Header

Om du har förslag på vad jag kan skriva om, så säg gärna till. Du kanske vill veta något om alla hårfärger som jag har haft? Eller min snapchat? Eller något annat roligt? Säg bara till i såna fall. Skriv en kommentar eller skicka ett meddelande till mig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Då var min sista dag på Axelina klart. Usch vad det var jobbigt, men ändå skönt. Skönt att lägga det bakom mig, men jobbigt att säga hejdå till alla ledsna barnen. Det känns så konstigt, nu jobbar jag inte kvar på Axelina längre. Och den 8 januari börjar jag på Salabacke, fram tills dess har jag "semester". Jag hade velat jobba kvar på Axelina, om jag inte hade känt mig så utsatt där. Men det ska bli skönt med lite semester nu!

Föräldrarna har kommit fram till mig och önskat mig lycka till i livet. Jag har även fått komplimanger av föräldrarna, där de har sagt att jag har jobbat bra med deras barn, att jag har varit omtyckt av både barn och föräldrarna och att det finner de tråkigt att jag ska sluta. Jag har även fått lite choklad och en blomma av föräldrar, då de ville visa hur mycket de har uppskattar att jag har jobbat med deras barn.
Barnen har kramat mig en hel del idag, en del har visat väldigt tydligt att de tycker att det är lite jobbigt att jag ska sluta, eftersom att jag e favorit fröken i mångas ögon.
Mina kollegor, äsch, ärligt talat så bryr jag mig inte så mycket om dessa människor. Inte när de har behandlat mig som de faktiskt gjort. Men några av mina kollegor där kommer jag nu att sakna. En av mina kollegor hade gjort en present till mig. Han håller på med cement, det är hans hobby. Så han hade gjort ett drakägg till mig i cement. Den är super fint och nu står den här med ett ljus i.

Nu är jag ledig i 3 veckor, sen börjar mitt nästa äventyr.

Likes

Comments

Ljusfesten var idag. Den var trevligt och fint. Barnen var både glada och besvikna. Föräldrarna tyckte att det var fint. Jag som gjorde alla 40 lyktor med barnen på min avdelning kände mig väldigt stolt och glad över att få se resultatet och att få all positiv feedback från föräldrarna. Nu har jag bara imorgon kvar på mitt jobb, sen slutar jag.

Likes

Comments

Sankta Lucia, skänk mig en tia, inte en femma, för den har jag hemma.

Idag är det Lucia, då brukar man väl ha Lucia tåg och sånt? Det hade vi på jobbet förr, men i år gör vi annorlunda!
Förskolan ska ju vara gratis, men det är ju inte gratis om föräldrarna varje år köper en Lucia dräkt som barnen bara har 1 gång...? Sen är ju förskolan också sockerfri, men föräldrarna kommer ju med fika...? Nej, inte mer på denna förskola! Vi har en ljusfest istället! Alla barnen har fått göra en ljus lyckta tillsammans med mig (alla på den avdelningen som jag är på i alla fall) och imorgon ska vi tända alla på ett speciellt ställe. Så får alla barnen och föräldrarna komma dit och kolla. Fint va? Jag kanske kan fota ljus lyktorna och lägga upp här imorgon. Det kommer bli så kul att tända alla och att se alla stå där och lysa. Hoppas bara att det inte regnar, då vissa kommer att bli förstörda pga vattnet. Och jag kommer att känna mig lite extra stolt då tror jag. Jag är ju då den som har hjälp alla barnen på min avdelning att göra sina lyktor, helt själv utan hjälp från mina kollegor. Det kommer bli helt fantastiskt och så roligt. Det är även föräldrarnas chans att visa sin uppskattning till mig innan jag slutar. Jag undrar om någon av föräldrarna tänker visa uppskattning, jag hoppas det iallafall, för jag vet att jag är omtyckt av föräldrarna också och att visa föräldrar inte vill att jag slutar.

Men ja, imorgon kör vi med ljus lyktorna, om jag fotar och får bra bilder så kan jag lägga upp några här, ifall någon vill se

Likes

Comments

Till vänster har vi låtar som jag "missade" enligt Spotify och till höger har vi mina mest spelade låtar.

Likes

Comments