Header
View tracker

Allmänt

Ja , redan andra veckan på 2017. Jag har inte skrivit på länge av olika anledningar , men ibland dyker jag upp här , som nu tillexempel. Denna tråkiga och regniga måndag startade redan klockan 05.00 då jag var tvungen att gå upp och dra mig till Halmstad för att skriva tenta. Haha snacka om att jag inte är en morgonmänniska. Men tentan kändes toppen och nu ska jag plugga järnet inför tentan imorgonbitti!

Slutet av 2016 var bra och så var även början på det nya året! Pojkvännen , jag och hans vänner käkade fyrarätters middag på en mysig restaurang i malmö , sedan gick vi till malmö operan och kollade på de fina fyrverkerierna. Malmö stad hade verkligen lagt ner energi på sina fyrverkerier och det syntes , så fin de var !


Bjuder på en liten bild från middagen !

Likes

Comments

Allmänt

Då var det avklarat , tre tentor på under 30 timmar. Med tanke på att det var första tentorna någonsin var det inte super enkelt , men det gick ändå. Sen om jag faktiskt blir godkänd på alla tre återstår att se. Än så länge är jag i alla fall godkänd på en , så kan slappna av nu och bara kämpa mig igenom resten av veckan som består av jobb fram till söndag och sen på söndag blir det personalfest med fina Cherry ! 🍒
​Imorgon börjar jag även mitt TREDJE jobb , haha tre jobb och plugga hundra procent , hallå inget liv typ ! Men det kommer vara värt det , mer och skriva på sitt cv , mer erfarenhet och viktigast av allt , mer cash haha!

Btw!
Kolla in mitt nya hår , så himla bra det blev. Mörkt lila/rött , älskar det ! Tur man har så jäkla grym frisör, kolla in henne på Hairtrend by Linna på Facebook , eller hennes blogg Mitt frisör liv .

Likes

Comments

Allmänt

Jag har aldrig haft ångest , vilket jag är extremt tacksam över. Dock är jag i en period i livet där jag bor på ett ställe som känns allt annat än tryggt och hemma. Går i en klass där jag känner mig i princip ensam och känner mig bara extremt ensam exakt hela tiden då jag befinner mig här i Halmstad.
Är jag hemma på helgerna bryter jag oftast ihop i gråt när det är dags för mig att åka tillbaka upp till Halmstad. Så illa är det , folk kanske inte har förstått det när jag bara sagt att jag inte trivts.
Men jag mår så dåligt . Sover dåligt , äter dåligt och framförallt så känner jag mig inte alls som mig själv. De saker jag älskar att göra och gärna gjorde mycket när jag bodde hos päronen är inte alls lockande längre. Jag har inte ork för någonting , inte ens cykla de 150 metrarna jag har till Ica orkar jag med . Framförallt finner jag ingen ro. Jag kan inte slappna av helt och hållet. Det resulterar i att jag knappt kan fokusera på att plugga eller att jag kan komma hem från skolan och andas ut , ha en fristad och kunna slappna av på kvällarna.
Jag flyttar snart , men denna korta tiden som är kvar innan flytten är fortfarande svår .


Jag har ångest för första gången i mitt liv och har ingen här som kan hjälpa mig genom det.

Likes

Comments

​Okej de nya Apple produkterna har idag varit ute i fyra dagar , jätte kul skulle man kunna tro MEN! Det faktum att vissa av produkterna (läs Apple Watch) inte går att köpa i butiken den 16e förstör verkligen allt. 
I USA är det en stor grej att köa utanför Apple när de nya produkterna släpps , men detta året var det inte ens lönt. Dels så fanns inte 7plus ute i butiker den 16e och inte heller klockan , så varför ens köa?
Jag kan ju erkänna att jag någon gång i framtiden hade velat köa utanför en Apple store, dels för att jag är geek men också för att det verkar så jävla kul. 
Men ja , har jag den nya klockan då? Nej .
När kommer jag ha den nya klockan ? Well , eftersom jag inte kan beställa klockan förens på Fredag så kommer jag inte ha klockan förens någon gång mellan 18Okt-02 November , Jag kommer alltså få vänta mellan 3-5 veckor. Varför detta då?

Jo Apple Watch och Iphone 7plus är båda bristvaror , alltså tillverkas de och skeppas ut efterhand som folk beställer. Men varför inte köpa i butik då? 
Jo för att alla som förhandsbokat eller köper sin klocka nu måste få sina klockor innan man börjar skicka ut dem till butikerna. Så ja , fuck detta. Apple verkar inte alls ha planerat ordentligt, de vet mycket väl vilken stor grej det är att köa utanför deras butiker , vilket helt förlorar sin charm nu när produkten man vill ha inte ens går att få tag i hos butikerna.


Likes

Comments

View tracker

Redan när man börjar nionde klass förväntar sig folk att du på något vänster skall veta vad du vill göra i framtiden . Du ska välja en ny utbildning som är ett steg närmre mot det du vill spendera din tid med. När jag själv stod där och skulle göra valet visste jag inte.
3,5 år senare stod jag inför samma val igen , fortfarande lika ovetandes om vad jag ville göra. Jag reflekterade inte över huvudtaget på vad utbildningen skulle leda till utan jag chansade hej vilt. Vilken jag nu i efterhand känner hur fel det verkligen var.

Jag har snart spenderat en månad i Halmstad. Påbörjat en ny period i mitt liv som jag hoppades skulle bli så mycket mer än den faktiskt är.
I början försökte jag verkligen hålla humöret uppe , verkligen försöka se varje lilla positiva sak i allt. Men det kom till en gräns där jag själv insåg att jag var " grasping for straws". Jag ville inte bli besviken , för ärligt talat var detta inte alls det jag hade tänkt mig. Utbildningen och det jag faktiskt kan göra efteråt är inget som skapar en reaktion inom mig. Det finns endast ett jobb som denna utbildningen kan ge mig som jag faktiskt är intresserad av. Jag har inte klickat med någon i klassen , är inte del av någon av de grupperingar som finns och ser ständigt på alla sociala medier hur de andra träffas och ses utan att någonsin bli inbjuden. När jag väl är med är det jag själv som bjudit in mig själv. På kvällarna sitter jag ensam i min stuga , kollar på någon av mina gratis kanaler och bara väntar på att det ska bli helg så jag kan få åka hem till Skåne igen.
I början ville jag inte berätta för någon om hur dåligt jag faktiskt mår , för jag ville ge det en chans innan jag yttrade mig . Men nu vill jag inget hellre än att hoppa av , flytta hem och hitta något annat att göra om dagarna som faktiskt känns någorlunda bra för mig. För nu känner jag bara att jag slösar bort min tid och mår så mycket sämre än vad jag behöver göra.

Jag har börjat berätta för folk omkring om hur jag mår och hur mycket jag bara vill ta mig härifrån. Vissa har kanske svårt att förstå då jag inte är den som vill visa känslor för andra , medans vissa andra får se hur jag verkligen mår. Som får se hur det äter upp mig inifrån, står ut med mina sammanbrott och som alltid ger min en axel och luta mig mot. Som tur är börjar det lösa sig lite , den 28e flyttar jag härifrån och jag längtar så. Visst att det blir lite jobbigt att flytta hem till föräldrarna och att faktiskt pendla upp till Halmstad tre dagar i veckan , men det får vara värt det om jag får må psykiskt bättre. Utbildningen ger jag en chans fram till vintern innan jag gör mitt beslut.

Ibland behöver man bara få skriva av sig lite om hur man faktiskt mår.

Likes

Comments

Allmänt

1. Kaoset precis efter man flyttat in. Jag blir tokig men orken att ta tag i det existerar inte.

2.Att aldrig komma hem o få maten serverad på bordet. Mammas och pappas mat kommer jag föralltid sakna.

3.Ingen o störa när det kryper i benen. Innan fanns det alltid två syskon man kunde irritera. Nu har jag bara mig själv.

4.Att jämt behöva komma på vad man ska äta till middag. Ibland finns inte inspirationen där , då äter man något extremt tråkigt , även fast man inte vill.

Likes

Comments

Allmänt

Well , att hitta studentbostad i Halmstad var inte så lätt som jag trodde. Just nu hyr jag en möblerad stuga. Den är hur mysig som helst , men man vill ju gärna att ens första flytt hemifrån ska vara till ens eget ställe. Jag får ju inte användning för några av mina egna möbler , tallrikar eller något sånt. Allt jag har med mig är kläder och lite annat smått och gått.

Det jobbigaste är dock , att gå från att ha bott med så många människor så länge som jag gjort , till att flytta ut i en stuga , bara för mig själv. Det är lite jobbigt faktiskt , att sitta här och inte ha någon att prata med. Sen det faktum att jag bor 12(!!!!!) mil från den jag vill vara med , är jobbigare än att jag hade föreställt mig det. Det är ju inte så att jag trodde det skulle vara lätt , men trodde samtidigt inte det skulle vara så här svårt..Likes

Comments

Allmänt

Okej , även fast det är den 12e Augusti så sitter jag i soffan och kollar på Vlogmas. Julen är den bästa tiden på året , det slår till och med min födelsedag. Så nu när min födelsedag är förbi så LÄNGTAR jag efter julen. Att handla julklappar, pynta hemma , kolla julfilmer ,dricka varmchoklad med grädde o marshmallows och framförallt snön!

Denna julen ska jag gå all out , jag ska pynta min studentlägenhet till ett litet Jul-hem, jag ska ha gran och stjärnor i fönstren, verkligen hela köret ska jag ha! Jag ska duka på julafton enligt bilden nedan. Ska göra pepparkakor med glasyr och egen glögg!

Denna julen ska jag även köpa en jultröja ! Jag tänkte köpa en redan förra julen men då levde jag ett fattigt liv så att jag ens lyckades köpa julklappar var liksom ett under. Tror jag la 100kr per person , vilket inte är likt mig.
Förutom en jultröja så blir det detta året även jultofflor och en julpyjamas! Bilden nedan är för mig Goals, jag vill ha en hylla i min garderob som ser ut sådär , det är verkligen drömmen🎅🏻

Något som jag ser mest fram emot inför julen är allt mys! Hemma har vi en öppen spis som är perfekt när det är kallt ute. Sitta framför den med varm oboy i min stora julmugg och bara mysa framför brasan medans man kollar på tv med familjen. Eller bara sitta hemma i lägenheten framför tvn med en speciell person , dricka te och mysa framför en julfilm. Allt med julen ser jag så mycket fram emot.


134 dagar kvar....

Likes

Comments

​Just nu , känns det rätt hopplöst faktiskt. Varför då undrar du säkert , jo för att jag blivit nekad över 15!!!!!! jävla studentlägenheter och jag har cirka en månad på mig att hitta boende innan nollningen börjar. Jag vill verkligen inte missa nollningen , men jag kommer aldrig ha råd eller ork att pendla revinge-halmstad och tillbaka varje dag i en vecka.  Så ja , därför känns allting rätt så jävla hopplöst , lite så jag bara hade kunnat börja gråta.

Likes

Comments