Ni vet, den där vännen allting bara stämmer och klaffar med? Ja, det är Emmisen och jag. Jag kan inte med ord beskriva hur tacksam jag är för att jag träffade denna människa under tiden jag bodde i Sundsvall. Redan under min första vecka i nya staden började vi prata och snabbt därefter blev vi oskiljaktiga.

I slutet av sommaren flyttade vi från Sundsvall båda två och om två veckor ska jag få träffa henne igen. Nu äntligen passar passar våra scheman för en gång skull. Ingen är gladare än jag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Listigt

När går du och lägger dig på kvällen?

Det varierar. En vardag med ordentliga rutiner skulle jag vilja svara 23-00. Just nu är min dygnsrytm i obalans vilket innebär att jag oftast somnar runt 03, hoppsan.

Vad är det sista du gör på kvällarna?

Tar trötta kliv till mitt skafferi för att hämta hö åt kaninen. Same procedure as everyday.

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje kväll?

Max 15 minuter. Prio ett är tandborstning, orkar jag så tvättar jag bort sminket och därefter kletar jag in facet med serum och nattkräm. Jag är tyvärr lat kvällstid, haha.

Är kvällsfika viktigt?

Jag önskar att jag kunde säga att jag dricker en smoothie eller typ äter någon frukt men brukar sluta med att jag sitter och käkar nå' vitt bröd med smör och en bit halvsvettig ost. Glammigt. Har jag sällskap är det dock roligare att gå all in på kvällsfikat.

Hur går du klädd på kvällen?

I min önskevärld hade jag ägt ett matchande mjukisset men det brukar bli en skrynklig och alldeles för stor skjorta som jag en gång i tiden lånat ur pappas garderob tillsammans med typ randiga bomullstrosor. Finns inget bättre, lovar.

Är du kvällstrött?

Det är verkligen från och till. Jag brukar bli trött runt 23, men går jag inte och lägger mig när jag är som tröttast så slår det snabbt över och jag blir pigg igen. Det beror helt på tidigare nämnda rutiner.

Hur ser en perfekt kvällsstund ut?

Att lägga sig i soffan med en kopp te och kolla serier. Jag fick en te-adventskalender av mamma i inflyttningspresent men jag glömde bort den varannan dag så jag har fått upptäcka goda tesorter nu på sistone. I like!

Vad är det bästa med kvällen?

Tända doftljus och lugnet som (oftast) inträffar under vardagen, då och då med ett glas rött i ena handen. Och tända ljusslingan, såklart.

Likes

Comments

Har nu sett TED. Om jag grät? Svar: ja. Handlingen berörde ju ångest (såklart) och jag tyckte att filmskaparna fick ihop både ljud och bild så perfekt. Tungt innehåll men absolut en bra film - två tummar upp!

Likes

Comments

Nytt år och en ny existentiell kris. Och ni som vet, ni vet (jo, men givetvis betyder det nytt hår). Denna gången i en kopparnyans. Gillar det massor.

Likes

Comments

"DID YOU SAY PARIS?"

Måndag igen och jag har spenderat största delen av dagen i soffan framför min nya favoritserie. Kommer skriva om denna vid senare tillfälle, vilken cliffhanger va?

När jag sedan tog en paus från serietittandet så snubblade jag över en tävling där en har chans att vinna en resa till Paris. Utmaningen går ut på att blogga under 30 dagar - alltså tänker jag att tävlingen kom väldigt lägligt i samband med att jag tänkte kicka igång bloggandet detta år som tidigare nämnt. Tjohoo!

#nouw30daychallenge
http://nouw.com/nouw30daychallenge

Likes

Comments

Det var ett tag sedan jag lämnade spår efter mig på world wide web. Jag hade många planer, tankar och projekt igång men kraschade nästan lika hårt in i väggen som jag gjorde för ett och ett halvt år sedan. Nu har jag återfått kontroll över livet igen. Hyfsat, i alla fall. 

Det är nytt år och jag känner att jag är redo för nya utmaningar, vad det än kan innebära. Det är fint ändå, att hitta ljuset efter att ha vandrat i slow motion i en becksvart tunnel ett tag. Hänger ni med mig under 2018?

Likes

Comments


Igår skrev jag nitton (!) sidor tenta. Skrivkramp deluxe. Eftersom jag hjärngympade såpass under gårdagen så drog jag av ett morgonpass idag för att aktivera kroppen också. Klyschigt värre, men känner mig lättad och som en ny människa.

Likes

Comments


Knaprade en sömntablett innan jag lade mig igår för jag hade svårt för att somna. Jag sov över samtliga alarm och vaknade inte förrän solljuset strålade in genom vardagsrumsfönstret och speglades in i mitt sovrum. HUR sjukt att jag vaknade klockan halv två idag?

Mitt sovrum, som egentligen är pappas, har varit min trygga plats nu i ett par veckors tid i väntan på ett eget nytt krypin - imorgon händer det. Klockan elva hämtar jag nyckeln till mitt nya boende. Jag har packat ner allting i lådor nu och det pirrar i min 177 centimeter långa kropp.

Det kommer bli fint, detta.

Likes

Comments

But I am a 90's bitch

Likes

Comments