Igår skrev jag nitton (!) sidor tenta. Skrivkramp deluxe. Eftersom jag hjärngympade såpass under gårdagen så drog jag av ett morgonpass idag för att aktivera kroppen också. Klyschigt värre, men känner mig lättad och som en ny människa.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Knaprade en sömntablett innan jag lade mig igår för jag hade svårt för att somna. Jag sov över samtliga alarm och vaknade inte förrän solljuset strålade in genom vardagsrumsfönstret och speglades in i mitt sovrum. HUR sjukt att jag vaknade klockan halv två idag?

Mitt sovrum, som egentligen är pappas, har varit min trygga plats nu i ett par veckors tid i väntan på ett eget nytt krypin - imorgon händer det. Klockan elva hämtar jag nyckeln till mitt nya boende. Jag har packat ner allting i lådor nu och det pirrar i min 177 centimeter långa kropp.

Det kommer bli fint, detta.

Likes

Comments

But I am a 90's bitch

Likes

Comments

Jag gör: ofta klantigheter så som att snubbla eller spilla något som efterlämnar fläckar.
Jag kan: göra supergod havregrynsgröt.
Jag köper: för mycket strumpor för jag intalar mig själv att jag inte hinner tvätta tillräckligt ofta.
Jag borde: bry mig mindre om skitsnack.
Jag måste: boka tid hos optikern för att göra en synundersökning.
Jag vet: att jag har kanske jordens minsta filmintresse.
Jag tycker: att frysta hallon är det godaste som finns.
Jag tänker: dagligen på vad jag ska äta till frukost kommande dag.
Jag förbrukar: alldeles för mycket tops. Kan tillägga att jag är värdelös på att använda mascara då jag alltid får prickar på ögonlocken.
Jag lyssnar: just nu på väldigt många olika sorters podcasts.

Jag drömmer: om livets alla äventyr som komma skall.
Jag längtar: till min födelsedag nästa månad.
Jag fasar: inför denna torsdag då vi har en stor redovisning med mycket (!) förberedelser, samt oponering och deadline för en skrivuppgift.
Jag använder: min mobilladdare mycket eftersom min nuvarande telefon har väldigt dåligt batteri.
Jag njuter: allra mest av morgonens första kopp kaffe.
Jag blir: varm i hjärtat av att somna bredvid min kärlek.

Jag äter: havregrynsgröt till frukost majoriteten av årets alla dagar.
Jag dricker: Celcius Acai Hallon. Helst dagligen, så himla go'.
Jag struntar: i på tok för lite saker. No wonder why jag är stressad dagligen.
Jag ska: aldrig mer ta åt mig av bullshit som jag vet jag ej har med att göra.
Jag sparar: på minnen, allt ifrån minnesvärda tågbiljetter till suddiga foton.
Jag brukar: klaga på att min telefon inte vill samarbeta med mig.
Jag tittar: på mina guilty pleasure-program, dvs 112 på liv och död/112 poliser osv minst två gånger i veckan.
Jag läser: sällan skönlitteratur då jag mest läser kurslitteratur.
Jag vill: att nazister, rasister och sexister ej får ha beslutspositioner i samhället.

Likes

Comments

Jag har fått frågor det senaste angående mitt namn. Oftast händer det i samband där jag är i nya miljöer och exempelvis lär känna nya människor. Hör och häpna (haha), här är anledningen;


Jag arbetade i en ganska speciell miljö. Jag tänker inte outa företaget men det är inte alls svårt att ta reda på för den som är intresserad. Under arbetspasset hade de anställda namnskyltar och "Sarah" måhända vara ett vanligt namn, men inte alls jättesvårt att söka reda på om en vill. Det hände att gäster från jobbet skrev till min privata Facebook och jag blev helt enkelt obekväm.

I ett annat sammanhang så bestämde sig en man för att ta sig hem till mig. Han ville ha sällskap efter ett krogbesök och berättade hur han satt i taxin påväg till min adress för "jag vet ju minsann vart du bor". Jag sprang utanför lägenheten och ryckte i stress och panik bort min namnlapp från min ytterdörr, samt tejpade för mitt namn nederst i trappuppgången.

Dessa två händelser påverkade mig oerhört under en period och jag kände helt enkelt att jag behövde byta mitt namn på sociala medier ett tag för att göra mig lite mer svårtillgänglig. Jag fanns då inte längre bara en sökning bort utan det krävdes lite mer tid och energi än så. Dessa personer slutade höra av sig och ingen mer försökte inleda en konversation men om det däremot beror på att jag bytte ut mitt namn på Facebook kan jag ej svara på, för jag har ingen aning. Det gjorde mig däremot mer bekväm att veta om att jag var mer svårtillgänglig. För att tillägga; detta var då. Jag vågar tro att jag hade reagerat på ett annat sätt idag - aldrig att dessa män skulle komma undan idag.

Likes

Comments

Är det någonting jag uppskattar i vardagen som student så är det miljö och det påverkar mig så himla mycket. När en har egna studier finns det oändligt med val och möjligheter; att sitta på ett mysigt café, att skriva från sängen eller att sitta kvar i klassrummet efter en föreläsning.

Idag sitter jag tillsammans med finvännen min på de Matteo och dricker kaffe. Ljuvligt.


Likes

Comments

Det var faktiskt inte alls längesedan jag sprang på en bekant mitt i all hets på Stockholm centralstation."Skriver du inget längre?" frågade hen. "Jo, i smyg" svarade jag. En kaffe senare bestämde jag mig för att offentliggöra mina inlägg igen. För, varför inte?

Hej älsklingar. Hoppas ni vill med på denna resa även denna gång.

Likes

Comments