De tre senaste dagarna har varit roliga men "intensiva". I tisdags var det som vanligt skola hela dagen som fortsatte några timmar på kvällen för att göra klart några uppgifter. I går så var det den den vanliga trevliga 1 timmes onsdagslektionen och sen hem igen. Väl hemma så blev det lunch, städa undan lite och sen vidare till stallet och rida Sprengja och longera Ringo. Det var varmt men blåsigt så satt sen i solen en timme för att jobba på brännan. Efter det bar det åt till Malmö. Så kul att äntligen få köra lite längre haha! Skulle hämta ut en bil och efter det så handla jag lite saker till Sprengis. Körde sedan hem och tog det lugnt resten av kvällen tills jag typ skulle gå och lägga mig för då blev det att provköra bilen en runda! Och idag så blev det upp tidigt för att ha en lektion på morgonen och sedan en lång väntan till eftermiddagens lektion. Åkte då till Malmö igen för att gå på emporia en sväng. Sedan tillbaka till Lund och för att ha engelska. Det som återstår av dagen är duscha, äta, ta hand om kaninerna och rida. Puuh, är så trött men imorgon blir det sovmorgon sen skola och stallet på kvällen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Helgen har varit bra. Har inte gjort så mycket förutom att träna på ovalbana igår. Sprengja skötte sig jättebra och kan nog vara det bästa passet vi gjort tillsammans. Nästa tävling blir på samma bana i V3 och T5. Känns bra efter det gått dåligt på förra tävlingen och lite efter det också. Idag så fick s skrittas och red r på ridbanan. Nu är det maj och det är inte så mycket på gång, hoppas vädret snart äntligen blir bättre för det går långsamt med värmen alltså.

Likes

Comments

Lördag och helg. Var ute och red innan och det började ösregna och hagla...Detta väder alltså. Imorgon är det valborg och det är 1 år sen jag börja skriva på denna bloggen. Ska iväg och träna på ovalbana med Sprengis imorgon. Hon har varit lite jobbig på sista tiden. Väldigt uppjaggad och rädd för allt. Så vi behöver ta ett steg tillbaka och hitta rätt igen. Men idag så skärpte hon till sig lite och bjöd på väldigt fin ökad tölt!

Tog dessa bilder för någon dag sen när vi va ute och gick på kvällen.


Likes

Comments

Nu var det ett tag sen jag skrev här. Det har egentligen inte hänt så jätte mycket. April är snart över men ingen värme har varit i sikte. Det är verkligen helt sjukt segt...I veckan har det varit minusgrader varje dag och snöat. Men det börjar bli grönt ändå och fast man inte kan vara ute och njuta så tog jag dessa bilder.

Förra veckan var det påsk och var iväg lite och shoppade annars var jag mest hemma och i stallet. Hästarna har mest vilat denna vecka pga av vädret men i helgen är det dags att rida igen.

Likes

Comments

Blev lite ändrade planer idag då min lektion var inställd så åkte aldrig till skolan. Så har bara varit hemma och tagit det lungt. Tanken var ju att ta mig till stallet under kvällen men känner inte för det så väntar med det till imorgon. Men det har fakiskt varit väldigt varmt idag! Så hästarna har fått njuta av solen istället och det blir även första natten utan täcke för Sprengja vilket hon nog uppskattar, bara det inte blir för kallt. Jaja, imorogn får jag vara lite mer produktiv och göra det som står på min att-göra-lista.

Nästa helg blir det häst-helg deluxe med kurs hela lördagen och tävling på söndagen.


Likes

Comments

Det har blivit en sån himla hets att hitta på något på fredagar med fest osv. Får panik av allt det haha. Visst det är kul att göra nåt men jag är alltid så trött efter en hel vecka så vill bara sova tidigt. Har faktiskt mer ångest på fredagar än på söndagar. Men denna helgen tänker jag vara va hemma och ta det lugnt för har varit lite stressigt dom senaste veckorna. Idag så är det en vanlig fredag för min del. Har varit i stallet nu på morgonen och släppt ut hästarna och mockat. Kom hem sen och duschade och nu har jag ätit frukost och kollat youtube. Kaninerna är ute och springer så ska städa till dem nu sen göra mig klar för skola i eftermiddag. Ikväll så ska jag nog gå en runda till stallet så rider jag en och longernar en. Red aldrig igår för det regnade hela dagen. Sprengja va så sur på mig för hon hade fått stå ute när jag kom på kvällen för att ta in dom.

Likes

Comments

Det gick så bra i Helsingborg igår. Målet för dagen var att komma runt banan utan att hon skulle sticka iväg och hon gjorde allt så bra! Det var så roligt att rida där och Sprengja va jättefin och uppförde sig utmärkt! Så är inget annat än nöjd med dagen. Dock så blev det lite stressigt för skulle se bio senare på kvällen och eftersom jag gick vidare till final på eftermiddagen och den blev försenad så hoppa jag av i farten hemma och stack igen. Så ska nu gå till stallet och plocka iordning den utrustning som var med. Sprengja ska få skritta efter en tuff träningsvecka och Ringo ska gå lite lugnare på ridbanan med mycket skrittjobb är tanken. Tänkte även trappa ner lite på Sprengjas träning då hon gått fullt ut de senaste veckorna och känner att jag inte riktigt har tiden att träna henne så mycket som hennes kondition kräver nu. Hon är så jämn och fin så för att inte slita så mycket på henne är det nog vettigt.

Likes

Comments

De senaste dagarna har det varit fullt upp från morgon till läggdags. Första gången jag önkar att det fanns fler timmar på dygnet. Förutom skola så har båda hästarna fått motion varje dag och det känns skönt att vara igång med båda igen om än lite stressigt. Igår så var jag och shoppade efter skolan och kom hem sent, somande snabbt efter en tuff vecka. Idag så fixade jag en extra god frukost, sen så fixades med halm i stallet innan en ridtur i skogen för båda hästarna. Efter det har jag städat och putsat all utrustning vilket tog sin lila tid. Nu ska jag gå till stallet och sätta på Sprengis täcke och imorogn väntar tävling på islandshästensdag i Helsningborg. Kom på att jag inte skrivit här på ett tag och var ju på tävling förra söndagen och fick bra resultat. Fullt upp som sagt!

Likes

Comments

Till skilland mot förra lördagen när det var vamrt och soligt så är det raka motsatsen idag. Snö, regn, blåst och iskallt. Har inte gjort något idag förutom att släppa ut hästarna imorse. Men nu har det äntligen slutat att regna så ska ut till stallet. Ska rida ut Sprengja i skogen och prova alla gångarter inför imorgon, samt mocka, putsa och förebredda det som ska med inför imorgon. Åker rätt tidigt men rider både klasserna direkt efter varandra så blir förhoppningvis en snabb tävling.

Pizza från igår


Likes

Comments

Denna vecka har oxå gått snabbt och nu är det torsdag och har slutat tidigare för har haft utvecklingssamtal. Så nu väntar jag på att få komma hem vilken lär ta ett tag. Men det betyder att det bara är två lektioner i morgon sen är det helg igen. När jag kommer hem så ska jag äta och sen ut till stallet. Tänkte rida Sprengja i skogen och longera Pingu. Sen ikväll så ska det hämtas hö. Imorgon tänkte jag ta stallet under min lediga förmiddag så får vi se vad som händer till helgen förutom tävling på söndag.

Likes

Comments