Vill såå gärna ha en riktig jultröja i år att glida runt i här hemma och jag funderar starkt på att klicka hem denna från h&m. Haha, älskar den!

Likes

Comments

Helgen är ju livets bästa, eller hur? Jag och en vän firade i alla fall in helgen med en go tvårättersmiddag på nom med både drinkar och vin till. Om än alkoholfria varianter för min del. Kändes roligt att göra sig i ordning, känna sig lite snygg och gå ner på stan. Som man gjorde ganska ofta innan lillis bestämde sig för att komma ;) älskar att få ta några glas men vänner på stan och bara slappna av helt efter en jobbig vecka, men älskar också att ha det här spännande mamma-pappa-barn-livet framför mig också. Tur att man kan få allt här i livet och inte behöver välja!

Ha en fin lördagskväll!

Likes

Comments

Lite magbilder från igår. Jag var legat vaken i en timma nu, ofrivilligt. Men efter att ha försökt somna om ett antal gånger så har jag gett upp. Något galet är det i kroppen, för denna tjej är ingen sådan som vaknar tidigt av sig självt så här pensionärs- slash småbarnstidigt. Jag har i och för sig börjat märka av lite magmunnsproblem, såsom sura uppstötningar när jag ligger ner och så. Kanske kan det ha något med det att göra? Eller så är det bara som dem säger att det är nu det börjar med den oroliga sömnen till följd av alla hormoner och förändringar i kroppen. Håller tummarna för att det bara är en engångsgrej i alla fall!

Likes

Comments

Julmarknaden i gamla stan. Första adventshelgen har varit riktigt bra för vår del. Igår spenderades dagen i huvudstaden med vänner. Det fikades, åts lunch och fikades igen. Plus lite brända mandlar från julmarknaden i gamla stan. Proppmätta och nöjda åkte vi hem! Idag har det varit lite lugnare tempo med sovmorgon och morgonmys med långfrukost. Jag hann med en sväng på stan med en vän idag också och fick med mig lite julgranspynt från lagerhaus rea. Toppen för studentplånboken!

Likes

Comments

Vecka 26 är här och jag har en cirka 30 cm lång bebis i min mage. Så otroligt! Den hör sista tiden har gått så fort och jag tror det beror på att ungefär varje minut av mitt dygn är planerat. Vilket jag hatar. Jag gillar att kunna vara spontan och ha nån grej inbokad varje vecka, inte hela veckan. Men ett plus är ju som sagt att tiden springer iväg och att det gör att tiden snart är inne när jag får träffa vår bebis.
Idag åker jag och martin till stockholm för att hälsa på en kompis till mig och hennes man. Vi ska gå på julmarknad, så mysigt! Älskar julen.

Hoppas ni får en finfin adventshelg!

Likes

Comments

En vecka kvar till advent idag och därför tyckte jag att det var dags att få insvepa lite julkänsla. Jag tog med mig en vän och mitt gudbarn på skultuna mässingsbruks julmarknad och strosade runt bland tomtar, brända mandlar och skinnslöjd. Så mysigt även om vi saknade snön massor. Jag köpte en julklapp till lillis i magen som jag visar imorgon och lite ätbart, även lite tomtar fick följa med hem. Väl hemma så har julstjärnorna fått komma upp så nu är vi redo för sista julen som "bara" Martin och Sarah, för nästa år är vi mamma, pappa och bebis!

Likes

Comments

Sakta men säkert börjar vecka 25 närma sig. Det har av någon anledning vart en stående mental milstolpe i min graviditet. Kanske för att jag vet ett par barn som fötts i vecka 25 och som idag är friska, pigga människor och därför känna det möjligt att om jag av någon anledning skulle behöva föda nu så skulle lillis klara sig. I alla fall. Ju närmare bf jag kommer desto mer vill jag fixa i ordning här hemma. Jag vill att alla nödvändigheter ska finnas och att sängen ska vara bäddad (även om jag vet att det inte blir så mycket tid för bebisen i sängen i början). Det är nog mer en mental förberedelse från min sida, än att det faktiskt är viktigt i egentligen. Men mysigt är det att fixa och planera!

Likes

Comments

En hel helg är redan förbi och idag var det efterlängtat barnmorskebesök. Martin hängde på och det var så mysigt att lyssna hjärtljuden tillsammans. Det stora hjärtat i den lilla kroppen som finns i min mage. Vi längtar så tills du finns här ute bland oss, hjärtat. Järnvärdet hade stigit efter att jag börjat äta niferexen och livmodern var perfekt på kurvan. Tippetopp! Jag passade på att fråga om vaccinationen som rekommenderas och fick ta vaccinet på direkten. Skönt att ha det ordnat! Så nu ligger jag här i badet med en lite öm axel och känner mig nöjd med dagen. Jag har aldrig vart så tacksam och stolt över min kropp som jag är nu som gravid. Den växer och anpassar sig till det värdefullaste jag har och orkar med både det ena och det andra. Tack kroppen för att du är så stark!

Likes

Comments

Följ mig och lillis i magen på instagram! Där heter jag sarahsvan.

Likes

Comments

Magen i vecka 23. Tjohej vad snabbt det går! Nu är redan lill-lördag och snart helg igen. Jag har precis börjat skriva på mitt examensarbete, som är det sista jag gör i skolan innan jag går på ledighet. Nedräkning pågår, kan jag säga. Vad har hänt mer då? Jo, jag kom nyss hem från första passet av gravidyogan som jag börjat på. Så mysigt och lugnt var det, rekommenderad varmt även om du inte är en liten yogi sen tidigare. Det var mycket info och fokus på andningen. Det blev några enklare fokuseringsövningar och lite avslappning på det. Gött vare iaf!

Likes

Comments