Sangen Summer of 69 har været på repeat i mine øre de sidste uger. Denne sommer har været fyldt med skøre og vidunderlige minder. Lige fra Grøn Koncert, hyggelige stunder med familien, fester, cafe tur, shopping med vennerne og meget mere. Eftersom sommeren ved sine sidste dage og efteråret nærmere sig.

Tænkte i skulle have et glimt af min sommer 2017

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Vi kender alle følelsen......

Ligger i ens seng, spiser ens ynglings snacks, ligger med ens mobil og man kan knap nok rejse sig for at hente noget at drikke. Et efter det andet billede er folk der træner, men alligevel bliver du liggende.

Her er mine top 3 tips til at blive motiveret til at træne.

1. Flotte og spænende omgivelser vil jeg næsten sige er det vigtigste. At man ikke går død i sin løbe tur, fordi det er den samme hvide væg fra træningscentret er vigtigt. Kom ud i naturen og fin nye spædende ruter du bliver glad af.

2. Outfitet kan også hjælpe meget. Hvis du ved du har noget fedt trænings tøj for du mere lyst til at komme i gang og vise det frem. Så smid de 3 år gamle hulede shorts ud og få dig nogle nye

3. Hvis jeg ved at jeg kommer hjem til lækre snacks, for det mig til at vil løbe hurtigere eller ligene. Eller så simpelt som at spice dit vand op, gøre det sjovere at drikke vand. Så helt sikkert sikre dig du har noget sundt men lækkert når du kommer hjem, da du ofte har brug for sukker efter træning, så du ikke rækker ud efter Haribo posen.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Dagens outfit består af en super sød off shoulder sort trøje, off shoulder looket giver det en mere sommervibe. Til jeans har jeg disse super fede og rå blue ripped jeans på, som fjerner det meget feminien fra trøjen. For at balancer det hele har jeg taget et råt bælte på. Har et guld ur på, samt gul runde øreringe. Til taske har en sort taske på, og mit super søde musling armbånd på. Til sko har jeg et par slip ons på som samler hele lokket med den sorte og hvide farve.

Instagram:

https://www.instagram.com/sarah_pitcher_/

Likes

Comments

Blomster der er broderet på skind jakker, bomberjacket og denim jackets synes jeg at man ser over det hele på de sociale medier. Kombinationen af de røde nuancer på skindjakke har dog vundet mit øje ud af de tre.

Så da jeg var i Århus måtte jeg eje en og fandt denne super rå læder jakke med et twist af feminin med lyserøde blomster som er broderet på ryggen.
I stedet for en glat overflade har den en rustik overflade som giver den det sidste.

Instagram
https://www.instagram.com/sarah_pitcher_/?hl=da

Likes

Comments

At samle alle vennerne til grill, drinks og hygge kan jo aldrig slå fejl. Idéerne til at gøre den ekstra festlig har jeg i hvert fald klar takket være altid leveringsdygtige Pinterest. Så her får I dem til inspiration, hvis I selv har planer om en lille sommerfest.

Lyskæder kan man aldrig få for mange af. De er dekorative i sig selv – særligt hvis man skaber en hel lille ‘himmel’ med dem – og når mørket faldet på, er det så stemningfyldt at sidde i skæret fra dem! Jeg er selv vild med min egen udgave af denne glødepære-lignende udgave
https://m.luxoliving.dk/design-by-us-edison-globe-paere/
Som gør sig også altid flot med sin markante sorte ledning, som man skal købe ved siden af. Rispapirslamper kan virkelig ligeledes sprede stemning, og den her fra IKEA
http://m.ikea.com/dk/da/catalog/products/art/10340612/
er jo genial til havefesten!

Drikkevarerne skal helt være kolde og nemme at tilgå for gæsterne, så man som vært ikke skal fare rundt og sørge for alle. Et køleskab er det nok de færeste, der lige har stående fremme i haven eller gårdhaven, men heldigvis er den primitive løsning med isterninger i massevis også langt mere dekorativ. Fyld en stor balje eller en trillebør med is, så er du sikret kølige drikkevarer til langt ud på natten! Har du ikke selv plads (eller overskud) til at fylde fryseren med isterninger, så er mange supermarkeder og tankstationer heldigvis også leveringsdygtige i den slags.

Skal der blandes drinks er de klassiske lemonadeholdere som denne
https://roomsa.dk/house-doctor-icecold-juice-og-lemonadebeholder-8-5-liter_ET0001.html?utm_source=adwords&utm_medium=cpc&utm_campaign=merchant&utm_content=allevarer&product_id=ET0001&gclid=CjwKCAjwqcHLBRAqEiwA-j4AyN9L-ZyZLv16DFKlgSIfmv0MVnKcra5yuAarF7P0D5xNIPR2sRzPMxoCHJ8QAvD_BwE
også både praktiske og dekorative. Bland dine favoritdrinks, hæng et lille skilt på og lad gæsterne tappe selv.

Blomster = Sommer. Men det behøver heldigvis ikke koste en formue at pynte op med blomster. Mange af de flotteste vokser vildt og kan plukkes ganske gratis i grøftekanter. Miks blomsterne tilfældigt i gamle konservesglas – evt. pakket ind i en papirpose og med en natursnor omkring. Nemt, billigt og pænt!

Sidst, men ikke mindst, kan jeg anbefale at stable en lille hjemmelavet skumfidus-bordgrill på benene. Det er den ultimative hyggespreder at hive frem, når der skal grilles s’mores (hvilket jo er en nærmest obligatorisk grill-spise!), og så fungerer den samtidig som en lille terressevarmer.

Håber det kunne sprede noget inspiration!

Sarah-Ann Møller Pitcher

Instagram:
https://www.instagram.com/sarah_pitcher_/?hl=da

Likes

Comments

Contains affiliate links

Byen Vejle har mange super hyggelige caféer og restauranter.

1. Lido Cafeen er en super hyggelig cafe/restaurant, med budgetvenlig pris, samt super lækkert mad. De formår at skabe en super hyggelig stemning, med deres musik, varmelamper og tæpper om aftenen, og super betjening. Ikke nok med god mad, laver de også de lækreste drinks til de sene aftner.

http://www.lidocafeen.dk/da/139379-Menukort


2. Den gamle Arrest er en utrolig fin cafe/Restaurant med masser af små detaljer, som gør den meget behagelig og hyggelig at være på. De har masser af billeder, lys osv med til at tilføje prikken over i'et. Igen en overkommelig prisklasse, som alle kan være med til.

http://www.cafeen.nu/
3. Restaurant Zhou er en restaurant hvor jeg kun bruger brug af deres lækre buffet, hvor de har alt fra det lækreste sushi, tang, edamame til lækkert rødt kød, og en sprød salat. Synes dette sted er perfekt til folk der gerne vil prøve sushi verden, uden at spilde deres penge hvis det ikke er dem, da de tilbyder masser andet end sushi i deres lækre buffet.

https://www.zhou-vejle.com/


Likes

Comments

I har nok set på min Instagram:https://www.instagram.com/sarah_pitcher_/?hl=da


Har jeg elsket disse to armbånd!! Bruger det ene på min venstre ankel og det andet på mit højre håndled. Synes de fremstår som den fedeste sommer vibe. Mine er fra Tyrkiet som min veninde har taget med hjem til mig.

Der nogle Instagram sider som laver dem, ellers så er det nok kun i udlandet man kan få fat i dem.

Synes klart at i skulle få anskaffet jer et, det giver hvert et outfit den sødeste sommervibe!

Instagram:
https://www.instagram.com/sarah_pitcher_/?hl=da

Likes

Comments

Er jo lige flyttet i lejlighed med min mor og har brugt lang tid på at gennemtænke hvad der ville gøre at jeg ville føle mig hjemme.
For mig er det at have små hygge kroge, hvor jeg fx. kan sætte mig ned glemme alt og bare være mig. Vil vise jer mine 3 yndlings spots.

1. Elsker blandingen af marmor og planter, så har valgt denne super søde træ reol og som et låg taget en marmor plade. På den er der to lysestager og en lille grå vase som passer til marmor, i den samme serie kan man se to størrelser større vaser i baggrund. I fronten er der en stor plante i en rustik vase. Her er det tydligt at se at jeg har valgt grå som hoved farven og fundet andre elementer så det ikke ville blive for ensartet.

2. Det næste sted er i min vindueskarm hvor jeg har en plante, spejl, pilikan i træ med grønne detaljer, samt en kobber vase. Synes farverne spiller super godt med hinanden, uden at det bliver for meget.

3. Det sidste sted er hvor jeg har en grå skammel med to pudder på. Derefter har jeg et citat i vindueskarmen ved siden af en kobbervase og en lille kaktus, hvor igen den grønne farve igen spiller et vigtigt element for at give noget liv. I det andet hjørne har jeg en vase med kobberstriber og små muslinger.

TIP:
En ting jeg synes er vigtig er planter, synes det gør dit sted meget mere livligt. Specielt hvis det er meget gråt/hvidt ligesom mit er det en god måde at få noget farve frem til at pifte det op.

Håber i kunne få noget inspiration!

Sarah-Ann Møller Pitcher

Instagram:
https://www.instagram.com/sarah_pitcher_/?hl=da

Likes

Comments

Mandag d. 17 Juli 2017
Solens stråler varmer mine ben, vinden for mit hår til at flyve. Lyden af glade mennesker i Vejle by smitter af på mit humør. Der står en ung dreng som spiller Yellow acoustic med Coldplay på sin brune guitar. Går med min veninde og vi har THE TIME OF OUR LIFES!
Til mit outfit har jeg den fineste hvide offshoulder trøje på fra Bilka, 100kr det bedste fund hidtid. Min nederdel er fra calvinklein i en super fed grå farve med studs i siden, lidt mere i den dyre ende 1000kr.
Min ankelkæde er fra Gina Tricot og giver et være outfit det ekstra! Den koster 69kr
Til sko er det nogle jeg fandt i England til kun 80kr! De har de fineste detaljer, hvor det ligner der er slangeskind mønstre i. Enhver sort/hvid slip on ville du.
Solbrillerne er fra Asos som har et metal ligene glas, det gøre looket lidt mere råt istedet for et par pilotbriller.
Taskens kæde er prikken over i'et!

NEDERDEL:
https://www.magasin.dk/studded-midi-skirt-nederdel/VA04228906-10061846_061.html

BLUSE:
1.http://www2.hm.com/da_dk/productpage.0474183001.html#Naturhvid
2.https://www.veromoda.com/dk/da/vm/shop-pr.-kategori/toppe/bluser/off-shoulder-top-med-3-4-aermer-10180454.html?cgid=vm-blouses&dwvar_colorPattern=10180454_BrightWhite

SKO:
https://www.zalando.dk/vans-sneakers-black-va215c00f-q11.html

TASKE:
https://www.zalando.dk/missguided-skuldertasker-grey-m0q51h03g-c11.html

Tak fordi i læste med!

Sarah-Ann Møller Pitcher.

Instagram:
https://www.instagram.com/sarah_pitcher_/

Likes

Comments

Contains affiliate links

Alle forbinder nok fine arrangementer med at alle damerne skal have kjoler på og mændene suits. I mine øjne kan en kvinde sagtens bære et par business bukser med en blazer og rocke det for vildt. Vil vise jer tre forskellige stilarter af tøj, som kan bruges til de lidt finere arrangementer.

THE GIRLY GIRL
Dette er det fineste outfit til den super pigede pige, som elsker at have kjole på med fine lyse farver. Har den fineste silke blazer på fra H&M, den er i denne unikke nude farvemed et hint af rosa. Inden under har jeg en super sød kjole på fra Bestseller, med en meget feminin blondekant nederes, som lige giver det ekstra i stedet for en traditionel sort kjole.  Det er en sidste års model men har fundet nogle så identiske som muligt. Til sko har jeg valgt to muligheder, et par flade og et par høje. Det ene par er fra Deichmann, som er sidste års model og DSV ikke laves mere, men har fundet en meget ligene bare med velour i stedet. Hælene er er et nude par, som du kan finde i det fleste butikker.

BLAZER:
http://www2.hm.com/da_dk/productpage.0492130001.html#Lys%20beige <http://www2.hm.com/da_dk/productpage.0492130001.html%22%20%5Cl%20%22Lys%20beige>

KJOLEN:
1.https://shop.bestseller.com/dk/da/bc/kvinder/kjoler/blonde-kjole-uden-aermer-10178861.html?cgid=bc-women-dresses&dwvar_colorPattern=10178861_Black <https://shop.bestseller.com/dk/da/bc/kvinder/kjoler/blonde-kjo>
2. https://www.bruun-bruun.dk/neo-noir-melina-kjole-sort <%22>

SKO:
Uden hæl:
https://www.bianco.com/dk/da/bi/summer-sale/markdown/cleated-loafers-92549103.html?cgid=bi-ss17-sale-markdown&dwvar_colorPattern=92549103_Rose <%22>
Med hæl:
http://www.asos.com/asos/asos-palma-leather-pointed-high-heels/prd/8213034?clr=nude&SearchQuery=&cid=4172&pgesize=36&pge=0&totalstyles=37&gridsize=3&gridrow=8&gridcolumn=2 <%22>

TASKE:
https://www.zalando.dk/even-odd-clutches-black-ev451ha6q-q11.html

THE RELAXED GIRL
Dette look passer perfekt hvis du ikke er til kjoler men stadig vil have noget pænt tøj på. Har en sort blazer på fra H&M, som sidder super feminint. Til den har jeg en hvis t-shirt på fra Pieces. Mine super lækre business bukser er fra Selected. Har mine hvide sneakers på fra Bilibi, de går ind og sammensætter hele looket med det sorte og hvide. De er DSV ikke inde på shoppen mere, men de har nogle andre som er super cool. For at bryde isen har jeg min Marc by Marc Jacobs taske på i en mørke grå med guld detaljer, som passer til mine smykker. Modellen laves ikke mere men har fundet den et andet sted , end deres officele side, DSV ikke i grå men i en sort. Har valgt at samle mit hår i en lav hesterhale sammen med nogle solbriller. Synes en hesterhale passer perfekt til looket.

BLAZER:
http://www2.hm.com/da_dk/productpage.0349867002.html#Sort

TOP:
https://www.pieces.com/dk/da/pc/ready-to-wear/toppe/korte-aermer/feminin-top-med-korte-aermer-17078400.html?cgid=pc-short-sleeve-tops&dwvar_colorPattern=17078400_CloudDancer

BUKSER:
https://www.selectedfemme.com/dk/da/slf/shop-pr-kategori/underdele/bukser/slim-fit/cropped-bukser-16049978.html?cgid=slf-shop-bottoms-pants-slimfit&dwvar_colorPattern=16049978_Black

SKO:
http://billibi.com/billi-bi-104-083

TASKE:
https://www.yoox.com/dk/45332369/item#dept=women&sts=hp_women80


THE ROCK AND ROLL GIRL
Hvis du elsker et råt bælte og et par fede støvler som mig er dette lige noget for dig! Har en grå look and like ruskind jakke på fra Vero Moda som giver outfitet mere kant. Indenunder har jeg en simpel sort kjole, som er fra England. H&m laver en meget ligene. Har et bælte i taljen for at gøre det mere råt, mærket er DSV krattet af men ethvert råt bælte ville du. Til sko har jeg mine støvler på fra mit tidligere indlæg (https://nouw.com/blog/posts#BlogPost_30697116 <https://nouw.com>)


JAKKE:
https://shop.bestseller.com/dk/da/bc/maerker/only/overtoej/leather-jackets/imiteret-laeder-jakke-15102997.html?cgid=bc-only-leather-jackets&dwvar_colorPattern=15102997_Black


KJOLE:
http://www2.hm.com/da_dk/productpage.0458239001.html#Sort

BÆLTE:
https://www.zalando.dk/vanzetti-balter-sort-va651d049-q11.html

STØVLER:
http://billibi.com/billi-bi-919-020
http://billibi.com/billi-bi-919-090

TASKE:
https://www.zalando.dk/missguided-skuldertasker-grey-m0q51h03g-c11.html

SOLBRILLER!
http://www.asos.com/jeepers-peepers/jeepers-peepers-flat-lens-round-sunglasses-with-silver-mirror-lens/prd/7508377?CTARef=Saved Items Image

Håber det kunne hjælpe jer, og at i kunne tænke i andre baner frem over når i skal ud.

Sarah-Ann Møller Pitcher.

Instagram:
https://www.instagram.com/sarah_pitcher_/

Likes

Comments