Header
View tracker

Det är äntligen fredag och helg! Den här veckan har känts väldigt lång, men egentligen inte på ett tråkigt sätt. Kan tänka mig att det är för att jag varit sjuk och inte kunnat träna, men nu känns det bättre och jag kan äntligen börja träna lite smått igen! 😃 Men även om jag varit sjuk så har veckan självklart några riktigt mysiga höjdpunkter! Bland annat, myskväll med pepparkaksbak, en massa julmusik o glögg och lunch på stan med bästa Taggis 💕

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Den lilla snö som äntligen kom i lördags är redan borta.. Det är den 7:e december och inte en snöflinga syns till här, alltså vad är det här?! Fick i alla fall njuta av den under en promenad.

Likes

Comments

View tracker

Jag vet att inget blir bättre av att klaga men idag stod "sprint tävling" på planeringen som helt klart är ett av de roligaste passen enligt mig! Men istället sitter jag här med min kopp kaffe.. På fredag åker skidorienterarna på läger men jag blir hemma.. Som sagt det suger att vara sjuk!!

Men nu till det positiva, jag håller faktiskt på att bli bättre!! 😃 Igår hade jag och Taggis julmys med pepparkasbak och glögg 😍 Det är endast 16 dagar kvar till julafton och endast 20 dagar kvar till att jag fyller 18, det är redan onsdag och jag har endast 4 lektioner kvar innan jag får helg och då kommer pappsen och Hugo hit. 😊


Likes

Comments

Det är tisdag och min förkylning vägrar att ge med sig.. vilket alltså även innebär att jag kommer missa lägret som börjar på fredag.. Jag som har hållit mig ifrån sjukdom relativt bra under hela året blir sjuk nu, nu när säsongen äntligen har börjat.. Men nu är det färdig pratat om sjukdom, inget blir bättre för att man gnäller och klagar. Det är bättre att gilla läget och göra det bästa av situationen, kunde varit värre och det är bättre att bli sjuk nu än veckan innan SM.

Nu börjar även uppgift efter uppgift bockas, förra veckan hade jag matteprov och kemi redovisning. Idag har jag precis haft seminarium i svenska och på måndag nästa vecka har jag fysik prov, sen är alla stora uppgifter klara för den här terminen. Så skönt! Nu längtar jag verkligen efter lov, bli frisk, snö och komma upp till stugan och få träna i fjällen igen!

Likes

Comments

Vad vore julen utan lussebullar? 😍

Likes

Comments

Instagram@sarahhpersson