Livet som Motocross syster, Vardag

Bloggen har ju legat nere nu ett tag som ni säkert har märkt men har inte riktigt haft tid och det har inte funnits något kul att blogga om men nu ska jag nog hitta massa att blogga om! Men tänkte berätta lite om vad som har hänt och vad som kommer att hända!

Motocross säsongen har i helgen dragit igång. Kewin (min lillebror) körde på lördagen skaraborgsfräsen i Hallsberg och blev där tvåa totalt för dagen. På söndagen körde han sen Stockholmscrossen i Katrineholm och det var hans första tävling som Junior, där gick det inte lika bra han blev 29 av 30 förare. Men det är bra kämpat ändå! Då alla som kör i den klassen är minst 2 år äldre än honom och har kört där mycket längre än honom!

Jag var dock inte med på de tävlingarna för att jag började min praktik på Eurovision Song Contest i lördags. Men det var väldigt kul det också! Jag började som sagt i lördags och kommer ha praktik där minst 1 gång i veckan fram tills finalen den 14 Maj.

I helgen blir det dock en slappar helg (så som det ser ut nu i alla fall) så det är väldigt skönt! Inget jobb eller praktik för mig och även ingen cross. Det är ett kroons läger i helgen men det kommer vi hoppa över då det har varit väldigt mycket cross de senaste månaderna och kommer att vara några månader framåt.


Ni får några bilder från Kroons läger i Skutskär och i Tierp. Det blev dock väldigt dålig kvalité och väldigt in zoomat. Men det får vara så. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments