Header

Kaffet är räddaren när man har flera timmars plugg framför sig!

Torsdagar blir ibland ganska sega eftersom jag inte har någon skola, men idag känner jag faktiskt att jag fått mycket gjort. Startade dagen med träning tyvärr med regn i luften men ska inte klaga för vi har haft otroligt bra väder de senaste dagarna. Efter lunch tillät jag mig faktiskt att sova 30 min, vilket var välbehövligt då jag varit väldigt trött de senaste dagarna. Under eftermiddagen hann jag med att tvätta 3 maskiner, dammsuga lägenheten, baka lussekatter, byta sängkläder, plugga, spela lite kort och slå in lite julklappar. Nu ska jag koka mig en kopp te och se dagens avsnitt av syrror innan jag kryper ner i sängen. Imorgon är det redan fredag och då kommer pappa och Hugo! 😃

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Premiären är gjord och det var med bra känslor i år! Det var långt ifrån något toppen lopp men jag är nöjd. Det var otroligt roligt att äntligen ställa sig på startlinjen och jag krigade hela loppet igenom. Det är alltid något speciellt med första tävlingen. Man har ingen aning om hur varken kroppen eller huvudet ska reagera. Nervös var jag och jag skulle ljuga om jag sa att jag gillar det! Finns inget roligt med stunden innan man väl står på startlinjen, det roliga börjar när man hör pipen och man vet att om bara någon sekund får jag ge mig iväg. Det är då fighten mot både huvud och kropp börjar. Trött kommer jag bli, väldigt trött, men det är just det jag strävar efter. Känslan när man lyckas övervinna huvudet och istället för o bara känna hur ont det gör istället kunna vända det till något bra och njuta av det, det är det som driver mig. Det är den känslan när man lyckas med det som gör det så otroligt roligt att tävla! Men tillbaka till helgen, känslan var inte på topp under hela banan men skulle vara väldigt orättvis mot mig själv om jag inte vara nöjd med tanken på hur de senaste åren har gått. Men det var en bra start och jag ser verkligen fram emot denna säsong!

Bild från säsongspremiären förra året som även då gick i Idre, vill egentligen inte tänka tillbaka på den tävlingen! Är otroligt glad att säsongen startade mycket bättre i år!

Likes

Comments

Tänkte bara kika in lite kort innan jag kryper ner i sängen. En del har hänt sen jag sist skrev, bland annat har jag hunnit med SÄSONGSPREMIÄREN! Hur det gick tar vi i ett eget inlägg imorgon. För övrigt var helgen toppen! En helg med bara pappa, det blir ett antal sådana under vintern och finns nog ingen som är gladare än mig över det. Måste även passa på att säga att han, min pappa, världens bästa pappa fyller år idag! Som pricken över i:et dröjer det inte många dagar innan vi ses igen, redan på fredag kommer pappa och Hugo upp hit till Mora för tävlingar både lördag och söndag i Älvdalen. Både tävlingssäsongen och vintern är verkligen igång på riktigt nu och det är så kul!

Likes

Comments

Favorit månaden är här!

I väntan på att pappa skulle komma igår så gick jag en sväng till stan för att kika på lite julklappar. Själv brukar jag ha min önskelista klar lång tid innan jul men i år är det riktigt svårt att komma på vad jag önskar mig, men samtidigt gör det inte så mycket julklappar är bara en bonus på julafton! Däremot fyller jag ju år bara någon dag efter och då är de ju alltid kul att få någon present. För övrigt är det ju helt sjukt att det bara är 29 dagar kvar av detta år! Var tog tiden vägen?

Imorgon är inte bara första advent, det är även då jag tar på mig nummerlappen och ställer mig på startlinjen igen! Ska bli otroligt roligt men skulle ljuga om jag sa att jag inte var nervös.

Likes

Comments

Instagram@sarahhpersson