April 2017

1. Vilken TV-serie var den första du verkligen förälskade dig i? Den allra första? Förr så var det ju Full House, men efter det kom det Teen Wolf.

2. Vilken TV-serie såg du senast där du såg vartenda avsnitt (säsong)? 13 reasons why

3. Vilken TV-serie gav du senast upp att titta på? (utan att se klart säsongen) Z Nation

4. Av vilken TV-serie kan du alltid se repriser om och om igen utan att tröttna? Keeping up with the Kardashians, Teen Wolf och Greys Anatomy

5. Vilken är din favorit då det gäller tecknade/animerade serier? kommer ej ihåg, men vet att det var en del jag tittade på, på Nickelodeon

6. Vilken serie räknar du som ditt allra största "guilty pleasure"? Keeping up with the Kardashians

7. Vilken är din alla tiders favorit TV-seriekaraktär? har en del, Stiles i Teen Wolf och ah Miley Cyrus och dom som alla känner till, är väll dom jag fortfarande "ser upp till".

8. Vilken TV-seriekaraktär påminner mest om dig? Hannah

9. Vilken TV-seriekaraktär liknar du vid en förälskelse, ditt största TV-crush? Mitt största Tv crush har alltid varit Zac Efron alltså, i High School Musical var han ju too die for.

10. Vilken är din favoritinledningslåt eller vinjett? uff, jag gillar den i 13 reasons why och den på Game of Thrones (förutom att den är så lång)


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

April 2017

Snacka om en tråkig dag.. det har alltså regnat hela dagen.
Välkommen till Sveriges vår, känns mer som om vi hoppade över våren och gick direkt över till hösten istället. Vad ska man göra idag inomhus? Jag ska hjälpa till att laga tacos senare ikväll och sen kommer jag nog bara kolla på Youtube eller några avsnitt från en serie jag ser.

Vad är era planer för idag/helgen? Här får ni en Snapchat selfie 🤳

Likes

Comments

April 2017

Äntligen fått mina vackra lampor idag! (kameran gör ingen rättvisa)

Sovrummets lampa är inte helt dit satt än, så därför ser det ut så! Gillar ni det? Älskar detta! 😍

Likes

Comments

April 2017

Alltså, har ni sett den serien än?

Vill ju inte avslöja så ska hålla mig kort, men WOW vilken serie! Blev så tagen av varje avsnitt jag såg.
Det ända jag känner med denna serie är att, det är ju sant! Allt som spelas här händer på riktigt! När Selena Gomez avslöjade att dom jobbade med en serie och när hon berättade vad det skulle handla om då visste jag direkt att det är så hon känner i sitt liv och har känt och att hon vill berätta för människor hur det är att ha det livet hon har.

Man ska aldrig döma folk, man ska vara snäll mot allt och alla. Vi måste bli bättre på det, jag jobbar dagligen på det och känner att man ska behandla andra så som man själv vill bli behandlat!
13 reasons why gav mig en ordentlig tankeställare och jag är glad att jag tog mig igenom det! Det är så vår värld ser ut just nu och det är inget bra. Alla borde se den och börja tänka på hur man behandlar andra medmänniskor. trots allt är vi bara människor och har bara varandra.

Kan verkligen rekommendera denna och säga "Lyssna noga på vad dom säger, ta åt dig och lär!"




Likes

Comments

April 2017

Precis kommit hem från ett kalas sol vi har varit på idag! Så supermysig det har varit idag! Tårta och bakelse + en massa prat och skratt! Härligt tack för idag alla och grattis igen fina du! ❤️🎂

Likes

Comments

April 2017

Nu har inredningen påbörjat i lägenheten och det är nog det jag har längtat mest till! Att äntligen få köpa sina första blommor och inreda köket hur man själv vill ha det! Att få ställa lampor på fönsterbrädorna hur man själv vill ha det, att få vara kreativ och inreda sitt första hem!

(Lamporna är svarta, men fick inte till det med ljuset som jag ville!)

Nu idag så ska vi på kalas hos min pojkväns kusin som fyllde 28år igår och resten av dagen ska vi bara ta det lugnt och njuta av solen!
Hur var eran helg? Berätta vad ni vill se på min blogg 😘

MITT SMINKBORD 😍

Överraskning till pojkvännen som är/har varit boxare ❤️

Likes

Comments

April 2017

Idag har vi satt ihop både soffan och sängen & det blev otroligt fint! Jag har även ställt dit bordet och stolarna i köket dekorerat på fönsterbrädorna i olika rum med lampor och ställt fint på köksbordet. Imorgon ska jag äntligen få bygga ihop mitt sminkbord & köpa mina första blommor till lägenheten 😍
Hur var eran dag?

Likes

Comments

April 2017

Igår så inhandlade vi lite små saker till lägenheten & så blev det:

Vi städade hela lägenheten eftersom både soffan och sängen skulle komma idag, som jag har längtat nu känns det inte långt kvar! Imorgon ska vi bygga ihop det och så ska jag äntligen få bygga ihop mitt sminkbord 😍 vad gör ni om dagarna?

Likes

Comments

April 2017

Idag har det varit en rätt lugnt dag, har kollat på Youtube och lite avsnitt av en serie jag ser på och mest bara tagit det lugnt inomhus fast det var jättefint väder ute..

Vad har ni gjort idag?
Har även lyssnat sönder på denna låt hela dagen lång hihi

Likes

Comments

April 2017

Glad påsk på er alla, har ni haft en bra helg?
Hur firar ni påsken? Vi åt påsk lunch, på påskafton. Så himla mysigt det var!

Sen gjorde vi inte så mycket på dagen, jag kollade ikapp några avsnitt från Keeping up with the Kardashians & på eftermiddagen så förberedde vi 3 rätters! Förrätten var så himla god!

Till huvudrätt så blev det en väldigt god Taco paj & efterrätt så åt jag kladdkaka glass, mums!

Glömde att ta kort på maten till bloggen, la bara upp på Instagram story! Följ mig där så ni inte missar något!

Likes

Comments

Nouw Magazine