Header

Det är oerhört viktigt att ha rätt inställning på sig själv och livet för att lyckas.

I varje situation som uppstår kan vi välja hur vi ska tolka den. För att hjälpa sig själv på traven kan man ställa frågan: ”Är det värt att lägga ner en massa negativ energi på det här?”

Våra tankar påverkar hjärnan på ungefär samma sätt som när vi lär oss saker. Om vi ständigt tänker negativa tankar snappar hjärnan upp dem och skickar ut signaler till kroppen som får oss att må dåligt.

Det är aldrig för sent att förändra sitt tankesätt! Hjärnan är förändrings benägen och kan lära sig nya saker hela livet. Det handlar om att lära sig att njuta av det som är bra i livet, och inte låta sig tyngas ner av det negativa. Små positiva tankar gör stor skillnad.

7 tips på hur du ska behålla det positiva:

1. Gör en själv-check

2. Rensa ut det negativa

3. Fokusera på det positiva

4. Älta på rätt sätt

5. Bli din egen terapeut

6. Skapa syntetisk lycka

7. Se allt du har

Likes

Comments

Hej allesammans,

Då var det redan dags för November igen och det betyder ju bara en sak.. att man ska börja tänka på Julklappar... Många brukar få panik inför det då det betyder kaos i alla köpcenter, jag själv känner att man egentligen bara måste ta det lugnt och låta alla andra ha panik istället, då har man själv inte ont av det senare. haha?

Inatt så kom den första snön och det får jag mer panik av än och handla julklappar! Det värsta jag vet är när det blir kallt ute. någon mer som känner så`?

Kommentera gärna vad ni vill att jag ska skriva om i min blogg. :)


Likes

Comments