Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag har aldrig läst en instruktionsbok i hela mitt liv. Ett tydligt minne jag har är från när jag var femton och jag skulle köpa en systemkamera. I bilen på väg hem från butiken slet jag upp förpackningen och när jag kom hem slängde jag instruktionsboken det första jag gjorde, för vem var jag att behöva den när man kan testa sig fram?

Sedan att jag visserligen pluggade foto just då, men en instruktionsbok till de olika funktionerna på just min kamera hade ju varit ganska användbar ändå då kameramodellen inte var densamma. Sagt och gjort. Learning by doing. Det var så det fungerade. Någonting annat fanns det inte utrymme för. Man kan ju tycka att det är ganska simpelt egentligen, en kamera liksom.


Vad jag däremot ibland hade uppskattat - en tutorial till livet, eller någon annan form av instruktion. I åldern 20-25 känns det som att man springer runt i cirklar. Det behöver absolut inte vara negativt, men just nu känns det som jag sitter och spelar ett tvspel där jag hoppat över den tutorial man bör se för att klara av spelet. Istället springer jag här och har ingen idé om hur jag ska bete mig. Eller vad jag ska göra. Förvirrad. Vad vill jag? Vart ska jag?

Likes

Comments

Om cirka en månad går jag på dessa gator igen och lyckan rusar i min kropp. Hur ska detta gå? Vimisga Sarah. Jag har aldrig lämnat landet ensam och kommer garanterat stå på flygplatsen utan bankkort, pass eller flygbiljetter för den delen på grund av nervositet.

Ja, jag har alltså bokat en Londonweekend.

Besökte London i höstas Malin och vi hade the time of our lives. Kommer ha the time of my life igen, om det planerade går rätt till, det vill säga. Åh vad luddigt, ni kommer se. Något jag däremot helt säkert kommer att göra, är att hälsa på fina @josefinekristiansson. Det kommer bli så fint. Saknar henne massor.Likes

Comments

Tidigare har jag funnits på en annan bloggportal men jag har tröttnat på dess funktioner och detta ledde, under min nuvarande influensaperiod, till detta - ny blogg. Kommer dela med mig av det mesta. 

Häng med!

Likes

Comments