Header

Har verkligen haft en lugn kväll. Ätit tacos, tänt ljus, målat naglarna och bara lyssnat på lugn musik. Jag är en person som verkligen älskar liv och rörelse men även om det går emot mig lite så behöver jag lugna stunder ibland. Bara vara med mig själv och ta det lugnt. Nu är jag verkligen redo för en ny vecka och på fredag åker dessutom jag hem!! 😃

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Musik i öronen, fint väder och kameran i handen, gud vad jag saknat det!

Gårdagen blev verkligen perfekt! Precis en sådan dag jag behövde efter en vecka med en del stress. Bland annat tog jag på med ytterkläderna, stoppade hörlurarna i öronen och tog med mig kameran på en promenad under eftermiddagen. Något som jag verkligen uppskattar och tycker är både riktigt roligt och rogivande, men tyvärr är det även något som ofta prioriteras bort. Tyvärr hann solen gå ner lite så det fina ljuset försvann och dessutom dog kameran efter kanske 20 min.. Men kul och skönt var det så länge det vara!

Dagen däremot började inte alls lika bra. Började med att "försova" mig en timme, var vaken långt innan men låg o bara o vänta på att alarmet skulle ringa vilket det aldrig gjorde.. Dessutom drömde jag massor mardrömmar så vaknade med ett ryck och fick typ panik när jag såg att klockan var över 9. Men när jag efter stund lyckats intala mig själv att det inte gjorde något, det är ju änd söndag och jag har ingen tid jag egentligen måste passa så gick jag upp och åt en god söndagsfrukost framför youtube. Sen gav jag mig iväg ut på dagens intervallpass, shit vad tungt det gick! Idag var verkligen ingen rolig känsla.. Tillskillnad från igår när solen strålade och det var sådant där perfekt höstväder så är det nu istället grått och regnet öser ner, tur jag i alla fall hann få träningen gjord innan regnet kom. Så nu ska jag bara ta det lugnt och njuta av det sista av denna helg.

Likes

Comments

Helgen är äntligen här och jag njuter! Gårdagen var lite småseg, vår första lektion blev inställd och sen väntades ett långt historia prov. Satt och skrev konstant i 1.5h och kände mig ändå inte helt klar när tiden var ute, nej verkligen inte ett av mina bättre prov! Men nu är det i alla fall gjort vilket är väldigt skönt! Efter biologilabb fick jag äntligen min efterlängtade helg. Kvällen blev lugn men bra.

Idag startade jag dagen med intervaller, skön start på helgen. Framåt lunch gick jag och Evelina ner på stan, solen strålade, löven är färgglada och luften så där frisk och klar som den bara är på hösten, ja det blev verkligen en fin och skön promenad! Vi strosade runt i lite affärer innan vi slog oss ner på Kaffestugan och fikade. Tyvärr fick jag inte med mig något hem men är väldigt sugen på att köpa en ny väska!

Nu ska jag plocka ordning lite i lägenheten sen ska jag koka mig en kopp te, sätta mig i soffan och bara ta det lugnt och njuta av att inte ha något måste för en stund😊

Likes

Comments

Tillskillnad från igår när jag drog upp persiennerna och möttes av sol så möttes jag idag istället av spöregn. Gårdagen blev som tänkt, träning, skola och plugg på kvällen. Den här dagen ser ut att bli i princip densamma. Ska strax ge mig iväg ut på rullisarna i regnet, efter lunch blir det lite lugnt och sedan väntas plugg hela kvällen lång. Vilket passar bra eftersom regnet ser ut att hålla i sig hela dagen. Länge sen sist men nu längtar jag faktiskt efter fredag och helg!

Likes

Comments

Solen strålade på himlen och termometern visade endast 2°C när jag vaknade idag. Perfekt höstväder och perfekt intervallväder! Benen var tunga och kroppen seg, men jag kämpade mig igenom det och känslan efteråt gör det värt det alla gånger! Annars idag är inte planerna speciellt stora, måste städa lägenheten och plugga inför fredagens historia prov men mer än så är det inte.

Likes

Comments

Instagram@sarahhpersson