Igår hadde denne kjekke, omtenksomme, herlige og fantastiske mannen bursdag!

Feiringa startet fredagskveld med bursdagsmiddag på en meksikansk restaurant som heter La Rumba her i Crestview, med flere av reisefølget vårt. Her fikk T sombrero på hodet, bursdagssang og dessert av de som jobbet her. Veldig gøy, haha!

Lørdagsmorgen ble Tor Arne vekt med bursdagssang, ballong og gave på senga, noe som er standard! Kvelden før hadde vi bestilt oss weekend tur til New York som blir den store bursdagsgaven til oss begge! New York gleder vi oss veldig til, og vi reiser dit 26.mai👏

Vi hadde egentlig store planer om å kjøre opp til Birmingham, Alabama, på Barber Vintage Museum igår. For dere som kjenner T godt, så vet dere sikkert at dette museumet er hans største drøm og at han ikke har snakket om annet i 3-4 år etter han fant ut at dette museumet finnes, haha! Det hadde vært helt konge å vært der på bursdagen hans, men denne helgen er det et annet stort arrangement som holder til ved museumet som gjorde at vi måtte utsette turen litt. Tro meg, det blir nok en tur eller 4 dit før vi reiser hjem til Norge igjen!

Vi bestemte oss heller for å kjøre til Panama City hvor det er flyshow på Tyndall Air Force Base i helgen. Det ble en like lang tur dit som hvis vi skulle kjørt til Birmingham, selv om det er et par timer kortere til Panama City. Grunnen? Alle skulle på flyshow og det ble en enorm kødannelse, haha...

Flyshowet var kult, men ikke så kult at vi trengte å bruke så innmari lang tid der inne. Vi så et par fly som fløy, gikk rundt å så på flyene som var utstilt, traff flere av de norske vi er med og koste oss i skyggen(vi glemte solkrem). Etterhvert kjørte vi videre inn mot selve byen i Panama City for å se, før vi kjørte mot Panama City Beach. PCB er så utrolig fint, og for en god følelse du får når du er der!! Heldigvis er det ikke langt dit💛 Jeg har veldig få bilder av PCB da jeg glemmer å ta de, men her er noen bilder av flyshowet.

Senere på kvelden kom Martin x2 og Ina på øl og bursdagskake! Gave og bursdagssang fikk vi også (vi har bursdag nesten samtidig, så snart min tur hehe!), spillet "Speak Out"! Dette måtte vi selvfølgelig prøve, og så gøy det var! Jeg elsker slike spill, så det var midt i blinken❤

Det virket som T hadde en fin dag her i USA på bursdagen sin, og det blir jeg glad av! Alt for han på bursdagen sin❤

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Det blir lite innlegg her om dagen ettersom det fort kan bli kjedelig for dere å lese om dagene våre ved bassenget og at jeg har vært å fikset neglene, haha... Men idag er det fredag, og her i gården betyr det fredagstaco! Så her kommer heller et innlegg med oppskrift på hjemmelaget tacokrydder! Jeg er skikkelig dårlig på å lage mat og bakst, MEN hjemmelaget tacokrydder er jeg helt sykt god på! Haha, nei, oppskriften fant jeg på trinesmatblogg.no. Vi har laget dette tacokrydderet selv siden 2014 og er helt hekta! Her kan vi bestemme litt selv hvor mye smak og salt vi vil ha oppi. I tillegg slipper man å stå på butikken å være usikker på om man har tacokrydder hjemme eller ikke til fredagstacoen. Er krukka tom, tar det like lang tid å lage dette som det tar å hakke kjøttdeigen.

Når jeg lager en batch med dette så holder det til ca 5-6 tacomiddager (Med mindre du gjør som lillebror å tømmer hele den fulle skålen oppi, haha! Det ble sterkt nok da). Det er en veldig enkel oppskrift, det er jo bare krydder! Og det tar maks 5 min!

Du trenger

- lufttett krukke
- 3 ss chilipulver
- 2,5 ts chiliflak (knuste)
- 2,5 ts tørket oregano
- 2 ss spisskummin
- 2 ss paprikapulver
- 2,5 ts hvitløkspulver
- 1,5 - 2 ss salt (Jeg bruker ikke så mye, tar det litt på øyemål, evt smake seg til det)
- 2 ts pepper

Alt bare peises oppi beholderen, ha igjen lokke å shake it ´till you drop, eller bruk en skje og rør rundt.

Her er det muligheter for å endre ønsket mengde og heller ta oppi mindre av det ene og mer av det andre, helt avhengig av hva du/dere liker av smak og styrke. Husk at noen av krydder-merkene kan ha ulik styrke.

Når kjøttdeigen er klar for krydderet er det snakk om 1 ss med det ferdige tacokrydderet som du nettopp har laget oppi kjøttdeigen sammen med vann.

Jeg har også en helt super enkel "oppskrift" på guacamole for å gjøre tacoen enda bedre. Dette har jeg ikke bilder av, men den er jo såpass enkel og kjapp at en rekker ikke å ta bilder før guacamolen er ferdig! Her er det snakk om to ingredienser - en avokado og en båt lime.

Ta av skallet på avokadoen, skvis en båt lime oppi avokadoen og bruk gaffel for å lage "røra". Så er denne også klar! For å spice opp denne er det bare å tilsette en båt raspet hvitløk.

Så er det klart for tacofredag med hjemmelaget tacokrydder og en superrask guacamole som smaker like godt! Det er sånn jeg i alle fall liker det, kjapt men like godt!

God fredag og helg! Kos dere med fredagstacoen😊

Likes

Comments

Idag har vi tatt oppkjøring her i USA! Det er mange som har lurt på hvorfor vi må ta førerkortet her, og for vår del var det forsikringsselskapet som krevde det, mens et annet selskap ikke krever det. Så her var det (u)flaks hvilket selskap vi valgte, haha! Men vi hadde nok uansett gjort det selv om de ikke har krevd det, med tanke på ordentlig gyldig ID.

Teori prøven tok vi forrige måned, som jeg har skrevet om her. Vi hadde time kl. 1300 og 1330 idag, og for dere som kjenner oss alt for godt så skjønner dere sikkert at vi holdt på å bli forsene, haha! Jeg satt å skrev postkort som skal sendes hjem til Norge snart, og T hadde vel nettopp stått opp å spiste frokost da vi kom på at vi skulle jo ha med masse dokumenter og bevis til DMV´en (type vegvesen). Så her gikk det fort i svingene, og stresset med å finne alle disse dokumentene. I tillegg måtte vi ha bostedsbevis, noe som tydeligvis var vanskelig å få tak i. Heldigvis hadde vi fått et par brev i posten som vi slang med i håp om at det var nok.

Vel fremme var det opp med alle disse dokumentene, ta bilde, synstest og underskrifter. Jeg har jo ikke perfekt syn, men bruker heller ikke verken briller eller linser, så den synstesten var det såvidt jeg kom meg gjennom. Jeg sa til damen at jeg ikke fikk til å lese de siste 4 bokstavene, og hun bare; "If you can´t read the whole line I can´t let you take the test. Try to squint your eyes, maybe you can see better then". Altså, jeg myste med øynene, og fikk lest de siste 4 bokstavene riktig, og da var det greit. Haha, tydeligvis var det ikke såå viktig at jeg ikke ser bra!

Selve førerprøven tok 10-15 minutter i et rolig nabolag uten et eneste møtende bil. T kjørte først, mens jeg satt inne å ventet. På disse 10-15 minuttene testa hun oss på en bråstopp, en three point turn på en smal vei, stoppskilta som finnes nesten i hvert kryss, rygging og parkering mellom 4 kjegler. Det var veldig rart å skulle "kjøre opp" igjen etter 5 år, og i tillegg har kjørt som vanlig her i USA. Men tenkte på det som en liten oppfrisknings-time. På slutten fikk vi noen spørsmål om parkering i bakke, og dette hadde verken jeg eller T tenkt over, så der var det ren gjetting og jeg tenkte kun logikk når jeg svarte. Det gikk bra! "I´m gonna pass you" fikk vi begge på slutten, og det gjensto enda 15-20 min med papirarbeid inne før vi fikk førerkortet utlevert og kunne kjøre ut "lovlig". Vi hadde jo kjørt som vanlig om vi ikke hadde bestått også da, haha!

Likes

Comments

Ei lita stund siden jeg har oppdatert her, men så har det ikke skjedd så veldig mye spennende heller. Vi har det veldig bra, tar livet med ro og nyter dagene!

Påska kom veldig fort, og plutselig var det påske på snapchat, instagram og facebook liksom, haha. Her feires det ikke påske på samme måte som i Norge, så sikkert derfor påsken kom så brått på. Null stress da, påska får vi feiret ordentlig med smågodt, påskekrim, fjell og familietid neste år!

På tirsdagskvelden dro jeg og Ina ned til Okaloosa Island for å være på med full moon yoga. Verken jeg eller Ina har prøvd yoga før, men det var vell ikke derfor vi dro på denne yoga timen heller. Denne yoga timen var nemlig på stranda, i skumringen, hvor vi fikk både solnedgangen i vest og fikk se månen kom opp i øst. Alt mens vi satt på stranda å prøvde ut yoga fremfor sjøen hvor bølgene plasket mot stranda. Veldig deilig! Kan ikke si yoga er helt min greie, men godt var det uansett. Kjente jeg var litt stiv i noen muskler dagen etter, så tydelig det tok på litt.

Det var utrolig mye folk der, flere enn jeg hadde sett for meg, så tydelig at folk liker dette! Det var også mange som oss som ikke er noe dreven på yoga, så vi følte oss heldigvis ikke alene når vi ikke fikk til, eller ikke skjønte posisjonene som ble gjort, haha...

Fredagskvelden var det Weengo på leilighetskomplekset vi bor på. De som jobber her inviterte oss som bor her på gratis øl, kyllingklubber og bingo ved bassenget. Det var stor suksess! Jeg, T, Martin x2 og Ina var de som representerte Norge denne kvelden. Om vi klarte å gjøre et godt inntrykk på amerikanerne er vi ikke helt sikre på, haha...

Det var lite vinnerlykke blant oss Norske, men T var så heldig å vant med en annen dame sitt brett. Damen hadde fått bingo for tredje gang, og syntes vel litt synd på oss, så hun ga fra seg brettet til oss. T ble den heldige som fikk komme frem å velge seg premie. På siste runde lovte bingo-dama at hun skulle hoppe ut i bassenget om noen fikk 2x blackout bingo (alle tallene på 2 av brettene (vi hadde 3 brett hver) skulle være tatt), og det endte jo med at alle ventet selv om mange hadde et brett klart, haha... Så da ble det svømmetur på henne!

Ellers har vi ikke gjort det store, bortsett fra å ligge ved (og i) bassenget og på stranda om dagene og tatt livet med ro!

Idag er det jo påskeaften og vi skal bruke dagen i Destin hvor strand, hav og uteliv står på planen! Vi satser på at det blir en bra dag☀

Prøvde å få litt påskestemning her, så jeg kjøpte noen gule tulipaner, og det gjorde seg altså!

Håper dere hjemme har en god påske!

Likes

Comments

Uka her har gått fort, selv om vi ikke har gjort det store! Vi har vært på shopping, testa ut nye restauranter og vært ved bassenget. Når helga begynte å nærme seg måtte vi finne ut hva vi ville gjøre, og vi planla en dagstur til Panama City Beach sammen med Ina og Martin. Panama City Beach er en strand-by som ligger ca 1 og en halv time østover fra her vi bor. Denne strand-byen er veldig populær for spring break blant annet, har en helt utrolig fin strandlinje, og bygningene ligger langs denne stranden, så du får både by og strand i samme slengen.

Vi kjørte lørdagsmorgen, men stoppet rett før endestasjonen vår fordi vi skulle være med på alligator jakt i West Bay! Vi var heldige med å få plass ettersom vi bestilte på tur dit. Da vi kom dit var det først et lite "show" der ei dame sto med en liten alligator og fortalte litt om dem i tillegg til at vi fikk holde dette "kjæledyret" hennes. Etter det var det rett til boat launchen hvor viftebåten og guiden/"kapteinen" sto å ventet på oss. Jeg var veldig skeptisk i begynnelsen og visste ikke helt hva jeg hadde begitt meg ut på, haha... Vi 4 var de siste som kom til båten så de eneste ledige plassene var jo selvfølgelig fremst og nederst i båten. Vi skjønte med en gang at det var en grunn for at alle satt seg bakerst og øverst. Han som kjørte båten tok en del helomvendinger i full fart bortover vannet, hvor det da sprutet mye vann på oss som satt fremst, og vi ble ganske våte! T og Martin filmet når han tok disse svingene, så får se om vi får lagt ut det. Det ble mye artige ansiktsuttrykk i alle fall, haha!

Vi kjørte denne båten langs ei elv før vi svingte inn til en enda mindre elv hvor vi kjørte sakte innover for å se etter alligator. Mannen hadde mye info om disse ville dyrene, og han hadde i tillegg navn på de og hadde kontroll på hvor mange det er i det området. Det var blant annet en alligator-mamma og to alligator barn på to år som det var stor sjanse for å se. Denne dagen var det bare alligator-mammaen som ville vise seg, og vi så halen og hodet på den før den gikk under vannoverflaten. På bildet under er alligatoren til høyre i bildet og ryggen er nærmest sanden og du ser såvidt hodet stikke opp fra overflaten. Det var veldig gøy å få øye på en alligator ute i naturen, det blir noe annet enn når du ser den i et bur!

Det var så utrolig fint innover der! Prøvde å ta en del bilder mens vi kjørte innover, men det blir jo ikke det samme som når du er der selv. Men dette var kjempe gøy, og jeg er veldig glad vi gjorde dette!

Etter dette satte vi snuten mot Panama City Beach, og kjørte rett til Runaway Island hvor vi spiste mat. Denne restauranten ligger rett ved strand, så vi hadde en veldig fin utsikt da vi spiste mat. Vi gikk rett ned til stranda etter maten å slappet av litt før vi kjørte videre for å se mer av hva denne byen har å by på.

Panama City Beach har en lang brygge som er veldig populær her, så denne måtte vi selvfølgelig sjekke ut. Den er i sammenheng med et svært shoppingområdet som heter Pier Park. Vi kjørte dit, parkerte bilene å gikk nedover denne gaten før vi endte opp helt på tuppen av bryggen. Det var utrolig mye liv der, og vi la merke til at det var en liten råner-kultur her også, haha! Nesten som å være hjemme i Verdal sett bort fra palmene, varmen og at "rånerne" kjørte pickup og ikke Volvo 240😂

Denne shoppinggaten var fylt med små bygninger i forskjellige pastellfarger som huset både restauranter, uteplasser og shopping. En veldig trivelig gåtur gjennom denne altså!

Så tok vi turen ut på bryggen. Her var det også veldig populært å fiske, og det var overflod av fiskere langs bryggen! De fisket som regel med 4 kroker på samme snøra og mange fikk fisk mens vi gikk der. Fiskene var så små, så vi skjønte ikke helt hva de skulle bruke disse til, så vi måtte spørre en. Det viste seg at de brukte disse små fiskene som agn når de skulle fiske større fisk, som hai for eksempel!

Det var så fint der ute, og se inn på land hvordan byen strakte seg langs golf kysten. Dette var jo bare en dagstur, så vi rakk ikke å se alt vi ville se. Men det var en veldig fin lørdag i Panama City Beach! Håper vi drar tilbake en tur til.

Likes

Comments

Igår morgest bråvåknet jeg, og kom på at zargeskassene våre (eller flyttekassene) skulle komme idag. Jeg fikk vekket T, og vi gikk rett bort til en kollega av T som hadde tatt imot alle kassene. Vi hadde sendt 3 kasser over, og jeg var litt spent på hva vi egentlig hadde pakket ned. Vi fikk vite rundt desember/januar at kassene våre skulle sendes i midten av februar fra Norge og tenkte ikke så mye mer over det. Men i midten av januar fikk vi beskjed fra flyttebyrået at de skulle komme å hente de neste uke! Da ble det litt mer fart i hjemmet og litt mer stress! Kassene våre hadde vi enda ikke tatt med hjem, og vi hadde ikke tenkt så mye over hva vi skulle pakke ned. Men det fikk gå, vi måtte tenke litt fort og jeg heiv meg rundt og prøvde å skrive en liten pakkeliste.

Ettersom pakkinga gikk så fort var vi litt spente på hva det var vi faktisk pakket ned, haha... Noe av det som var i kassene hadde vi absolutt ikke trengt å ha med, men mye av det er ting vi kan kaste eller gi bort når vi drar tilbake. Vi pakket ned litt interiør sånn at det kan føles litt som hjemmet vårt på Brekstad blant annet. I tillegg pakket vi ned en del kjøkkenutstyr som gode kniver, skåler, bakeutstyr og vekt. Ellers var det egentlig mye vi bare hadde hivd neddi for å fylle de opp litt, haha.. Heldigvis kan mye av det kastes så vi slipper å ta det med hjem igjen. Sånn går det når man har det travelt med å pakke ned for et år😂

Det var så fint vær igår, at vi pakket ut litt av kassene før vi dro med oss solkrem, vann og bok og la oss ved bassenget resten av dagen. Etter T hadde dratt gikk jeg løs på resten av tingene som lå litt overalt, og fikk satt ut interiøret og lagt kjøkkenredskapene i skuffer og skap på kjøkkenet. Jeg er en sånn person som helst skal bytte ut pynt og flytte på ting ganske ofte. Men her inne er det vanskelig å få det til, jeg har allerede prøvd haha! Så sånn for det bli til jeg blir skikkelig lei, også får jeg ta utfordringen når den tid kommer! Planter må nok få komme til sin plass straks, mangler en del grønt her inne.

Idag har vært skikkelig ruskevær igjen. Tordenværet begynte ved midnatt igår, men den hadde en lang pause så jeg fikk sove, også startet det opp igjen idag. De siste to tordenværsdagene har vært ganske heftige med tornado watch og sterke tordenbyger. Det er ikke slik tordenvær vi opplever i Norge for å si det sånn, litt mer heftigere. Jeg er ikke så fan av tordenværet i Norge heller, så her må jeg bruke litt mer tid til å bli vant med det. Litt lengre sør for oss har det vært tre personer som har fått lynnedslag mens de var innendørs. To av de satt å snakket med hverandre på en hustelefon-linje, og en annen hadde sittet i en metall stol inne i huset sitt når lynet slo ned i huset. Det gikk bra med de! I artikkelen sto det også at Florida har de flest kraftigste lynnedslagene i USA, så det er noe å tenke over når det tordner her. Artikkelen kan du lese her for de som har interesse for det, ligger blant annet en liten film der. Jeg sto i vinduet idag å prøvde også å filme og ta bilder av uværet, men det ble ganske dårlig.

Men nå ser det ut som at vi slipper disse stormene for en stund, og det skal være sol å fint vær ei stund fremover! Så vi håper det stemmer så vi kan komme oss ut litt igjen. T begynner å gå tom for klær her, så vi får se om vi får tatt oss en shoppingrunde imorgen, jeg har jo blitt solbrent igjen så må holde meg unna sola for ei stund... :(

Likes

Comments

ÅH, FOR EN BY!!

Vi kjørte 8 stk fra Crestview mot New Orleans på lørdagsmorgen, i tillegg til 7 stk som kjørte fra Fort Walton Beach, så vi var mange som reiste sammen. Turen tok ca 4 timer inkludert mat- og tissepause, og vi var fremme i New Orleans rundt 1 tiden lørdag. Det var en opplevelse i seg selv å kjøre Interstate i 4 timer. Det finnes så utrolig mange idioter etter veien, og det er ikke rart det er mange ulykker her. Vi hadde et par ekle situasjoner, men vi visste jo sånn halvveis hvordan folk flest oppfører seg på veiene her, så vi var våkne og fulgte nøye med på trafikken!

Da vi kom fram parkerte vi og Martin og Ina bilene våre ved hotellet, og gikk rett til French Quarter. Vi hadde bestilt hotell ganske midt i byen, så det var ikke lange gåturen til French Quarter og Bourbon Street, noe som var veldig digg! Vi gikk til Jackson Square å spiste lunch sammen på Café Pontalba, en veldig koselig plass. Deretter gikk vi å så oss litt rundt og var veldig turister, haha! Vi rakk ikke å dra til alle plassene vi hadde lyst til da det var så mye å se på, tiden gikk fra oss og vi måtte tilbake til hotellet å sjekke inn. Det er så mye liv i den byen, og noe som skjer hele tiden, så vi nok tilbake ved en senere anledning hvis vi får mulighet!

Etter vi hadde sjekket inn på hotellet gikk guttene ned å kjøpte med øl og vin som vi såvidt rakk å drikke opp før vi måtte ut å møte resten av turfølget vårt. Vi skulle nemlig teste ut utelivet! Ferden gikk selvfølgelig til Bourbon Street, og jeg må si jeg hadde sett for meg noe helt annet! Vi kom dit i 6 tiden, og alle rundt oss var i full gang! Det kom blant annet et brudefølget nedover gata med politieskorte, og vi så flere "brides to be" som tydeligvis hadde utdrikningslag, og bursdagsbarn. Resepsjonisten på hotellet vårt ga oss noen tips før vi dro ut, blant annet at vi måtte prøve Hurricane - en slush-aktig drink. Det fantes flere slike slush-barer langs denne gaten hvor du kunne kjøpe forskjellige alkoholholdige slusher å ta med deg ut i gaten. Vi kjøpte da en Hurricane hver, og vi skjønte hvorfor hun hadde anbefalt denne - kan si den gikk rett i hodet, haha... Vi testa ut flere uteplasser før 5 av oss gikk inn på Bayou Burger å kjøpte oss noe mat og drinker. Resten av kvelden gikk av seg selv, og vi hadde det så utrolig morsomt! Det var så mye folk i gata, og det var så mye liv!

NEW ORLEANS PELICANS - CHICAGO BULLS

Søndag sov vi lenge nok, og våkna til overskyet vær. Vi sov over frokosten på hotellet, så vi dro rett ut å prøvde å finne oss noe å spise. Vi hadde egentlig også planer om å kjøpe med oss noen suvenirer fra byen, men det rakk vi faktisk ikke før vi måtte møte resten å gå til Smoothie King arenaen. Vi skulle nemlig på basketballkamp, og se New Orleans Pelicans mot Chicago Bulls! Jeg har aldri vært på basketballkamp før, så jeg var veldig spent. Utenfor arenaen var det en del som skjedde, blant annet et korps som sto å spilte. Amerikanerne gjør virkelig mye ut av sånne arrangement, og det er jo så gøy! Du får jo stemning før du i det hele tatt har kommet deg inn. Inne i arenaen fantes det mange mat-kiosker og en del Pelicans shop. Vi kjøpte med oss sånn pekefinger eller hva det nå heter og som jeg egentlig ikke skjønner helt greia med, haha. I tillegg kjøpte T seg ei trøye. Kampen var faktisk ganske spennende, og det var utrolig mye liv der inne, og folk var veldig engasjert i kampen! Det var jo sånn som man ser på tv´en med halftime show, cheerleaders og maskot. Veldig gøy opplevelse. Pelicans tapte forsåvidt, men jeg syntes det var gøy uansett! Etter kampen var det mulighet for prøve et baskeballkast, og vi alle sammen hadde billetter til det, men det var så lang kø at vi heller ville gå. Planen var at vi skulle ut å sette oss på en jazzbar etter kampen, men vi var ganske slitne etter to dager med mye gåing, og i tillegg var det umulig å finne ledig taxi, så vi dro rett til hotellet.

Mot slutten av kampen gikk Ina tilfeldigvis inn på facebook og kunne se at lokalavisa vår her i Florida hadde lagt ut artikkel om sterk tordenvær med fare for tornadoer som var på vei og som skulle treffe mandagsmorgen da vi skulle kjøre tilbake. De fleste ble litt skeptiske med tanke på hvordan været kom til å bli på turen tilbake morgenen etter og flere vurderte å kjøre hjem etter kampen, inkludert meg og T. Denne stormen skulle også treffe New Orleans natt til mandag, altså siste natta vår, og det var jeg også veldig spent på! Det var ikke meldt like ille i New Orleans som det var meldt i Crestview, men dette er jo stormer vi ikke har vært borti før, så jeg var ganske usikker. Men tiden gikk, og vi fant ut at vi kunne kjøre bak stormen på vei tilbake til Crestview dagen etter, så slapp vi vel unna det verste.

Denne siste natta våkna jeg rett før stormen startet i 4tiden, og fikk ikke sove etterpå. Jeg lå å så det blinka ofte utenfor vinduet og det blåste noe. Etterhvert fikk jeg melding på telefonen at det var utstedt en tornado warning for området vårt også, og da ble jeg litt mer skeptisk og fikk i alle fall ikke sove, haha.. Det gikk fort over, og plutselig var det ganske rolig igjen og jeg fikk slappet av litt. Men å sove var det bare å glemme, vi skulle uansett opp ganske tidlig. Stormen forsvant sin vei og fortsatte sin ferd mot Crestview med tornado-varsler der også. Vi var spente på om det ble noen stengte veier på turen og om vi i det hele tatt kom til å ta igjen uværet. Det gikk veldig greit å kjøre hjem, og vi møtte ikke stormen før vi kom til Pensacola, 45 min unna hjemmet vårt. Eller storm og storm, det regna noe helt sykt, men ingen tegn til noe sterk tordenvær eller tornado, så det verste var nok over da vi kom.

Nok om været på tur hjem! New Orleans var helt konge uansett vær og jeg har så lyst å dra tilbake å se det vi ikke rakk denne helgen!

Likes

Comments

De siste dagene har vært rolige her! Igår var det dårlig vær, med torden og regn, så vi var for det meste inne. I tillegg ble det utstedt severe thunderstorm warning, så det var veldig spennende(skummelt)! Men det varte ikke mer enn ca 45min! Det gikk jo selvfølgelig bra, og bygningen og trærne rundt var hele etter stormen. Det ble jo ikke så ille som meteorologene sa, men vi valgte å ta forhåndsregler uansett ettersom vi aldri har vært ute for sånt vær før.

Idag dro vi å byttet dekk på bilen, så nå har godbilen vår splitter nye dekk! Vi merka at bilen var fornøyd etterpå da den ble bedre å kjøre, hehe. Så nå er vi klare for ei helg i New Orleans!

Vi reiser til New Orleans imorgen tidlig, hvor vi blant annet skal på basketball kamp på søndag! Kjenner jeg gleder meg veldig til en liten roadtrip dit, og se litt av New Orleans!

​God helg da!

Likes

Comments

Endelig ble det en skikkelig god strand-dag på oss! Vi har jo vært å sjekket ut noen av strendene her, men ikke gått inn for å legge oss ned på de av forskjellige grunner. Det var overskyet når vi våknet igår, så vi ble litt skeptiske. Men det var meldt hel sol, så vi tok sjansen å kjørte.

Vi kjørte først inn til Fort Walton Beach for å kjøpe ny telefon til meg! Veldig godt med en ny Iphone i hendene! Deretter kjørte vi til stranda. Det var så deilig å komme ned til stranda, kjenne sanden mellom tærne og solen steike.

Tirsdag var jeg og Ina innom Walmart en tur, og fant strandstoler der. Vi sto å vurderte å tenkte at dette hadde vært lurt å hatt når vi skal ned til stranda. Kjøpte vi? Nei. Det angret vi på igår da vi kom ned dit å så at nesten alle hadde strandstoler. Heldigvis har vi to oppegående menn som tok saken i hendene å kjørte på en butikk å handlet. De slo jo virkelig på stortromma å kom tilbake med solseng i stedet for strandstol! Det var hakke bedre, og det ble plutselig veldig behagelig å ligge å sole seg!

Det var volleyballbane der også, så guttene spilte noen runder før de måtte hive seg i sjøen for litt avkjøling. Guttene hadde også med seg ombytte så de dro på jobb etterhvert, mens Ina og jeg ble igjen litt til.

Ja, jeg har blitt solbrent. Ja, jeg smurte meg ofte - men tydeligvis ikke godt nok, haha... Huff, hater å bli solbrent, det gjør så vondt! Men tilbake i solsenga skal vi, så fort kroppen er klar igjen!

I dag er det meldt regn og tordenvær, så da blir det nok uansett en innedag!

Likes

Comments

Her kommer en liten filmsnutt fra besøket vårt i Gulfarium! Jeg har også skrevet et innlegg om det litt lengre ned. Håper dere liker filmen!

Husk å sette på 1080p for best kvalitet.

Likes

Comments