SARAH SHEVACH

LATEST POSTS

Imorgon ska vi fira lite mini-jul med släkten eftersom att vi reser bort vid jul & nyår. Så imorgon kommer lite julbilder... Vi har uppgiften att fixa lite julgodis tills dess, så då fick det bli choklad-julkolor och vitchoklad & saffrans tryfflar. Otroligt enkla att göra... Nu har jag däremot slagit mig ner i soffan, vilket ska bli skönt för denna vecka har gått i ett. Idolfinalen nu, kollar ni och vem hejar ni på?

Likes

Comments

Godkväll, nyss kommit hem från stan. Idag fick jag sällskap med världens bästa, Tuva. Stan hade extra länge öppettider idag och även massor av reor. Därför passade vi på att åka in dit och se om det var något som passade oss. Jag fick med mig ett par gråa jeans och ett par Calvin´s hem, så nöjd! Sen var vi förbi Espresso House, tog en liten fika och därefter bar det av hemåt! Kan säga att jag inte skrattat så här mycket på väääldigt lång tid. Tack Tuva för att du är min vän!


Likes

Comments

My instagram lately📷

Instagram: @sarahshevaach annars HÄR , följ mig gärna där!!

Likes

Comments

Polotröja - HÄR

Stickad tröja - HÄR

Tjeena, tisdag idag, för er som inte visste.... Jag var förbi stan en liten stund och skulle in på Gina Tricot för att fylla min vintergarderob lite. Sedan kom jag hem, fixade till granen, satte upp julbelysning och några kulor här och där. Och ja, jag tog lite selfies däremellan.

Nu ska jag plugga lite litteratur-historia, så vi hörs typ imorgon :)

Likes

Comments

Idag har jag äntligen fått göra min knäck, som jag egentligen skulle gjort i helgen men som inte blev av.

Jag använde mig av Icas recept , och tyckte att de blev jätte bra och fick sin karamelliga smak som de ska ha! Det tog endast 30 min att göra dessa, lagom tid för mig som inte orkar med så länge, haha, tålmodig människa...

Nu har knäcken däremot stått i kylen i en timme för att få lite kyla, så jag bör nog ta ut de nu! Vi hörs.

Likes

Comments

SARAH SHEVACH