kigger end din personlige træner, og det er bare fedt at blive rettet for de småfejl man nu engang skulle have.


Så et godt råd herfra, er du i tvivl om et personligt træningsforløb er noget for dig, så GØR DET ALLIGEVEL, din krop og dit sind vil takke dig, og det kan godt være det er mange penge, men du skal jo leve i din krop resten af livet, så det er vel en investering? Sådan tænker jeg i hvertfald, bilen kommer til mekaniker, hunden til dyrlæge, tænderne til tandlæge, hvorfor så ikke også tænke på kroppen? Det kan kun betale sig...


/Sarah💙

Likes

Comments

Hverdagstanker, Træning, Vægttab

For dælen hvor går tiden bare helt enormt stærkt for tiden. Vi er lige kommet ind i 2017 og jeg kan allerede næsten føle mig helt bagud. 😉


Jeg startede op ved Claus Sloth i torsdag, og jeg synes vi kom rigtig godt fra start, laver et indlæg om min opstart, når der lige er lidt mere ro på. Kosten er som jeg frygtede det "værste", altså som altid det, som vil være sværest for mig, jeg skal jo spise 6 måltider henover dagen, og det er dælme meget for mig, jeg ville have det super fint, hvis jeg kunne nøjes med 2 gange om dagen! 😳 Derudover så skal kan jeg jo godt se jeg skal tilbringe liiidt mere tid i mit køkken, og det er jo ikke mit yndlingsrum i huset i forvejen, men håber jeg kan lære at blive bare en smule gladere for at bruge lidt tid derude.


I weekenden var jeg til gengæld hammersej, hvis jeg selv skal sige det. I lørdags holdte vi julefrokost, hele familien, med fætre, kusiner, mostre, onkel og farmor. Vi var ude og bowle, inden vi skulle hjem og nyde en masse god mad, og for alle de andres vedkommende - en del alkohol. Men jeg var sgu sej og holdt stand, jeg var uden problemer på vandvognen hele aftenen, hvilket alle også var meget søde til at acceptere. Derudover, fik jeg jo min "specialkost" som jo var liiiidt anderledes end de andres mad. Men mine forældre var så søde, at de havde sørget for, jeg kunne spise som jeg skulle, endda selvom desserten var ost, og ost er altså bare noget af det bedste jeg ved, kunne jeg holde mig væk og smagte ikke på det, og for mig er det stort. Føler jeg har fået helt nyt gå-på-mod og er SÅ klar til at give den fuld gas de næste 12 uger - og det er altså bare den bedste følelse! 💪


Søndagen gik så med træning, skønt man kan det, i stedet for at pleje tømmermændene. Jeg stod op og tog en bike i FW, derefter lige hjem og spise noget morgenmad og klæde om, inden turen gik til Claus Sloth, hvor jeg første gang trænede mit program igennem, som min træner og jeg gennemgik i torsdaga. Havde den fedeste følelse bagefter, det er imponerede hvad træning kan gøre for krop og sjæl. 😉


I dag står den igen på en bike time, inden første personlige "rigtige" træningstime går i gang i morgen tidlig, er så spændt og kan godt afsløre, at jeg allerede synes det er fantastisk, men mere om det i et mere uddybende indlæg.


Rigtig go' mandag!


/Sarah 💙


Likes

Comments

Hverdagstanker

Så blev det simpelthen 2017, første dag i det nye år, klar til en ny start og nye udfordringer.


Inden jeg ser frem mod det nye år, sidder jeg her og mindes en fantastisk hyggelig aften i går. Jeg er ikke til det store vilde nytårstamtam, jeg er mere til små selskaber, god mad og masser af hygge, og det var lige præcis det årets sidste aften gik med. Jeg spiste hos mine forældre og drog senere på aftenen hjem, for at hygge med en af mine fantastiske veninder, som har været en stor del af de gode minder jeg har fra 2016, så det virkede bare så rigtigt at starte 2017 med hende.


Nå men jeg spiste som sagt hos mine forældre og min Far havde lavet den mest lækre menu, lige efter mit ❤. Jeg fik dog ikke billeder af det hele - det ligger stadig ikke helt naturligt at tage billeder af alt man foretager sig. 😉


Vores Nytårs menu stod på:

Gratinerede øster

Jomfruhummere

En halv hummer med dild dressing

Champagne sorbet, for at rense smagsløgene

Lammekrone, med kartoffelmos, jordskokkechips og ovnbagte tomater

Champagne sorbet, for at rense smagsløgene igen

Sidste ret var 4 forskellige oste fra yaost.dk, det er fransk importeret oste, og de smagte simpelthen fantastisk (ligesom resten af menu'en)


Jeg elsker når jeg får lov at forkæle mine smagsløg!❤


Efter det skønne mad, i selskab med mine dejlige forældre, gik turen hjem, og over til min veninde, som bor meget tæt på, for at springe ind i det nye år. Så da klokken slog 00.00 var det ud og kigge på alle det fine fyrværkeri, som folk har brugt så mange penge på.😉

Dælme svært at få taget nogle ordentlige billeder, så her er mine bedste skud, af alle de utallige forsøg det tog mig!😂


Håber i havde en dejlig aften og kom godt og sikkert ind i det nye år, må i få et fantastisk 2017!🎉


/Sarah💙

Likes

Comments

Hverdagstanker

Så blev det simpelthen den allersidste dag i 2016, hold nu op hvor er det år gået stærkt. Og nu sidder jeg ligesom som mange andre og kigger tilbage på alle de op- og nedture, fantastiske minder, udfordringer - på godt og ondt, som 2016 har budt ind med. Jeg vil ikke sidde her og remse alle de ting op, og jeg kan helt sikkert heller ikke huske dem alle sammen lige her og nu. Men 2016 har været et år, som har budt på omrokeringer, venskaber som har ændret sig, og nye er kommet til. Vægten har stadig spillet en del ind, og det kommer den sgu egentlig nok også til at gøre laaaaang tid endnu, men det har ligeså meget været et år hvor jeg har lært mig selv bedre at kende, øvet mig i at finde mine egne grænser, sige ja tak eller nej tak, lære at udfordre, drage omsorg og passe på mig selv. Året har budt på mere arbejde, hvilket jo er en kæmpe fremgang for bare et år siden. Og nå ja, så blev jeg vist også opgraderet til en version 3.0 i november. Så alt i alt har 2016 været et ret okay år, og det bliver spændende at se hvad 2017 har tænkt sig, at udfordre og berige mig med. 😄😳


Jeg er så klar til 2017, og glæder mig til at komme på den anden side af i aften, tror det for mig handler om der er så mange spændende projekter jeg ikke kan vente med at komme i gang med. Og nå ja, så har jeg ønsket varmere vejr siden oktober måned, så jeg glædes over vi går de lysere og varmere måneder i møde, please lad os få en ordentlig sommer! 😍☀


Så vil egentlig bare sige tak fordi i læser med her, og ønske jer et fantastisk godt nytår, må 2017 blive jeres år. 😊


/Sarah💙

Likes

Comments

Hverdagstanker, Vægttab

Husk lige at pleje de der venskaber 😉💕

Noget og nogle af dem som betyder allermest for mig på denne her "rejse" er, udover min familie, mine venskaber/veninder. De betyder ALT og har kæmpestor indflydelse på hvordan min dag bliver, og i sidste ende hvor tæt på, eller langt væk mit mål er. Jeg er så heldig at have en del veninder, som forstår denne her "rejse", de støtter mig, både på de dårlige dage, men ligeså meget står de mig bi på de gode dage. De roser, motiverer, støtter, giver råd og også bare giver et kram og et smil, de dage jeg bare har brug for det.

Det er en fantastisk føles, at have nogle at kunne snakke om med træning og vægttab. Vægttab er noget de fleste kan forholde sig til og have en mening om. Men ofte kan træningen være svær at forstå for folk der ikke har den samme lyst eller passion. Men træning er jo ikke kun træning for mig, det er mange ting. Det er kvalitetstid med veninder, eller kvalitetstid med mig selv, det er velvære, det er luft efter en hård dag, mit åndehul, det er en god start på dagen, det er venskaber, smil, passion og sådan kan jeg blive ved. Så ja, jeg prioriterer min træning, ikke kun fordi jeg drømmer om at skifte fedt ud med fit 😉 men også fordi det giver mig så meget mere.

Men de veninder som kan forstå den del (uanset som de selv træner eller ej) det betyder alverden. Tit får jeg lige en sød besked eller snap hvor jeg bare lige får et rosende ord eller to med på vejen. Og ikke for at lyde selvfed, men det føles altså fantastisk når man helt uopfordret får et søde, motiverende og/eller rosende ord med på vejen af dem som står en nærmest. At kunne give det igen er også en kæmpe glæde. Tænk der er nogle der gør det så godt, at man får lyst til at rose dem? Det er da skønt, synes jeg. Det er lidt som at give gaver til andre, hvor man også bliver glad på modtagerens vegne 😉

Så ros og forkæl dine veninder, de fortjener at vide hvor godt de gør det.

Tak til alle mine skønne veninder, i ved selv hvem i er! 😍💕😍

/Sarah 💕

Likes

Comments