2 instagrambilder från i lördags

Hej

Nu var det ett tag sen jag har bloggat och jag har helt ärligt inte haft något att blogga om. Mitt liv består utav jobb och hundar vilket inte har varit så intressant. 

Mitt liv kommer dock att förändras lite på fredag då min hund (hunden som är högst upp på högra bilden och hunden som är på vänstra bilden) ska tyvärr få somna in på fredag. Kommer att göra ett inlägg om det när jag orkar sitta ner och skriva det då jag just nu är alldeles för känslosam så får se när det kommer. Men det gör att jag har lite mer fritid (Kommer fortfarande ha mammas hundar att ta hand om på vardagar men jag har ingen egen hund att ha ansvar för längre) så jag funderar på att ta upp mitt intresse för foto igen och då kommer jag nog använda denna blogg till att lägga upp mina foton. Dock kommer jag vilja ha denna blogg till mer än bara mina foton. Då denna blogg skapades till att följa mitt liv, alltså vara en livstilsblogg och kommer nog aldrig helt vara en fotoblogg. 

Nu ska jag inte lova för mycket då jag har en tendens till att skriva att jag ska blogga och sen inte göra det men jag funderar på det :)

Kram på er! 

Likes

Comments

I fredags förmiddag så tog jag och mamma båten till fastlandet för att hjälpa min mormor med sin 80-årsdag. Hon har en slags 3 dagars fest då hon hade på lördagen en middag med mig, mamma och mina 2 kusiner, morbror och hans fru. Sen igår (söndag) så var släktingar + några kompisar här och idag så kommer vänninorna så jag och mamma har lovat att hjälpa till dom här dagarna. Vi åker hem imorgon på förmiddagen.

Men jag tänkte visa lite bilder ifrån fredags eftermiddagen då jag och mamma var och hälsa på min morfar i Trosa.

Likes

Comments

Jag har faktiskt längtat efter denna dag i några veckor faktiskt. Jag jobbar mest hela somrarna och gör inte så jättemycket annat. Händer ibland att jag hittar på något om någon fyller år eller så (Jobbar på att göra mer saker och bli mer social) så när jag väl gör något så är jag jätte exalterad över det haha :) Jag behöver komma ut mer. Lol!

Idag ska jag på något som heter Så mycket burgsvik. Vilket är ett evenemang som pågår i en månad en gång i veckan på tisdagen varje sommar. Då kommer olika artister till Burgsvik och uppträder. Idag är det sista dagen och den brukar oftast vara bäst och jag och några andra ska gå på det så jag är jätteglad :) Jag gick inte förra året så det var 2 år sen jag gick sist. Man vet aldrig vilka artister som kommer då dom håller det hemligt.

Först ska jag dock jobba 9-15. Vilket är ett helt okej pass enligt mig :)

Likes

Comments

Precis nör sommaren drog igång och jag började jobba som en galning så hämtade mamma hem en valp. Dock har jag ju flyttat hemifrån så hon bor ju inte hemma hos mig men jag har fått vara hundvakt när jag har hunnit med det. Tänkte introducera henne för er. Har inte haft tiden att ta några bilder med min systemkamera men ska göra det någon dag när jag hinner. Det är bara en vecka kvar på mitt sommarschema sen så går jag tillbaka till mitt gamla schema även om jag har sett att jag jobbar ganska mycket ändå ett tag framöver men jaja.

Lägger in 2 mobilbilder på Gry som hon heter :)

Hon har dock växt lite då bilderna är några veckor gamla men nya bilder kommer som sagt :)

Likes

Comments

Är det något jag är dålig på är att hålla rutiner i liv. Jag testar i en-två veckor sen så faller allt bara ihop.

Det här har gjort att jag i några år har mått lite dåligt. Men det senaste året har det verkligen märks av. Jag är konstant trött och då menar jag inte i kroppen utan mentalt. Mitt huvud har liksom totalt stängt av i vissa fall. Sen så har även kroppen mått dåligt men det är inget nytt. Det har den gjort sen jag var typ 13, Haha. Men nu vill jag verkligen ta tag i mitt mående. Jag vet att under sommaren så blir jag ännu värre med att inte ta hand om mig själv då jag prioriterar att jobba. Sommaren är den tid då det är som mest jobb. Helt ärligt så känner jag fortfarande av mentalt att jag körde för hårt förra sommaren. Jag vill inte att det blir så denna sommar. Även om jag inte jobbade mest (Jobbade dock MYCKET) så körde jag på ett sätt som verkligen inte var bra mentalt då jag inte tog hand om mig själv emellan passen på den tiden jag hade lite ledigt. Det var nog det största felet jag gjorde.

Så jag ska verkligen försöka att hålla kosten så bra som möjligt. Ska även försöka komma igång med träningen. Iallafall 3 gånger i veckan. Då räknar jag inte in promenader för det tar jag varje dag med hundarna. Mina sovrutiner kommer inte vara bra då man mixar dagjobb och nattjobb så min plan med sömnen är att vara göra så gott jag kan. Även om ett mål jag har är att vara social så måste jag prioritera så jag iallafall får 6 timmars sömn varje dygn. 

Sen sitter jag väldigt mycket vid datan så ett mål är att minska lite på det och försöka göra något annat.

En annan plan är att jag varje kväll ser till att jag inte går och lägger mig när lägenheten behöver städas och då menar jag inte att jag ska dammsuga varje dag utan att plocka upp efter mig som jag har stökat till under dagen. Jag har ett litet kök vilket gör att det är konstant kaos där. Det stressar mig. Så att jag ser till att det inte finns kvar när jag vaknar nästa dag. Tror att det skulle hjälpa mig mycket mentalt då stökiga miljöer påverkar mer än vad man tror.

Dom här sakerna är några som jag vill jobba på för att se om det blir någon förändring.

Likes

Comments