Header

Jeg har viiiirkelig grublet over, hvordan jeg bedst muligt får den nye blog på benene. Selvfølgelig har jeg glædet mig helt vildt til at lade tæppet gå, men jeg har altså samtidigt haft det lidt ambivalent med bare såden at gå ud fra, at mig og hvad jeg spiser til morgenmad (læs: for det meste bare havregrød), er spændende nok til at nogen gider læse om det.

For at komme videre i teksten må jeg lige dele en lille anekdote fra tidligere på året, hvor jeg drog ret spontant til London med min veninde. Men mens min veninde gik ud fra at vi skulle på "ferie"; kaste vækkeurene ud ad vinduet, sove længe, og derefter bruge størstedelen af tiden på Oxford Street - så var jeg frisk som en havørn kl. 7-nul-dut, og regnede med at vi skulle bruge alle 4 dage på at gå lange ture, opdage små, grønne oaser og drikke god kaffe. Og således endte den spontante London-tur med at jeg selv tog til Camden kl. 7.30, hvor jeg kunne gå tur og drikke kaffe så meget jeg ville, mens min veninde tog på shopping-togt når hun stod op små fire timer senere. Og derfra kunne vi så passende mødes omkring klokken 17, når vi begge havde nået det vi ville. Vi er heldigvis stadig veninder i dag - men jeg må indrømme, at det var lidt op ad bakke efterfølgende.

Fra den tur har jeg taget med mig videre, at det ALTID er en god idé at forventningsafstemme; så det tænkte jeg, at jeg også ville gøre her på bloggen. Inden i begynder at tro at jeg primært vil dele outfit-billeder iført min lyserøde Ganni-jakke (for ja, sådan én har jeg faktisk). Realiteten er nok nærmere, at bloggen her vil blive lidt et miskmask af, hvad jeg har på hjerte som ung kvinde i starten af 20erne. Alt fra popkultur til mine tanker om udlændingepolitik (for sådan nogle har jeg også). Og der vil nok også være lidt om Barbie-jakken, som jeg kalder den.

Således fik vi gjort klart, at jeg nok kommer til at skrive om lidt af det hele. Jeg tør ikke garantere, at jeg rent faktisk ER spændende nok til at være "blogger" - men jeg tør godt garantere at jeg vil gøre mig mega umage med at lade som om.

Resten af introduktionen tænker jeg at vi gemmer, og så kommer den løbende. Så er i også lidt tvunget til at kigge forbi igen, hvis i er blevet nysgerrige. Og det håber jeg sgu lidt, at i er!

Likes

Comments