Jag har märkt att jag stör mig på dom flesta jag känner hur snabbt som hällts. Så jag tänkte dela med mig dom 7 mest störande saker jag vet i livet 🦁

  1. Att folk ska bli arga på mig på grund av att jag dampar sönder hela tiden, jag vet ibland kan det leda till stora grejer som exempelvis så tog jag sänder väggen, så det blev ett hål.... Men gud, jag har adhd och sen har jag aggressionsproblem, så hur fan tänker dom att jag inte skulle bli arg
  2. När personer inte gör som jag vill, hahaha lite egoistiskt men aja, det stör jag mig sjuukt mycket på💞
  3. När folk använder 3000 olika hashtag, men gumman det räcker med 3 och inte alla.
  4. När exempel en föräldrar kommer in i sitt rum och senare inte stänger dörren. FYY vad jag hatar det.
  5. När man är sjukt trött så går man och lägger sig under täcket, hur skönt som helst men så glömmer man att släcka lampan.
  6. När folk ska kommentera allt under en film, man bah KÄFTEN, hahah men gud vad jag hatar det.
  7. När man ska skriva något snabbt, exempel sms och då så ska man såklart så skriver man allt fel, så man blir tvungen att skriva om allt igen långsamt hahah jag varje dag.📍


​​

@​SarahsLiv ​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

• Idag

Hej alla, idag så har jag inte speciellt mycket utan min kompis och hennes föräldrar kom över och vi åt brunch tillsammans, vilket var ganska trevligt. Klockan två ungefär åkte jag hem till min klasskompis för att lämna över saffran som jag skulle ha sålt, men jag sålde bara 8 st.

efter det så gick jag och min kompis Sarah hem till mig, klockan är just nu 15:17 haha så Sarah sitter och pluggar och jag skriver ett blogginlägg❤️

Idag så fyllde min vän år Vanessa, jag önskar dig all lycka i livet, och låt ingen horunge förstöra din dag.


​​

@​SarahsLiv ​

Likes

Comments

• Storytime

Det är dags för en Storytime med mig!

Som ni har säker läst i rubriken så, vet ni nog att jag stal min bästa väns kille. Själv tycker jag att jag är en ganska elak vän, men jag älskade honom, från hela mitt hjärta.

Det började med att jag var med min vän vi kan kalla henne Felicia, jag ock Felicia var på väg hem från mos, när vi stod och väntade på bussen så började killen vi kan kalla honom för Erik skriva till Felicia. Han ville träffa oss men vi sa nej, så vi hoppade på bussen, sen så började Felicia berätta att han var otrogen mot min bästa vän vi kan kalla henne för Saga. Jag har adhd så jag blev ganska arg på honom så jag ringde honom. När jag ringde honom så var jag ganska arg, vi snacka i några minuter sen fick han damp så han kalla mig för hora! Där började jag bli sjukt sur på honom så jag sa till honom att jag skulle hämta mina grabbar på honom och sen så la jag på.

Efter några månader så började jag snacka med honom, en gång så var jag i mos, så jag och Felicia bad honom att komma. Under hela tiden så var han tsm med Saga. Efter han hade gått så började vi snacka lite för mycket. Så den kvällen skrev jag till Erik och berätta att jag hade känslor för honom. Då skrev han till mig att han kände samma sak, så den kvällen började vi på g fast han och Saga var tsm. Så jag bad honom att ringa henne och göra slut för att hon förtjänar bättre än oss.

Jag kollade av med Saga om hon tyckte att det var okej med henne att vi var på g och det var hon, så ungefär efter en vecka så blev vi tms fast alla runt omkring mig hade varnat mig för honom. På grund av att han var inte ens 13 och han hade redan förlorat sin oskuld. Vilket jag tydligen tyckte var okej??

När jag och Erik kände jag mig för första gången glad, vilket jag fejkade för alla. Efter 3 veckor hade jag och Erik gått igenom mycket privat så jag dumpa faktiskt honom men sen blev vi tsm. Den andra gången vi blev tsm brydde ingen om det, på grund av att alla var arga på mig för att jag lät honom tb i mitt liv efter ett par saker som han gjorde till mig. Men jag fortsate att älska honom oavsett vad han h´gjorde men jag är ganska bra på att dölja känslor så ingen fick reda på det.

Men plötsligt så berättar Felicia att Erik och Saga är tsm igen, då blev jag avensjuk ( fast jag inte ville erkänna det) Så jag bråkade med dom, jag kallade Saga för en hora, för att hon sa att jag var det på grund av att jag inte vågade skicka nudes till honom vilket är helt vansinnigt. Dagen efter så skriver han till mig och berättar att han lallade bara med hennes känslor vilket är värre. Men jag kontaktade aldrig Saga efter vårt bråk men jag och Erik håller kontakten ofta, vilket jag hatar men jag älskar honom.

Igår kväll skrev Felicia till mig och berätta att dom var tsm, vilket gjorde att min pms blev ännu sämre o helt mindfuckad ( MENS) Så jag började gråta, så mycket att jag var tvungen att svälja flera alvedoner för att jag fick så ont i huvudet efter det. Nyss så skrev Saga till mig och bad om förlåtelse, äntligen är det jag som borde men jag är ganska arg på henne för att jag sa till henne att jag tyckte inte att det var pkej att dom två var tsm.


Hahah inlägget blev lite för långt, men hoppas att ni inte kommer tycka illa om mig...

Jag ångrar halv det jag gjorde men inners inne är jag ganska elak människa och det vet alla runt omkring mig men aja.🦁


​​

@​SarahsLiv ​

Likes

Comments

• Info

Hej alla,

I denna inlägget vill jag bara säga att under den 17- 29 december kommer jag att vara i Usa på en shoppingresa. Såklart så kommer en haul på det som jag kommer köpa!

Det kommer dessutom inlägg under dom två veckorna!

​​

@​SarahsLiv ​

Likes

Comments

• Trender

• Har ni märkt att rött har blivit ganska populärt under den senaste tiden? När jag går runt i skolan så har jag faktiskt märkt det, det har blivit ganska många som köper röda plagg. Själv tycker jag att det är ganska snyggt, men det lite för vågat för min stil.

• Tröjor med tryck, har typ alla. Det är ju hur snyggt som helst med ett par slitna jeans, omgg hur snyggt! Det är ju ett måste för garderoben.

• Färgen silver, när jag går runt i stan, har jag märkt att dom flesta plaggen är silver. Här om dagen kollade jag på en haul på yt om en tjej som var i London som köpte ett par over the knee boots som är i silver. Gud vad dom var snygga.

• Färgstarka färger är väldigt inne just nu, vad sägs om en grön stickat tröja med ett par mörkblåa slitna jeans?? Hur snyggt som helst


Detta var dagens inlägg, hoppas att ni gillade den och fick tips! ❤️​​

@​SarahsLiv ​

Likes

Comments