Det gick så bra i Helsingborg igår. Målet för dagen var att komma runt banan utan att hon skulle sticka iväg och hon gjorde allt så bra! Det var så roligt att rida där och Sprengja va jättefin och uppförde sig utmärkt! Så är inget annat än nöjd med dagen. Dock så blev det lite stressigt för skulle se bio senare på kvällen och eftersom jag gick vidare till final på eftermiddagen och den blev försenad så hoppa jag av i farten hemma och stack igen. Så ska nu gå till stallet och plocka iordning den utrustning som var med. Sprengja ska få skritta efter en tuff träningsvecka och Ringo ska gå lite lugnare på ridbanan med mycket skrittjobb är tanken. Tänkte även trappa ner lite på Sprengjas träning då hon gått fullt ut de senaste veckorna och känner att jag inte riktigt har tiden att träna henne så mycket som hennes kondition kräver nu. Hon är så jämn och fin så för att inte slita så mycket på henne är det nog vettigt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

De senaste dagarna har det varit fullt upp från morgon till läggdags. Första gången jag önkar att det fanns fler timmar på dygnet. Förutom skola så har båda hästarna fått motion varje dag och det känns skönt att vara igång med båda igen om än lite stressigt. Igår så var jag och shoppade efter skolan och kom hem sent, somande snabbt efter en tuff vecka. Idag så fixade jag en extra god frukost, sen så fixades med halm i stallet innan en ridtur i skogen för båda hästarna. Efter det har jag städat och putsat all utrustning vilket tog sin lila tid. Nu ska jag gå till stallet och sätta på Sprengis täcke och imorogn väntar tävling på islandshästensdag i Helsningborg. Kom på att jag inte skrivit här på ett tag och var ju på tävling förra söndagen och fick bra resultat. Fullt upp som sagt!

Likes

Comments

Till skilland mot förra lördagen när det var vamrt och soligt så är det raka motsatsen idag. Snö, regn, blåst och iskallt. Har inte gjort något idag förutom att släppa ut hästarna imorse. Men nu har det äntligen slutat att regna så ska ut till stallet. Ska rida ut Sprengja i skogen och prova alla gångarter inför imorgon, samt mocka, putsa och förebredda det som ska med inför imorgon. Åker rätt tidigt men rider både klasserna direkt efter varandra så blir förhoppningvis en snabb tävling.

Pizza från igår


Likes

Comments

Denna vecka har oxå gått snabbt och nu är det torsdag och har slutat tidigare för har haft utvecklingssamtal. Så nu väntar jag på att få komma hem vilken lär ta ett tag. Men det betyder att det bara är två lektioner i morgon sen är det helg igen. När jag kommer hem så ska jag äta och sen ut till stallet. Tänkte rida Sprengja i skogen och longera Pingu. Sen ikväll så ska det hämtas hö. Imorgon tänkte jag ta stallet under min lediga förmiddag så får vi se vad som händer till helgen förutom tävling på söndag.

Likes

Comments

Vilken seg dag detta varit. Skola från 9-16 och har inte gjort så mycket. Men när jag kom hem så tog jag en dusch, gjorde mat och ha rum ätit. Ska fixa till kaninerna sen gå en kvällspromenad. Efter det blir det soffan och gossip girl resten av kvällen. Skönt! Imorgon är det skola 8.20-11 så om vädret tillåter så rider jag på eftermiddagen.

Likes

Comments

Denna helgen blev inte riktigt som tänkt men det har varit roligt ändå och har haft fullt upp! I fredags så gick jag till stallet och red lite barbacka på Sprengja. Borsta båda hästarna och gick hem sen igen. Gjorde lite mat och somna i soffan. Så ja inte mer hände den dagen. Lördag, vakna av allergichock tidigt men somna sen tills jag vakna och gick upp. Åt och städade till kaninerna och satt även upp deras utebur. Åkte sedan till stallet och kan ju tillägga att detta var verkligen första vårdagen-äntligen! Det var soligt och varmt så när jag kom till stallet låg Sprengis och sola. Men det var dags för ridning det var första gången jag ridit Sprengja och hon blivit trött. Men då krävdes det att först rida iväg till en annan ridbana, skritta på vägen där vi inte brukar rida och finns många läskiga saker. Sen red jag henne där ett tag tills hon slappna av och så prova vi hoppa lite mer på riktigt. Så sprang runt där massor och hon var så duktig haha. Sen hängde vi med ut som sällskap på en runda i skogen och sen äntligen upplevde jag henne trött för första gången!

När jag kom hem igen tog jag ut kaninerna för första gången iår och även första gången någonsin för Jackie. Och det blev ju lite oroväckande som tänkt. Hon rymde två gånger och fick springa runt och jaga in henne men hon var duktig som höll sig i trädgården. På kvällen blev det mat och mys innan läggdags. Idag så har det inte hänt så mycket men har varit inne och inte gjort så mycket på förmiddagen och sen blev det en lång tur i skogen för hästarna på eftermiddagen. Sprengja var sjukt pigg och stark så gårdagens pass märktes inte av. Helt sjukt vilken energi hon har!

Nu väntar sängen och en hel seg skolvecka imorgon! Detta blev ett väldigt långt inlägg om min helg men för en gång skull har det faktiskt hänt lite haha!

Likes

Comments

Idag så har äntligen solen kommit fram men såklart blåser det istället. Jaja, fredag idag och det betyder halvdag i skolan så under förmiddagen har jag kollar youtube och serie, duschat och varit ute en runda med hunden. Nu är jag i skolan och den senaste veckan har gått hur fort som helst! Har inte några stora planer för helgen. Tänkte rida idag efter skolan och kanske åka iväg imorgon. Ska försöka rida med för nästa vecka är det tävling så hög tid att sätta igång. Har även lite plugg som hade varit bra att få gjort.

Vet inte om jag lagt ut den här bilden innan?

Likes

Comments

Idag är det 8 mars. Har tappat motivationen till hästarna och har inte varit i stallet sen i söndags. Skyller på vädret. Det är fortfarande kallt och blåsigt. Men tänkte tving mig ut och iväg för att borsta hästarna iallafall. Annars får det ta den tid det tar. Blir inte bra att tvinga sig själv göra något man inte vill. I måndags var det ledigt men gjorde inte så mycket. Igår var det skola hela dagen och åt ute på stan på lunchen. Sen efter skolan blev det en liten roadtrip och planka till middag. Så spedera mycket pengar på mat! I söndags var det bio förresten som jag skrev här. Den var helt okej men det var trevligt ändå. Imorgon så är det UF-mässa i Malmö så det ska bli intressant!


Dom små trollen

Likes

Comments

Känns som det aldrig kommer bli varmt eller soligt igen. Det enda det gör är att regna, blåsa och vara kallt. Men nog tjatat om väser i denna blogg...Denna helgen har varit trevlig. Haft lite att pyssla med men inte för mycket. I fredags så red jag på morgonen innan det var dags för skola och efteråt så gjorde jag inte så mycket vad jag minns. Lördag så fixades i stallet och red sen käka pizza på kvällen. Och idag så hann jag rida och longera innan det börja ösregna sen körde jag en tur till Lund med. Och nu väntas det mat innan jag kör ytterligare en tur till Lund till för att se bio senare ikväll! Skönt att va ledig imrogon!

Likes

Comments