Beskriv din höst med tre ord
Glittrig, regnig och stark.

Hur mycket gillar/ogillar du om hösten till skillnad från de övriga årstiderna?
Jag har aldrig tidigare varit ett stort fan av hösten då mörker, men jag är himla pepp på denna höst.

Vad var bäst med sommaren?
Det var otroligt mycket som hände i mitt liv denna sommar så det är svårt att välja specifika punkter. Att jag tog examen och fick ett heltidsjobb står ju högt upp på listan (och att jag hittade större kärlek till livet igen).

Spendera hela hösten inomhus eller utomhus?
Inomhus om det är regn är väl att föredra.

Vad kommer du dricka och äta i höst?
Kommer prova nya te-sorter och äta betydligt mer vegetariskt.

Vad är bäst/sämst med hösten?
Bäst är de dagar då en sitter inomhus, det smattrar mot fönsterbläcket och en sitter med tända ljus och läser skönlitteratur (något som jag gör på tok för sällan ska ni veta). Sämst måste väl ändå vara att det är drygt att stå utomhus i regn och rusk och vänta på buss och tåg (oj, vilket i-landsproblem).

Hur höstmyser du?
Jag kommer från och med nästa vecka ha en ny lägenhet att inreda. Det kommer att bli mitt pyssel och allra största höstmys.

Hur ser den optimala höstoutfiten ut?
Jag lever för strumpbyxor och klänningar i stunden. Annars strumpbyxor, kjol och en stooooor stickad tröja. Desto större desto bättre.

Den bästa musiken för regniga dagar?
Beror på om en vill ha pepp-musik eller mys-musik skulle jag väl vilja säga. Just nu lyssnar jag mest på Oh Laura! igen. Annars lyssnar jag på mina gamla favoriter i form av Bring Me the Horizon, Escape The Fate osv. Nostalgi på hög nivå.

Hur förbereder du dig inför vintern?
Nya plagg till garderoben! Det har dock blivit ett par för många, haha. Jag har planerat att mysa hela vintern för att ladda upp batterierna och bli super-Sarah igen till våren 2017.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag gör: ofta klantigheter så som att snubbla eller spilla något som efterlämnar fläckar.
Jag kan: göra supergod havregrynsgröt.
Jag köper: för mycket strumpor för jag intalar mig själv att jag inte hinner tvätta tillräckligt ofta.
Jag borde: bry mig mindre om skitsnack.
Jag måste: boka tid hos optikern för att göra en synundersökning.
Jag vet: att jag har kanske jordens minsta filmintresse.
Jag tycker: att frysta hallon är det godaste som finns.
Jag tänker: dagligen på vad jag ska äta till frukost kommande dag.
Jag förbrukar: alldeles för mycket tops. Kan tillägga att jag är värdelös på att använda mascara då jag alltid får prickar på ögonlocken.
Jag lyssnar: just nu på väldigt många olika sorters podcasts.

Jag drömmer: om livets alla äventyr som komma skall.
Jag längtar: till min födelsedag nästa månad.
Jag fasar: inför denna torsdag då vi har en stor redovisning med mycket (!) förberedelser, samt oponering och deadline för en skrivuppgift.
Jag använder: min mobilladdare mycket eftersom min nuvarande telefon har väldigt dåligt batteri.
Jag njuter: allra mest av morgonens första kopp kaffe.
Jag blir: varm i hjärtat av att somna bredvid min kärlek.

Jag äter: havregrynsgröt till frukost majoriteten av årets alla dagar.
Jag dricker: Celcius Acai Hallon. Helst dagligen, så himla go'.
Jag struntar: i på tok för lite saker. No wonder why jag är stressad dagligen.
Jag ska: aldrig mer ta åt mig av bullshit som jag vet jag ej har med att göra.
Jag sparar: på minnen, allt ifrån minnesvärda tågbiljetter till suddiga foton.
Jag brukar: klaga på att min telefon inte vill samarbeta med mig.
Jag tittar: på mina guilty pleasure-program, dvs 112 på liv och död/112 poliser osv minst två gånger i veckan.
Jag läser: sällan skönlitteratur då jag mest läser kurslitteratur.
Jag vill: att nazister, rasister och sexister ej får ha beslutspositioner i samhället.

Likes

Comments

Längtar så tills jag får promenera på Londons gator igen under dimmiga förmiddagar och senare kvällar. Att kika på fina arkitekturer, strosa omkring och andas in den friska luften som slår i ansiktet efter att ha klivit av metron. *Drömmer mig bort*-måndag idag minsann.

Likes

Comments

Det finns en podcast som jag lyssnar allra flitigast på just nu; Alla våra ligg. I skrivande stund finns det 57 avsnitt att ta del av, där Anna & Amanda pratar om sexliv och välmående. Öppet och ocensurerat pratar de tillsammans om ämnet, och ibland även med gamla ligg som gästar podden.


Det är verkligen ett huge tips från mig. Varning för mini-fnissattacker under avsnittens gång.

Likes

Comments

Veckans bästa: hotellfrukosten på Bellora! Tillsammans med tre av mina bästa vänner här i livet planerade vi in en frukostbuffé i staden. Det är utan tvekan det godaste jag ätit på riktigt, riktigt länge. För att inte glömma tillägga att det även var den mysigaste miljön jag vistats i cirka någonsin. 10/10 poäng!

Likes

Comments

Av någon anledning tyckte våran programansvarige att vi skulle ha lediga fredagar (ok, helt lediga är vi ju ej men.), då vi ska se till att planera och strukturera upp vårt ganska röriga plugg. To be honest, så tror jag att det handlar mer om att vilja hålla oss studenter kvar vid den intensiva uppstarten av programmet haha! 

Idag ska jag ha en mysdag helt utan studier. Först umgås med lillasyster för att sedan möta upp ett par vänner till kvällen. I like.
Hej helgen, jag har väntat på dig.

Likes

Comments

​Igår, en grå onsdag, knackade det på dörren och denna ^ leverans kom hem till mig. En enorm bukett med alla möjliga blommor. Alltså, min kärlek har ett hjärta av guld.

Likes

Comments

Här ligger jag på golvet och brainstormar järne' inför för imorgon då det är dags för möte igen för tidningen jag skriver för. Imorgon ska vi prata om temat för nästkommande nummer och jag ska försöka hitta min vinkel på det hela; och koppla det till kommunikation.

Har än så länge skrivit ner tankar om vad jag kan tänkas skriva om än så länge, men eftersom jag inte vet vad mitt nyckeltema blir än så ritade jag dit ett hjärta i mitten. haha. Fint Sarah.

Likes

Comments

Jag har fått frågor det senaste angående mitt namn. Oftast händer det i samband där jag är i nya miljöer och exempelvis lär känna nya människor. Hör och häpna (haha), här är anledningen;

Jag arbetade i en ganska speciell miljö. Jag tänker inte outa företaget men det är inte alls svårt att ta reda på för den som är intresserad. Under arbetspasset hade de anställda namnskyltar och "Sarah" måhända vara ett vanligt namn, men inte alls jättesvårt att söka reda på om en vill. Det hände att gäster från jobbet skrev till min privata Facebook och jag blev helt enkelt obekväm.

I ett annat sammanhang så bestämde sig en man för att ta sig hem till mig. Han ville ha sällskap efter ett krogbesök och berättade hur han satt i taxin påväg till min adress för "jag vet ju minsann vart du bor". Jag sprang utanför lägenheten och ryckte i stress och panik bort min namnlapp från min ytterdörr, samt tejpade för mitt namn nederst i trappuppgången. 

Dessa två händelser påverkade mig oerhört under en period och jag kände helt enkelt att jag behövde byta mitt namn på sociala medier ett tag för att göra mig lite mer svårtillgänglig. Jag fanns då inte längre bara en sökning bort utan det krävdes lite mer tid och energi än så. Dessa personer slutade höra av sig och ingen mer försökte inleda en konversation men om det däremot beror på att jag bytte ut mitt namn på Facebook kan jag ej svara på, för jag har ingen aning. Det gjorde mig däremot mer bekväm att veta om att jag var mer svårtillgänglig. För att tillägga; detta var ​då. ​Jag vågar tro att jag hade reagerat på ett annat sätt idag - aldrig att dessa män skulle komma undan idag. 

Likes

Comments

Är det någonting jag uppskattar i vardagen som student så är det miljö och det påverkar mig så himla mycket. När en har egna studier finns det oändligt med val och möjligheter; att sitta på ett mysigt café, att skriva från sängen eller att sitta kvar i klassrummet efter en föreläsning.

Idag sitter jag tillsammans med finvännen min på de Matteo och dricker kaffe. Ljuvligt.


Likes

Comments