Header

ÄNTLIGEN!
Igår var jag hos Salong Lawli efter 1 år, som tur va så var mitt hår inte så slitet så vi behövde inte klippa av så mycket.
Therese färgade även mitt hår lite mörkare och jag blev supernöjd som vanligt!! Älskar känslan av nyklipp/nyfärgat hår, nu är det äntligen jämt i hela håret också. Eftersom jag ville vara så duktig och färga själv för några månader sedan men det slutade med att jag såg lika fläckig ut i håret som en kossa.. haha..
Jag har alltid velat ha långt hår så jag hade för det mesta i löshår fram tills 2015 då jag bestämde mig för att låta håret vila och så insåg jag nu hur långt det har hunnit bli. Mer än nöjd tjej här! Tack Therese för ännu ett mästerverk du har gjort!
Bästa frisören (haft dålig erfarenhet innan) enligt mig! Rekommenderar ;)

Likes

Comments

1. Vad heter du? Sarah Lemke

2. Hur gammal är du? 20år

3. Vart bor du? Dalsland

4. Singel eller upptagen? Upptagen

5. Vad har du för mobil? Iphone 6s

6. Om du vann en miljon, vad skulle du göra? Resa, ta körkort och shoppa såklart.

7. Vad gillar du mest/minst med dig själv? Mest med mig själv gillar jag att jag alltid ler och är glad oavsett hur läget är och att jag alltid finns där när jag behövs, det jag gillar mindre med mig själv är att jag aldrig lyssnar på mig själv när det kommer till beslut eller mitt mående.

8. Nämn tre personer du kan lita på: dom vet.

9. Vad är det värsta du vet? lögner, otrohet och bråk mellan personer som står mig närmast

10. Drömmar i livet? Att vara lycklig, resa mycket, och jobba med det älskar.

11. Nämn tre favoriter i garderoben: Mina Adidas träningstights, mina bringsportswear byxor + Hoodien

12. Beroende av något? Energidryck (inte alls som förr) snus och mina bomberjackor haha

13. Piercingar/tatueringar? Har haft piercing och har två tatueringar hittills

14. Vad vill du ha just nu? Sommar, jobb och pengar till en resa

15. Tränar du? Ja

16. När går du och lägger dig? Beror på när jag känner för det.

17. Nämn tre saker/personer du saknar: Jag saknar gymmet, min mormor och mina syskon

18. Roligaste kompisen? Veronica

19. Vad är du rädd för? SPINDLAR haha och att aldrig kunna uppnå mina drömmar

20. Vad ser du fram mest emot just nu? att få utvecklas med bloggen och min frisörs tid på måndag haha.

Likes

Comments

Har ni sett hur mycket rea Junkyard har just nu?
heeeeelt sjukt tycker jag! Personligen så älskar jag deras märke och själva stilen är mer min också så jag tänkte visa er lite vad gillar och självklart lägger jag in en länk så ni kan kolla upp det också om ni tycker något är fint

Länkar produkterna nere!

Kängor

Timberland Kängor - Klicka
Sixth June Jacka Bomerjacka - Klicka
Eivy Byxa - Harlem Wedge - Klicka
Les Artists Klänning - Klicka

Likes

Comments

Hej allesammans,

dagens inlägg kommer att handla om först och främst " Min resa" inom fitness och hur min viktned/uppgång har varit.
2014 så tränade jag minst en gång om dagen och hade som mål att kunna bli sponsrad utav Femimal och även kunna tävla. Men då så "låste" min rygg sig och jag kunde inte träna på 2-3 månader och det gjorde att jag la av tillslut eftersom jag hade för ont och var jag va lite rädd också. 2015 så började jag äta mer och mer utan att ens tänka på det, hällde i mig massa energidryck och godis varje dag. När jag en dag märkte att byxorna inte passade så började jag undra varför? då ställde jag mig på vågen och insåg att det var 20kg plus på vågen. Det skrämde verkligen livet ur mig då jag alltid har legat på 50kg och kunnat äta vad jag ville.

Jag anmälde mig på ett gym och började gå på löpband och körde lite muskelgrupper men då kom min rädsla igen Vad händer om ryggen låser sig igen? Det kändes så varje gång och då la jag av.
Efter sommaren så började med en diet och då tappade jag 8 kilo (hade hunnit gå upp till 78kg) och det gjorde mig stolt att jag nästan låg under 70kg igen! Det kändes som en evighet.
Än idag så har jag inte gått upp något mer, men inte gått ner heller. Det står liksom still just nu men jag ger inte upp! Har skaffat mig tränings schema nu och lagt om kosten lite grann! så nu ska dom sista 10kg bort innan sommaren!

Det är mitt mål inför "Beach 2017" Varför jag berättar om det här är för att...
Jag vet att många där ute inte trivs i sin kropp och vill ha ändring på det men tillexempel inte har orken eller motivation eller inte klarar sig ur sin gamla vana, inte kan göra det ensamma! Gör som jag googla på Fitness motivation och läs så kanske du får insporation igenom det, eller sök hjälp hos någon PT VÅGA!

Likes

Comments

Måndagar..
Jag kan aldrig riktigt bestämma mig om jag gillar måndagar eller inte. Egentligen beror det på hur jag vaknar.
Det finns många anledningar till att gilla måndagar, man kan tänka att det är en nystart på en ny vecka, om man har haft en "dålig" vecka innan så kan man tänka på vad man ska göra annorlunda denna veckan och vilka mål man sätter för en ny vecka! Man ska starta veckan med ett leende och positiva tankar så blir det ingen dålig måndag.

Hoppas ni får en toppen start på en ny vecka! HAPPY MONDAY :)Likes

Comments

Igår eftermiddag så var jag hemma hos Sandra, hon övade henna målning på mina händer och det var första gången för mig!
Jag tyckte att hon gjorde det jätte snyggt och bra! Stadig på händerna och även snabb! Att få vara modell för detta tyckte jag var super skoj och skulle rekommendera att höra av sig till henne om ett tag om man själv vill ha en henna tatuering!

- Fick mycket inspiration och motivation till bloggen utav och bara prata en stund med henne och berätta om mina drömmar! Det kommer jag tänka på varje dag jag ska lägga upp ett inlägg!
Tack Sandra!


Likes

Comments

Hej allesammans! Gott nytt år på er!

Nu var det ett tag sen sist (igen).
Hur firade ni er nyårsafton? Min var rätt lyckad, vi hade vänner över och åt god mat + efterrätt!! Sen blev det vin och lite olika saker, vi spelade en del spel och lyssnade på musik. Good Times.

Nu är det 2017, vad är era mål under det här året?
Det här året känner jag mest att jag vill ut och resa, jag vill resa till USA och Australien. Sen så vill jag även uppnå mina mål inom gymmet och inom själva fitness livsstilen. Jag vill se världen och bara leva, även bygga upp bloggen bättre!

Förra året så har jag haft en del negativt och just därför ska detta året bli mer positivt! Visst man har alltid några dåliga dagar men jag ska minska på dom och sprida glädje runt mig så det inte blir så. #spridkärlekintehat #spridglädje

Likes

Comments

Hej allesammans,

Nu var det ett tag sen jag la upp något här, men jag har inte riktigt haft motivation för och blogga. Det ska bli ändring på det nu känner jag.

Vad har hänt sen sist? Det är December och det är enligt mig den mysigaste månaden på året. Man får pynta hela huset med belysning och baka en massa goda saker och umgås med familjen. Julafton är bara om 4 dagar och det ska bli super mysigt att fira Jul hos min pojkväns familj för första gången.

Har ni handlat alla julklappar än? - inte jag...

Förra helgen så var vi på Torp och kollade på det tre Idol-finalisterna som kom och hälsade på.
Har ni kollat på Idol? Isåfall vem tyckte ni skulle vinna? För mig var alla tre värdiga vinnare, men jag blev så klart jätte glad när Liam vann!


Likes

Comments

Det är oerhört viktigt att ha rätt inställning på sig själv och livet för att lyckas.

I varje situation som uppstår kan vi välja hur vi ska tolka den. För att hjälpa sig själv på traven kan man ställa frågan: ”Är det värt att lägga ner en massa negativ energi på det här?”

Våra tankar påverkar hjärnan på ungefär samma sätt som när vi lär oss saker. Om vi ständigt tänker negativa tankar snappar hjärnan upp dem och skickar ut signaler till kroppen som får oss att må dåligt.

Det är aldrig för sent att förändra sitt tankesätt! Hjärnan är förändrings benägen och kan lära sig nya saker hela livet. Det handlar om att lära sig att njuta av det som är bra i livet, och inte låta sig tyngas ner av det negativa. Små positiva tankar gör stor skillnad.

7 tips på hur du ska behålla det positiva:

1. Gör en själv-check

2. Rensa ut det negativa

3. Fokusera på det positiva

4. Älta på rätt sätt

5. Bli din egen terapeut

6. Skapa syntetisk lycka

7. Se allt du har

Likes

Comments

Hej allesammans,

Då var det redan dags för November igen och det betyder ju bara en sak.. att man ska börja tänka på Julklappar... Många brukar få panik inför det då det betyder kaos i alla köpcenter, jag själv känner att man egentligen bara måste ta det lugnt och låta alla andra ha panik istället, då har man själv inte ont av det senare. haha?

Inatt så kom den första snön och det får jag mer panik av än och handla julklappar! Det värsta jag vet är när det blir kallt ute. någon mer som känner så`?

Kommentera gärna vad ni vill att jag ska skriva om i min blogg. :)


Likes

Comments