Contains affiliate links

Når jeg vågner og kigger mit tøj igennem er det primært sort, hvid også nogle få farve hist og her. Er ikke selv typen en der går med farver fra top til tå.

Så her er min hjemlighed, hvis du synes dit outfit mangler et frisk pift.

Hvis der skal farve ind i mit outfit tager jeg udgangs punkt i en mørk eller lys base, også derefter finder en taske, jakke eller tørklæde som er hovedpunktet i dag.

Et lille sofistikeret tørklæde gerne med farve kan give dit ellers meget simple outfit masser af kant, samt er vi gået ind i de kolde måneder så oven i det kan du holde varmen.

Tørklæder i forskellige farver og mønstre nedenunder

https://www.zalando.dk/weekend-maxmara-gesati-torklade--halstorklader-bordeaux-mw751g00s-g11.html

https://www.zalando.dk/guess-sjal--torklader-lipstick-gu151g041-g11.html

http://www2.hm.com/da_dk/productpage.0517737003.html

http://www.ginatricot.com/cdk/da/kollektion/kollektioner/equestrian-collection/fiona-torklade/prod755864120.html?gclid=Cj0KCQjwxdPNBRDmARIsAAw-TUmrD688qMlTXNSF7zzxySvi8UnTcSuTm4jaSjlOjwjAdOYlE9jUZjgaApiuEALw_wcB


Håber det lille tip gav inspiration

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Vinteren er lige om hjørnet og sceneriet kommer, du kikker igennem gemmerne men finder intet, du finder intet på nettet. Det nu jeg træder i karakter! Kik igennem disse 5 forskellige styles.

Første outfit består af varme toner. En lækker fake pels, Super fede støvler, også for at samle hele outfitet er der et par læder handsker hvor den sorte går igen i sålen på støvlen. Jakke / Handsker / Støvler

Andet outfit passer netop til dig som elsker frakker og føle lidt ekstra varme. Til at pifte den ellers meget feminin frakke har jeg valgt et par super rå støvler og et tørklæde med lidt mønstre i for at spice det op.

Tredje er nok et af mine favoritter. Et super feminin look med en fin pels, tørklæde i grå for at bryde den sorte farve, og til sidst et par blanke støvler.

Til det fjerde er det igen en pels, fordi det går man aldrig forkert i byen med om vinteren. Til dens unikke design har jeg valgt en simple hue, og et par stil rene støvler.

Femte outfit er super klassisk med en grå simple jakke, med nogle feminine træk, læder handsker, samt et par rå støvler. Less is more!!

Sidste outfit er til dig der ikke er til alt det super fine og er mere til street i stedet. Denne ekstrem fede blå jakke, er så lækker og mere sporty i looket, sammen med den har jeg fundet denne simple sorte hue og disse chunky støvler.

Håber i det ville hjælpe jer, samt give inspiration!

Likes

Comments

Ordet oprydning skræmmer alle væk.......... Men det kan sagtens være hyggeligt at få støvsugeren frem, glasrensen, samt sortering af dit tøj.

Her er mine tips hvordan du gøre rengøring af dit sted sjovere.

1. Vigtigst af alt MUSIK for mig! Høre nogle fede numre både nye og gamle klassiker gøre det hele meget federe. SÅ lav en sprød playlist og fin dine fede moves frem

2. Sæt dig mål så du ikke går død i din oprydning eksempel starter jeg altid med at rede min seng, luft ud, sortere det tøj jeg har hængene fremme også gøre mit skrivebord rent.

3. Og sidste ting, få støvsuget dit værelse, lejlighed, hus mm. Støv af i alle krogene og en ting mange glemmer vask dine spejle, man opdager først bagefter hvor beskidt det var!v


Håber det kunne give lidt inspiration til at gøre din rengørings dag sjovere!

Likes

Comments

Sangen Summer of 69 har været på repeat i mine øre de sidste uger. Denne sommer har været fyldt med skøre og vidunderlige minder. Lige fra Grøn Koncert, hyggelige stunder med familien, fester, cafe tur, shopping med vennerne og meget mere. Eftersom sommeren ved sine sidste dage og efteråret nærmere sig.

Tænkte i skulle have et glimt af min sommer 2017

Likes

Comments

Contains affiliate links

Vi kender alle følelsen......

Ligger i ens seng, spiser ens ynglings snacks, ligger med ens mobil og man kan knap nok rejse sig for at hente noget at drikke. Et efter det andet billede er folk der træner, men alligevel bliver du liggende.

Her er mine top 3 tips til at blive motiveret til at træne.

1. Flotte og spænende omgivelser vil jeg næsten sige er det vigtigste. At man ikke går død i sin løbe tur, fordi det er den samme hvide væg fra træningscentret er vigtigt. Kom ud i naturen og fin nye spædende ruter du bliver glad af.

2. Outfitet kan også hjælpe meget. Hvis du ved du har noget fedt trænings tøj for du mere lyst til at komme i gang og vise det frem. Så smid de 3 år gamle hulede shorts ud og få dig nogle nye

3. Hvis jeg ved at jeg kommer hjem til lækre snacks, for det mig til at vil løbe hurtigere eller ligene. Eller så simpelt som at spice dit vand op, gøre det sjovere at drikke vand. Så helt sikkert sikre dig du har noget sundt men lækkert når du kommer hjem, da du ofte har brug for sukker efter træning, så du ikke rækker ud efter Haribo posen.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Dagens outfit består af en super sød off shoulder sort trøje, off shoulder looket giver det en mere sommervibe. Til jeans har jeg disse super fede og rå blue ripped jeans på, som fjerner det meget feminien fra trøjen. For at balancer det hele har jeg taget et råt bælte på. Har et guld ur på, samt gul runde øreringe. Til taske har en sort taske på, og mit super søde musling armbånd på. Til sko har jeg et par slip ons på som samler hele lokket med den sorte og hvide farve.

Instagram:

https://www.instagram.com/sarah_pitcher_/

Likes

Comments

Blomster der er broderet på skind jakker, bomberjacket og denim jackets synes jeg at man ser over det hele på de sociale medier. Kombinationen af de røde nuancer på skindjakke har dog vundet mit øje ud af de tre.

Så da jeg var i Århus måtte jeg eje en og fandt denne super rå læder jakke med et twist af feminin med lyserøde blomster som er broderet på ryggen.
I stedet for en glat overflade har den en rustik overflade som giver den det sidste.

Instagram
https://www.instagram.com/sarah_pitcher_/?hl=da

Likes

Comments

At samle alle vennerne til grill, drinks og hygge kan jo aldrig slå fejl. Idéerne til at gøre den ekstra festlig har jeg i hvert fald klar takket være altid leveringsdygtige Pinterest. Så her får I dem til inspiration, hvis I selv har planer om en lille sommerfest.

Lyskæder kan man aldrig få for mange af. De er dekorative i sig selv – særligt hvis man skaber en hel lille ‘himmel’ med dem – og når mørket faldet på, er det så stemningfyldt at sidde i skæret fra dem! Jeg er selv vild med min egen udgave af denne glødepære-lignende udgave
https://m.luxoliving.dk/design-by-us-edison-globe-paere/
Som gør sig også altid flot med sin markante sorte ledning, som man skal købe ved siden af. Rispapirslamper kan virkelig ligeledes sprede stemning, og den her fra IKEA
http://m.ikea.com/dk/da/catalog/products/art/10340612/
er jo genial til havefesten!

Drikkevarerne skal helt være kolde og nemme at tilgå for gæsterne, så man som vært ikke skal fare rundt og sørge for alle. Et køleskab er det nok de færeste, der lige har stående fremme i haven eller gårdhaven, men heldigvis er den primitive løsning med isterninger i massevis også langt mere dekorativ. Fyld en stor balje eller en trillebør med is, så er du sikret kølige drikkevarer til langt ud på natten! Har du ikke selv plads (eller overskud) til at fylde fryseren med isterninger, så er mange supermarkeder og tankstationer heldigvis også leveringsdygtige i den slags.

Skal der blandes drinks er de klassiske lemonadeholdere som denne
https://roomsa.dk/house-doctor-icecold-juice-og-lemonadebeholder-8-5-liter_ET0001.html?utm_source=adwords&utm_medium=cpc&utm_campaign=merchant&utm_content=allevarer&product_id=ET0001&gclid=CjwKCAjwqcHLBRAqEiwA-j4AyN9L-ZyZLv16DFKlgSIfmv0MVnKcra5yuAarF7P0D5xNIPR2sRzPMxoCHJ8QAvD_BwE
også både praktiske og dekorative. Bland dine favoritdrinks, hæng et lille skilt på og lad gæsterne tappe selv.

Blomster = Sommer. Men det behøver heldigvis ikke koste en formue at pynte op med blomster. Mange af de flotteste vokser vildt og kan plukkes ganske gratis i grøftekanter. Miks blomsterne tilfældigt i gamle konservesglas – evt. pakket ind i en papirpose og med en natursnor omkring. Nemt, billigt og pænt!

Sidst, men ikke mindst, kan jeg anbefale at stable en lille hjemmelavet skumfidus-bordgrill på benene. Det er den ultimative hyggespreder at hive frem, når der skal grilles s’mores (hvilket jo er en nærmest obligatorisk grill-spise!), og så fungerer den samtidig som en lille terressevarmer.

Håber det kunne sprede noget inspiration!

Sarah-Ann Møller Pitcher

Instagram:
https://www.instagram.com/sarah_pitcher_/?hl=da

Likes

Comments

Contains affiliate links

Byen Vejle har mange super hyggelige caféer og restauranter.

1. Lido Cafeen er en super hyggelig cafe/restaurant, med budgetvenlig pris, samt super lækkert mad. De formår at skabe en super hyggelig stemning, med deres musik, varmelamper og tæpper om aftenen, og super betjening. Ikke nok med god mad, laver de også de lækreste drinks til de sene aftner.

http://www.lidocafeen.dk/da/139379-Menukort


2. Den gamle Arrest er en utrolig fin cafe/Restaurant med masser af små detaljer, som gør den meget behagelig og hyggelig at være på. De har masser af billeder, lys osv med til at tilføje prikken over i'et. Igen en overkommelig prisklasse, som alle kan være med til.

http://www.cafeen.nu/
3. Restaurant Zhou er en restaurant hvor jeg kun bruger brug af deres lækre buffet, hvor de har alt fra det lækreste sushi, tang, edamame til lækkert rødt kød, og en sprød salat. Synes dette sted er perfekt til folk der gerne vil prøve sushi verden, uden at spilde deres penge hvis det ikke er dem, da de tilbyder masser andet end sushi i deres lækre buffet.

https://www.zhou-vejle.com/


Likes

Comments

I har nok set på min Instagram:https://www.instagram.com/sarah_pitcher_/?hl=da


Har jeg elsket disse to armbånd!! Bruger det ene på min venstre ankel og det andet på mit højre håndled. Synes de fremstår som den fedeste sommer vibe. Mine er fra Tyrkiet som min veninde har taget med hjem til mig.

Der nogle Instagram sider som laver dem, ellers så er det nok kun i udlandet man kan få fat i dem.

Synes klart at i skulle få anskaffet jer et, det giver hvert et outfit den sødeste sommervibe!

Instagram:
https://www.instagram.com/sarah_pitcher_/?hl=da

Likes

Comments