Halløjsa Guys

Det er så i dag jeg er blevet 15 år. Hvilket jeg synes er der vildeste nogensinde. Det virker måske lidt som om jeg overreagerer men synes sku egentlig det er meget nice. Jeg har altid, siden jeg var helt lille, syntes at det at blive 15 var at træde ind i en ny række, hvis man kan sige det sådan.

Men nu hvor jeg tænker over det er det vel faktisk ikke så vildt endda. Altså jeg er jo kun en dag ældre end i går? Nu skal man også til at tænke på alt muligt.

1. Det er nu hvor er det lovligt at have sex f.eks. Så skal man til at tænke på hvilke typer man møder, hvem du gerne vil være sammen med, om du overhovedet vil være sammen med en, måske man allerede har været sammen med en? Det hele kan være så forvirrende og der er så mange spørgsmål.

2. Du kan komme i fængsel. Fordi der er lovgivning om at man nu som 15 årig kan komme ind at sidde bag de stive gardiner. Ikke at det bliver det helt store problem for mig eftersom jeg ikke har tænkt mig at gøre noget ulovligt, men alligevel. Hvis jeg ville have røvet en bank eller noget, så skulle jeg nok have gjort det i går hahah, just kidding.

3. Måske en lidt mindre ting, men fitness. Min kæreste har personligt tvunget mig til at melde mig ind, den dag jeg blev 15. Har dog endnu ikke gjort det og klokken er nu halv 10 så tror ikke lige det kommer til at ske i dag. Men nu når det er en mulighed at man kan, kommer spørgsmålet: gider jeg overhovedet? For lige nu er jeg i gang med en ret god serie Netflix og har lige købt et lager af den bedste is nogensinde, så måske det ikke er det værd? Idk

Som i kan høre har jeg rigtig mange ting at tænke over. (Mærk ironien)

Men det går sku nok i sidste ende.

For at komme ind på et lidt andet sidespor, så har jeg tænkt mig at fortælle hvad jeg har fået i fødselsdagsgaver. Jeg kan desværre ikke huske hvem jeg har fået alt fra, men det går nok.

- Calvin Klein Bh i grå

en grå Calvin Klein "top" (bh uden bøjle eller noget),

Calvin Klein natbukser,

2 Calvin Klein g-strenge,

omkring 7-800 kr,

en ring fra pieces,

en rød taske fra Belsac

en sort Nike hoodie

Og sidst men ikke mindst, en middag med min kæreste.

Kunne ikke være mere taknemmelig for at de dejlige ting. Har lige fundet billeder af nogle af tingene

xx - Sara

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Halløjsa guys

Sådan som mit liv er i øjeblikket... Det er faktisk pisse godt. Jeg nyder hver eneste dag. I overmorgen, altså den 13.feb fylder jeg 15 og jeg glæder mig helt vildt. Synes det er så vildt at der allerede er gået 1 år siden jeg blev 14. Det er nok det bedste år af mit liv, der er sket så meget på 1 år, som jeg slet ikke troede kunne ske på så kort tid. Jeg har ændret mig en del. Jeg holdte min nonfirmation, er ikke kristen eller noget så vi holdte bare en fest. Jeg fik min første kæreste, vi slog så op efter 1 måned, men alligevel.

Jeg startede så 8.klasse hvilket jeg syntes var dejligt, for det betød et år mindre til at jeg kunne komme væk fra den skole. Jeg mødte så den her fyr, som jeg synes var, og stadig er den dag i dag, den dejligste på den her jord. Det er så min kæreste og vi har snart været sammen i 5 måneder. Jeg begyndte så at gå til fester og drikke og ryge (har været ryger i ca 10 måneder) men det var ligesom at jeg begyndte at være mig selv. Det var også i den tid jeg har fået de bedste venner nogensinde. Mine bedste venner, og ja jeg siger i flertal for hvem har bestemt man kun kan have en, betyder alt for mig, det er dem der får mig til at grine, det er dem jeg har de bedste minder med. Jeg elsker dem.

Nu er det så 2017 og jeg har en fornemmelse af at det bliver endnu bedre end sidste år.

Og med de oplevelser og minder fra sidste år kan og vil jeg kun gå et godt år i møde. Der kommer til at ske de vildeste ting i mit liv og jeg glæder mig til dem.

Tak for at du læste med

xx - Sara


Likes

Comments

Halløjsa guys

Det her er så mit allerførste indlæg på en blog, like wut?

Mit navn er Sara Hougaard Nielsen, bor i Aarhus, går i 8.klasse. Jeg er 14 lige nu, men om to uger er jeg 15! ÅMG glæder mig for sygt til det. I min fritid er jeg for det meste sammen med mine dejlige venner og min skønne kæreste. Ellers bruger jeg hovedsageligt min tid på fester i weekenden. Jeg nyder også når jeg kan/har råd til at tage på cafe med mine veninder. Bruger også en del tid på de sociale medier.

Snapchat: sara857e (saralovebacon) hahah

Facebook: Sara Houaard

Instagram: sara.nielsen

Hvorfor starter jeg så en blog tænker du måske?

Jo jeg starter en blog fordi jeg synes at det er en mega fed platform at kunne dele sine meninger og gode råd, y items og dejlig musik. Det er en lidt retro platform men det gør det jo kun endnu mere nice hahah.

Jeg håber du vil blive ved med at læse med her på min nye blog

Xx - Sara

Likes

Comments