Header
Træning

​Så jeg stod op i morges, og synes ikke rigtig lige jeg havde energien til at træne. Er inde en periode hvor jeg bare føler mig tyk, og lige meget hvad jeg gør, synes jeg bare ikke rigtig den følelse vil forlade min krop, og ja, jeg ved sikkert godt hvilke knapper der skal skrues op og ned for, men derfor betyder det ikke det hele bare er nemt. Jeg har altid sagt om min vægttabskamp


At tabe de kilo jeg skal/vil er ligesom optakten til en kamp, at holde de overflødige kilo væk, det er kampen!


Men selve opstakten er da heller ikke nem, nogle dage er da helt sikkert nemmere end andre, andre dage starter ud som denne, en træls grå Mandag, men bliver pga. en fremmed's ord, bare meget bedre.


Så jeg var ovre og træne. Jeg er mest til holdtræning, da jeg ikke har alverden forstand på de "farlige maskiner". Selvtræner jeg, er det i TRX selerne, som jeg er tosset med! Da jeg mødte ind til træning, havde jeg glemt, at der skulle være senior træning i holdsalen, øv bøv altså! Så skal jeg ligge sammen med alle de andre der laver øvelser på gulv, med kettlebell, elastik, TRX mv. og "kæmpe" om pladsen. Jeg var faktisk meget tæt på at droppe dagens træning, men den tanke gav alligvel dårlig samvittghed, når jeg nu stod oppe i centret. Jeg fandt en plads, gav den gas med træningen, og mens jeg lå der i min egen svedige verden, næsten færdig med min træning, kommer der en over til mig som jeg har ikke har set før, jeg når kun lige at tænke, om hun dog ikke kunne gå uden om mig, i stedet for lige op i hovedet på mig, men så kommer der det største smil fra den fremmed, som siger "Du er godt nok sej i de seler, meget imponerede". Hvor stolt og glad tror i lige man bliver? Tror nok lige hele min dag blev reddet og jeg blev 10 cm højere. Tænk der skulle en fremmed til at redde min dag. Så pointen må være, giv god karma videre, smil og ros en fremmed, det føles fantastisk, både at give og modtage! :)

Likes

Comments

Hverdagstanker

​Velkommen!

Kære læser, velkommen til Sarah's Verden, mit pusterum, hvor jeg vil dele mine ud af mit liv, både på de gode og de mindre gode dage.

Jeg hedder Sarah Rasmussen, er født, opvokset og bosat i Odense. Jeg er (snart) 30 år ung, og bor i mit lille hyggelige rækkehus. Jeg er uddannet Mediegrafiker, og arbejder også som dette. Derudover er jeg også deltid hos en rideudstyrsbutik i Odense. 

Jeg er "en af dem" som har kæmpet med et større vægttab, og hvor jeg stadig ikke er nået i mål, hvilket jeg måske aldrig rigtig kommer, måske jeg bliver tilfreds før tid, hvem ved? I hvertfald vil bloggen her blive mit åndehul og pusterum, hvor jeg kan komme af med mine, til tider, lettere tossede tanker, dagligdagsproblemer, kampe, sejre og hvad der ellers har et behov for at komme ud. 


Jeg håber du vil læse med :)


Kh Sarah

Likes

Comments